Ældste Care: Senior Citizen's Independence Tips

Stepping ud af karbad eller brusebad

Stepping ud af et badekar kan undertiden være problematisk især for seniorer. Grab barer, et brusebad mat og bad skridt er nogle nyttige redskaber til at sikre sikkerheden. Raising et ben op over en bathub kan kaste en off balance. Bath trin kan være en hjælp til dem, der er usikker på benene. Dette bør være plads foran karbad og skal have en skridsikker overflade for at forhindre fald.

Brusesæder

Mens brusebad, ældre voksne ofte trætte. Dette udgør et sikkerhedsproblem. Et svar er at give brusesæde. Brusesæder tillader både sikkerhed og privatlivets fred. Vær sikker på at sætte sæbe, vaskeklud, og håndklæde inden for tæt rækkevidde. En lille vandtæt beholder kan placeres i nærheden til at huse nødvendige elementer. En krog eller håndklædeholder kan placeres inden for bekvem rækkevidde at afhjælpe farlige nå der kan gøre en person ud af balance.

Bruser Sikkerhed for seniorer

Overbrusning for seniorer skal være et sikkert og privat aktivitet. Badeværelse ulykker meget prevelant i ældre. En stor, suges skål bruser mat altid for at undgå at glide. Husk på, at nogle mennesker er allergiske over for latex, så en ikke-gummimåtte skal overvejes. Ellers gummi bad eller brusebad mats foretrækkes til sikkerheden. Mange størrelser er tilgængelige, så tjek badekar målinger, før de køber.

Badeværelse personlig pleje

Som vi alder, drejning eller vridning, som vi gør til "tage sig af vores forretning" i badeværelset kan være svært. Seniorer kan finde det svært at bruge toiletpapir til at fuldføre opgaven. Der er nyttige elementer til rådighed for at udvide ens rækkevidde. Disse er især nyttigt med arthitis, skulder eller ryg problemer og balanceproblemer. En simpel emne som dette kan gøre en verden til forskel for dem, der har brug for det.

Soveværelse sikkerhed for senoirs

Nogle gange, bare at komme ud af sengen er en opgave. Falls er en klar mulighed, hvis dette er nost gøres ordentligt. Tilføjelse grab barer til sengen er en god løsning. Mange gange, seniorer oplever svimmelhed, når der opstår så søjlerne hjælpe dem med at få deres lejer før faktisk at komme op. Barer kan være placeret på den side af sengen og bruges til at trække sig op til en siddende stilling.

Nyttige Idéer

Når man overvejer badeværelse uafhængighed for de ældre, sikkerhed er af primære bekymring. Vær sikker på, at Gribehåndtag er placeret i nærheden af ​​toilettet, hvis needed.In Desuden bør toilettet selv være høj nok til at gøre det lettere at sidde og stigende. Mange seniorer har hofte, knæ eller rygproblemer, som kan gøre dem ud af balance. Vær opmærksom på at raisers er tilgængelige til at hæve hele skålen højere. Eller kan 2 "til 6" toiletsæder købes til at løfte toilettet.

Bruser Sikkerhed for seniorer

Seniorer undertiden usikre på deres fod ansigt fare mens brusebad. Det er altid tilrådeligt at have grab barer indsat på karbad, eller på væggen, hvis en tur i bad. Disse væg grab barer bør installeres af en autoriseret tømrer. De er designet til at holde en masse vægt og skal være fastgjort til stutterier i stedet bare overalt.