Ældste Care: Ældre Betingelser Tips

Glaukom

Den anden hyppigste årsag til uigenkaldelige blindhed i USA er grøn stær. Den type vi henviser til her er primær åbenvinklet glaukom. Det charadcterized af og stigning i intraokulært (øje) tryk, atrofi af synsnerven og tab af perifert syn. Med disse betingelser er til stede, er synet i sidste ende tabt.
Risikofaktorer omfatter: højt intraokulært tryk, aldring, gamily historie og race. Sorte har en 3-4 gange højere risiko. Desuden, diabetes, hypertension, skade eller operation øje, historie af steroid brug, migrænehovedpiner med perifer vasospasme er alle mulige risikofaktorer.

Makuladegeneration

Macula degeneration er den førende årsag til blindhed i dem over 55. Denne degenerativ tilstand er relateret til macula, centrum af nethinden. Det er ansvarligt for akut vision med fokus, læsning, kørsel og fine arbejde. Der er to typer af makuladegeneration, vådt og tørt. De fleste er ramt med tør eller atrofisk type. Mellem 70-90 procent af dem med den betingelse har den tørre. I denne type, macula atrophies eller tynder ud og syn er tabt. De fleste gange det ene øje påvirkes, men begge øjne til sidst er berørt.
Den våde form forårsager 90 procent af sine syge til at miste deres vision. Unormale blodkar i og beneath nethinden begynder at bløde og lække væske. Disse bliver uigennemsigtige og i sidste ende arvæv former.

Bedwetting

Inkontinens er en alt for almindelig funktion alderdom. Sengevædning kan opstå på grund af sygdom, medicin, stress eller andre betingelser. Der er matress covers til rådighed, og engangs puder til at dække pladerne. Derudover er tilgængelige på kiosker voksen bleer. Vær sikker på at ændre våde bleer eller puder da fugt vil tilskynde udslæt eller sår.

Aging Eyes

Mange aldersrelaterede øjenproblemer kan behandles, hvis de opdages tidligt nok. Det er så vigtigt, at de regelmæssige besøg hos øjenlæge er en del af enhver ældre medborger tidsplan. Lægen kan kontrollere, om de mest almindelige sygdomme som grå stær, makuladegeneration, glaukom eller andre forhold, der er forbundet med forhøjet blodtryk, diabetes og lignende. Øjet eksamen giver lægen for at få en benchmark for dine øjne, der vil tillade ham at holde styr på eventuelle ændringer, der opstår.

Makuladegeneration-Detection

Når synsforstyrrelser forekomme, en tur til øjenlæge er i orden. Makuladegeneration kan manifestere sig ved en ændring eller tab af farve perception, sløring, mørk eller hvid i centrum af en vision, er fordrejning af lige linjer, eller til hvilket dem vision forvrænget.
Undertiden en læge detekterer tilstand, før symptomerne er til stede. Selv om der er ingen kendt kur, forskning er i gang, og nogle stoffer har en positiv effekt ved at nedsætte processen.
En vidunderlig hjemmeside for at besøge er: www.agingeye.net