Ældste Care gjort nemmere Forfatter Interview

Ældste Care gjort nemmere Forfatter Interview

Er du i den situation omsorgen for en aldrende familiemedlem? Dr. Marion Somers, forfatter til Elder Care gøres lettere og talsmand for 3in4 brug for mere public service-kampagne, deler hendes ekspert indsigt om ældreplejen løsninger i dette eksklusive LoveToKnow seniorer interview.

At blive en pårørende

LoveToKnow (LTK): Hvad er de mest almindelige problemer, som folk har, når tilpasse sig omsorgen for en aldrende elsket en?

Dr. Marion Somers (DMS): Finansielle og følelsesmæssige belastninger er de mest almindelige problemer mine kunder står overfor, når det kommer til at tage sig af en elsket. Balancing disse to faktorer kan være ganske svært, og derfor er det vigtigt at planlægge. Gennemgå dine personlige finanser og sammenligne det til behovene i din elskede. Plan om at få tid til dig selv og din følelsesmæssige velbefindende. Giv dig selv en pause, når du kan, selvom det er kun fem minutter i stilhed at samle dine tanker.

LTK: Hvad er de mest almindelige fejl folk gør når de står med ansvaret for at pleje ældre kære?

DMS: Den største fejl jeg ser med en ældre pleje er, når et familiemedlem forsøger at tage på omsorgsgivende opgaver alene. Det er urealistisk at tro, at du kan gøre alting selv. Nå ud til familie og venner eller lokale ressourcer. Spørg familie og naboer til at stoppe ved at hjælpe med huslige pligter eller afhente dagligvarer. Den mindste hjælp kan gøre den største forskel, når det gælder om at hjælpe med omhu.

LTK: Hvordan langvarig pleje forsikring spille i at lægge planer for at hjælpe deres kære som de bliver ældre?

DMS: Langsigtet plejeforsikring er med til at dække den pleje dit ældste får brug at regelmæssig sygesikring ikke dækker. Tre ud af fire amerikanere får brug en form for langvarig pleje, som ikke vil blive leveret af deres normale sygesikring. Dette omfatter plejehjem, geriatriske pleje ledere, bistået levende programmer, Alzheimers boliger og lignende. Hvis du planlægge, vil du være bedre forberedt til at håndtere eventuelle problemer, der måtte opstå.

Aktioner til Take

Ældste Care gjort nemmere Forfatter Interview

LTK: Hvad er de vigtigste skridt at tage for at forberede sig til at håndtere de behov, aldrende familiemedlemmer?

DMS: Sørg for at revurdere dit hjem, så det er "ældste bevis" og sikkert for din kærlighed én. Dette omfatter emner såsom kontrol for utætheder, der kan skabe glatte overflader, udskiftning af batterier og kontrol af brand og kulilte alarmer og sikring grab barer eller håndtag er til stede for nem adgang til karbad og toilet. At kende de er sikre i hjemmet vil hjælpe med at lette dit sind, hvis du ikke kan være ved deres side i hvert øjeblik.

LTK: Hvad er de mest kritiske aktioner at tage for at sikre, at aldring kære nyde den bedst mulige livskvalitet?

DMS: Det mest kritiske indsats for at tage taler. Tal med din elskede, han har masser at dele med dig. Stil spørgsmål og lytte til, hvad han siger. Ikke blot vil dette gøre ham glad, men du kan finde ud af, om der er noget, der gør ham utilpas eller hvad der gør ham glad. Du kan planlægge små aktiviteter med ham som håndværk, madlavning, eller lytte til musik. Det er nemt at forlade rummet og gå på om din dag, men du vil gøre din ældste lykkeligere, hvis du er tilgængelig.

LTK: Hvad kan familiemedlemmer gøre for at hjælpe deres kære forblive mobil så længe som muligt?

DMS: Opholder mobil er en vigtig del af en ældre følelse af selvstændighed. Du kan hjælpe seniorer holder det i takt ved frivilligt at tage dem til deres forskellige destinationer. Tilbyd at tage dem til supermarkedet, til en vens hjem, eller ud at spise. Det giver dem mulighed for at holde deres følelse af uafhængighed og opretholde en vis grad af mobilitet. Hvis din elskede er i en kørestol, blot at tage hende ud af huset til en tur er en fantastisk måde for hende at føle mobil igen.

Hvad er det næste

Mange seniorer flytte ind alternative boliger på et tidspunkt, og får hjælp fra folk, der ikke er i familie. Realiseringen af ​​disse overgange kan være svært; Dr. Somers deler hendes råd om disse vanskelige punkter nedenfor.

Boliger Overvejelser

LTK: Hvilke tegn bør familiemedlemmer holde øje med, når de forsøger at beslutte, hvilken type af boliger er bedst for en aldrende familiemedlem?

DMS: Vær opmærksom på hendes dag-til-dag aktiviteter, såsom dressing, tilberede måltider, og enkel ærinder. Hvis disse aktiviteter bliver stadig vanskeligere for din ældste, kan det være et tegn på det er tid til at overveje alternative boliger eller geriatriske pleje udlejer tjenester. Hvis en ældre er alvorligt syg og hendes behov, end hvad du kan give hende, der er et signal, du skal kigge efter boligprogrammer der specialiserer sig i denne type pleje.

Ældreplejen Resources

LTK: Hvad skal familiemedlemmerne gøre for at finde lokale ressourcer, der kan yde bistand til dem og deres kære?

DMS: Familier kan nå ud til lokale og nationale organisationer for at finde hjælp til deres ældre pleje. Kig inden for dit community; en religiøs organisation, hospital eller medborgerhus vil have en liste over lokale ressourcer for dig at nå ud til, hvis du har brug for hjælp. De nationale organisationer er en stor ressource samt. 3in4 Brug for mere er en langvarig pleje forening, der kan give dig yderligere ressourcer og oplysninger om de finansielle aspekter af pleje din ældste.

Særlig tak

LoveToKnow takker Dr. Marion Somers tog dig tid til at dele sin ekspertise om emnet ældreplejen løsninger med læserne og ønsker hendes fortsatte succes.