Ældreorganisationer

Ældreorganisationer


Der er mange værdige ældreorganisationer at holde folks sind aktiv og fylde deres dage med aktiviteter.

Om ældreorganisationer

Mange ældre borgere er på udkig efter måder at holde travlt. Der er uendelige muligheder for aktiviteter, som seniorer kan deltage i. Vær med en organisation er en fantastisk måde at holde travlt og møde nye mennesker. Der er mange organisationer for seniorer, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der er skræddersyet til deres særlige interesser.

Der er også ældreorganisationer, der fokuserer på at gøre livet for ældre borgere bedre. Uanset om det er at give et varmt måltid eller bistand, disse organisationer hjælpe til at hjælpe dem, der er ældre.

Liste over Senior Organisationer

Der er mange ældreboliger organisationer i hele USA og resten af ​​verden. De fleste er til for at gøre livet for ældre borgere bedre og mere opfyldt. Mange seniorer er på udkig efter måder at udfylde deres dage og opfylde deres liv. Der er mange organisationer, der kan gøre netop det. Der er også organisationer, der eksisterer for at hjælpe seniorer i områder med behov. Nogle populære organisationer omfatter:

Red Hat Society

Red Hat Society er en international organisation, der fokuserer på at finde glæde i hverdagen. Denne organisation består af kvinder over en alder af 50. Der er kapitler i næsten alle samfund, der eksisterer for at give kvinder med sjov og kammeratskab. Medlemmerne mødes regelmæssigt til frokost og andre forskellige arrangementer. Det eneste krav er, at du bære røde og lilla! Besøg deres hjemmeside for at finde en lokal kapitel, blive medlem, og deltage i den sjove.

AARP

AARP begyndte i 1958 og er blevet den førende organisation for mennesker alder 50 og ældre i USA. Organisationen tjener behov og interesser seniorer ved at give dem information og uddannelse samt fortalervirksomhed og kollektive tjenester. Deres mål er at forbedre livskvaliteten for disse aldre 50 og op. I øjeblikket er der mere end 40 millioner medlemmer i alle 50 stater samt i District of Columbia, Puerto Rico og de amerikanske Jomfruøer.

SCORE

Service Corp af Pensionerede Executives eller SCORE, er en landsdækkende non-profit organisation, der fokuserer på iværksætter uddannelse og hjælpe små virksomheder i formation, vækst og i sidste ende succes. SCORE frivillige består af pensionerede ledere, der er interesseret i at sætte deres færdigheder og erfaring til god brug. De ønsker at give noget tilbage til deres samfund og være mentor for dem bare at starte egen virksomhed.

Senior Corps

Senior Corps er en organisation af seniorer i alderen 55 og op. Organisationen forbinder disse seniorer med mennesker og organisationer i deres samfund, som har mest brug for dem. Organisationen mener, at seniorer har en masse erfaring og ekspertise til at dele og se til dem til at blive mentorer, trænere eller kammerater. De områder, hvor ældre borgere kan hjælpe omfatte:

  • Den Foster Bedsteforældre Program
  • Senior Companion Program
  • RSVP

De, der er frivillige i Senior Corp søger måder at give tilbage til deres samfund og samtidig hjælpe dem, der har behov for hjælp. Det er en win-win situation for begge parter.

Måltider på hjul

Måltider på hjul er et eksempel på en ældre medborger organisation, der yder bistand. Måltider på hjul giver seniorer med nærende mad sammen med regelmæssige sikkerhedstjek. De er placeret i lokalsamfund over hele USA. De ønsker at sætte en stopper for senior sult og vil levere mad til hvem er i nød. For en placering i dit område, kan du besøge deres hjemmeside eller ring 703.548.5558.

Flere oplysninger

For mere information om ressourcer til rådighed for seniorer, tjek LoveToKnow Seniors informative artikel, Ressourcer for seniorer.