Ældre i Japan

Ældre i Japan


Er du interesseret i, hvorfor ældre mennesker i Japan lever længere end seniorer i mange andre regioner? Der er mange hemmeligheder til deres levetid samt et par ting at huske på at hjælpe dig nyde din gyldne år så meget som muligt.

Om ældre i Japan

I Japan ældre er generelt behandlet med den største respekt. Mange japanske familier har flere generationer bor under samme tag. Denne faktor menes at være en af ​​de mange grunde til, at de ældre i Japan lever længere end nogen anden population. I virkeligheden er der flere ældre borgere end unge i Japan. Befolkningen består af flere mennesker over en alder af 65, end nogen anden aldersgruppe.

Årsagen til den høje bestand af ældre borgere i Japan er, at mange japanske lever for at være langt over 100 år. Nogle grunde tilskrives levetid kan nævnes:

  • Stærkt fællesskab obligationer
  • Masser af motion
  • Sund, kost lavt fedtindhold
  • Lav stress livsstil

En gruppe japanere, som har lange levetid er dem, der bor i Okinawa. Okinawans tror, ​​at en blanding, de drikker, kan få dem til at leve længere. Drikken er en blanding af honning, hvidløg, aloe vera og gurkemeje sammen med en indfødt spiritus. De drikker denne blanding inden jeg går i seng hver aften. Desuden kost af dem i Okinawa er overvejende vegetarisk bestående af masser af grøntsager og sojaprotein, som begge er lav i kalorier og fedt. Denne sund kost hjælper japanske borgere opretholde en sund vægt, for ikke at nævne lavt kolesterol og blodtryk.

Japanerne tror også på at arbejde, så længe de kan. Mange arbejde, indtil de er i deres 80'erne og nogle endda arbejde, indtil de når 90 og videre. En stærk arbejdsmoral og et travlt socialt liv kan tilskrives deres lange levetid. Resterende aktive har vist sig at være en positiv faktor for de ældre. De, der er ældre i Japan forsøger at få mest ud af deres daglige liv og fylde deres dage med berigende aktiviteter.

Bekymringer blandt de ældre

Selvfølgelig, som med enhver gruppe, der er bekymring for ældre borgere i Japan. Lever længere betyder flere potentielle vanskeligheder med økonomi og pension. Dette er højst sandsynligt en grund japanerne stadig arbejde, når de er ældre. Spare penge nok til at holde dig sikker, indtil du når 100 og videre kan være ganske stressende, for ikke at nævne, at det kræver omfattende planlægning og opsparing.

Lær af de ældre i Japan

Hvis du er interesseret i at leve så længe som muligt for at få mest muligt ud af din pensionisttilværelse, overveje følgende tips:

  • Plan for din pension klogt. Vide, hvad de skal forvente, når du planlægger at bo på et sæt indkomst. Budget din økonomi ordentligt, så du ikke blive overrasket, når pensionsalderen nærmer. Hold altid øje med din pensionsordning og bruger en troværdig finansiel planlægger at guide dig i den rigtige retning.
  • Mange seniorer foretrækker at bo i en pensionering samfund, så de kan være blandt folk deres egen alder samt have en række aktiviteter i deres rækkevidde til at vælge fra. Mange lokalsamfund tage sig af værftet arbejde, så seniorer ikke behøver at bekymre dig om det på egen hånd. Hvis du ønsker at leve i et samfund, sørg for at gøre din forskning på forhånd, så du kan finde den, der passer til dit budget og behov.
  • Prøv at holde sig så sunde som muligt. Vær opmærksom på din kost og ernæring, og forblive aktive. Omgiv dig med venner og familie og tage tid til at slappe af og nyde dine gyldne år. De ældre i Japan tror på afspænding og meditation som et middel til at finde indre ro, at de føler kan gøre dem leve længe og trives.

En all-around tilgang til trivsel, som omfatter fysiske, mentale og økonomiske velvære, kan hjælpe med at sikre, at din pensionisttilværelse er ikke kun glade og sunde, men strække på så længe som muligt.