Ældreplejen: Sygdomme i Ældre Tips

MedicAlert

Hvis du har et særligt medicinsk problem, såsom; hjertesygdomme, diabetes, epilepsi eller en allergi over for noget medicin, fødevarer osv ... Det ville være smart at bære en "Medical Alert armbånd."

I nødstilfælde denne emblem ville advare paramedicinere og andre til din tilstand for at beskytte mod at blive givet en medicin, der kan skade dig eller endda være dødelig.

Du kan spørge på apoteket om at få en medicinsk alarm eller kontakte dem direkte.

Medic Alert Foundation
Turlock, CA. 95.380

Hvordan kan jeg behandle nogen med Alzheimers sygdom?

Alzheimers sygdom er en fremadskridende sygdom, der kan forstyrre livet for alle involverede. Glemsomhed, forvirring, vandre, humørsvingninger og endda aggressiv adfærd er almindelige i Alzheimers. Pedeller bør sikre, at personen er i et sikkert sted. Vandre alarmer er meget nyttigt for dem, der forvilder. Denne enhed er en alarm, som aktiveres, når personen forlader stol eller sengen, eller den kan være forbundet til en døråbning. Når personen kommer for tæt alarmen aktiveres.
Husk at tjekke Alzheimers Association for nyttige rådgive om denne betingelse, da de har de seneste oplysninger om ny medicin og treatment.They kan kontaktes på www.alz.org.

Omega 3 kosttilskud

En af de bedste ting du kan gøre for dit helbred er at tage Omega 3 kosttilskud. Den amerikanske kost er for højt indhold af mættet fedt dødsfald som følge af hjertesygdomme er epidemi her. Ved at tilføje gode fedtsyrer til din kost, kan du sikre, at din generelle sundhed, især dit hjerte sundhed er forbedret. Tilføjelse Omega 3 fiskeolier til din kost er meget billige sygesikring. Vær sikker på, at din bruger de allerbedste Omega 3 olier. Min anbefaling er Se dig godt mærke, da de er de bedste. Disse olier er ultra renset og farmaceutisk kvalitet. Ring venligst OceanSource, Inc dine olier. (904) 200-5927 for at bestille.

Virkninger af korrekt ernæring

Cirka 85 procent af ældre borgere tror ordentlig ernæring er vigtig for deres sundhed, trivsel og energiniveau.

Hvad er demens?

Demens er ikke nødvendigvis Alzheimers sygdom, selvom det kunne være et signal om den mulige første stadier af sygdommen.

Demens kan være forårsaget af tabet af kognitive eller intellektuelle responser. Det kan også være relateret til medicinsk behandling, depression, skjoldbruskkirtel, eller i nogle tilfælde, en bivirkning af kemoterapi eller strålebehandling.

Jeg anbefaler at søge professionel lægehjælp for demens. Tal med den ældres læge, med det samme!

Hvad er en grå stær?

Grå stær udvikle sig i nogle mennesker som en del af aldringsprocessen. Grå stær er en gelé lignende stof, der kan skabe problemer med synet, ved at forårsage en "uklarhed" af visionen.

Jeg vil opfordre alle ældre borgere til at få årlige øjenundersøgelser af en optiker.

Grå stær kan kræve kirurgi. Hvis de ignoreres, kan alvorlige problemer med øjnene opstå, især hvis personen har diabetes.

Øjet pleje for ældre

Øjne ændre sig hurtigt i løbet af de "gyldne år.«

Årlige øjenundersøgelser er stærkt anbefales, især hvis den ældre person er en diabetiker.

Ældre mennesker kan være mere susceptable til grøn stær og grå stær.