Ændring klassisk guitar Strings

Ændring klassisk guitar Strings

Ændring af strenge på en guitar er et nødvendigt onde for den klassiske guitarist. Der er meget få guitarister, der vil fortælle dig, at de rent faktisk nyder at gøre denne form for vedligeholdelse, da det er trættende og noget tidskrævende. Men der er ikke noget som at spille en stor klassisk guitar med friske strenge på det. Udbetalingen er altid umagen værd.

Trin til Ændring Klassisk guitar strings

Processen for ændring klassisk guitar strings er mere involveret end at ændre strenge på en snor steel guitar. Traditionelle klassisk guitar strings ikke har bolden ender som hurtigt sikre dem på plads. Det betyder, at du skal binde enden af ​​snoren til broen i stedet for at fodre den gennem et hul. Følgende trin vil sikre, at dine strenge er bundet korrekt.

Fjern First String

Det er afgørende, at du fjerne og udskifte en streng ad gangen. Under alle strengene off på en gang vil skade guitarens hals. Ændring af et streng ad gangen opretholder en ensartet spænding i nakken. Den første streng til at fjerne vil være den lave E-strengen. Hvis du er i stand til at opnå en streng winder, vil dette fremskynde processen. Placer snoren winder over strengen s tuning pind og krank, indtil strengen er slap. Når det er slapt nok, slappe af og trække snoren ud fra dens tuning pind.

Bind String til broen

På toppen af ​​broen, vil du bemærke seks små huller.

 1. Tag den nye streng markeret som "lav E" eller "sjette streng" og foder det gennem broen hul, der hører til den lave E-strengen, den ene tættest på din krop, når du spiller guitar.
 2. Som det kommer ud på den anden side i bunden af ​​broen, loop det til venstre mod toppen af ​​broen, hvor fodret det igennem.
 3. Tuck den løse ende under snoren (under selv) på toppen af ​​broen.
 4. Bring løse ende tilbage ned til bunden af ​​broen og tråd det under sig selv ved det hul, hvor strengen kommer ud. For de lave strygere (E, A, D), skal du kun brug for at udføre denne twist på bagsiden af ​​broen en gang, men for de høje strenge (G, B, E), sno dem to eller tre gange for at sikre, at de bliver på plads.
 5. Når du har din knude i stilling, holde den løse ende af snoren i den ene hånd, mens du trækker den anden ende af snoren mod toprammen på guitar. Dette cinches knuden og sørger for, at det vil forblive på plads, mens du lægger strengen til tuning pind.

Fastgør String til Tuning pind

 1. På toprammen i toppen af ​​guitaren finde, tuning pind, der svarer til den streng, du er ved at ændre. For den lave E-strengen, for eksempel, er det den pind spindel nederst til venstre, hvis du står toprammen.
 2. Drej tuning pind indtil hullet i midten af ​​tappen spindel opad.
 3. Før snoren gennem den forreste del af hullet.
 4. Tillad 2-3 inches af snor til at passere gennem den.
 5. Loop den ende af snoren omkring bunden af ​​spindlen og trække det tilbage mod dig, indtil slutningen af ​​strengen peger på dig
 6. Guide ende af snoren forbi pind spindel hul, hvor fodret strengen forfra. Hvis du ændrer de lave E, A eller D strenge, guide den til højre af strengen. Dette vil skabe en løkke. Hvis du ændrer G, B eller høj E, lede den til venstre i strengen.
 7. For lav E, A eller D, pak enden af ​​snoren rundt til venstre, og før den gennem løkken du lige har oprettet. Dette svarer til at binde en simpel knude. Hvis du binde G, B, eller høj E, pak det omkring til højre af strengen.
 8. Slip den ende af snoren gennem løkken du lige har oprettet, og binde knude. Hvis det er lavt E, A eller D, vil du blive glide det fra venstre mod højre ind i løkken, så enden af ​​strengen vil pege mod midten af ​​toprammen. Hvis det er G, B, eller høj E, vil du være at glide det fra højre til venstre gennem løkken.
 9. Den ende af snoren skal altid ender med at pege mod midten af ​​toprammen. Det er derfor, du binde knude fra forskellige retninger, afhængigt af hvilken streng, du er ved at ændre.
 10. Spænd tuning pind med uret, når du ændrer de tre lave strygere: E, A og D. For de tre høje strenge - G, B og E - vende deres pinde mod uret.
 11. Vind den overskydende streng mod midten af ​​guitar. Hvis du bundet knuderne med strengen ende peger i den rigtige retning, vil det overskydende snor naturligt vind sig mod midten.
 12. Bemærk, hvordan strengen, som det strammer, wraps over løse ende af strengen. Det er godt, fordi det bidrager til at sikre, at strengen ikke glider, når du spiller, og det vil forblive i harmoni.

Efter denne første streng strammes og tunet, gentag processen med at fjerne den gamle snor og binde den nye for de resterende fem strygere.

Stretch og Tune

Efter alle de strenge er på guitaren, forsigtigt strække dem ud ved at trække hver enkelt væk fra halsen med fingrene. Træk ikke for hårdt, bare hårdt nok til at føle strengene strække lidt. Efter strengene er strakt, tune guitaren. Når du får det i harmoni, strække strengene én mere tid og tune det igen. Du er nu klar til at spille på din nye sæt strenge.

Fem tips til String Ændring og pleje

 1. Når du køber en pakke med strygere, kommer hver streng individuelt indpakket og mærket. Kun fjerne en snor ud af emballagen, når den gamle streng er blevet fjernet, og du er klar til at binde den nye. Hvis du fjerner flere strenge fra deres pakker, bliver det vanskeligt at sige, hvilken strenge er der, især G, B, og høje E strenge. For at undgå at binde den forkerte snor på forkert tuning pind, som kan ødelægge halsen på din guitar, holde alle dine strenge i deres pakker, og kun fjerne dem én efter én, som du binde dem.
 2. Når du har fjernet dine gamle strenge Tør fret board ned ved hjælp et par dråber citron olie på en lille klud.
 3. Hold bidetang handy, så du kan klippe det overskydende streng, der dingler fra toprammen efter du binde de nye strenge.
 4. Når dine nye strenge er bundet, så prøv at undgå at placere din guitar i meget varme eller kolde temperaturer. Som halsen tilpasser sig de nye strenge, meget varierende temperaturer kan belaste nakken og få din nye strenge til at gå ud af melodi.
 5. Forlad aldrig klassisk guitar på et varmt sted, såsom en parkeret bil på en varm dag. Generelt ekstreme temperaturer beskadige træet og forårsage strenge at gå ud af melodi, især nye. Bring guitar med dig i stedet for at efterlade den i bilen, hvis det er muligt.

Skift Strings Ofte

Afhængigt af hvor meget du spiller, bør du få for vane at ændre dine strenge regelmæssigt, ikke bare når de bryder. Sommetider guitarister glemme, hvor godt deres guitar kan lyde, hvis de spiller på gamle strenge alt for længe. Som du spiller længere og ændre dine strenge mere, får du bedre til at vide, hvordan man kunne høre din guitar er klar til et nyt sæt.