Ægteskab: Vidste du Tips

Sådan hæve eller sænke dit Partners selvværd

Under alle par, næsten alt én person siger eller gør enten hæver eller sænker selvværd af den anden. Enhver angreb eller opfattet afvisning eller ligegyldighed hos én person i et par vil sænke den anden persons selvværd.

Myte # 7: Hvis du argumenterer du har en dårlig ægteskab.

Konflikt er uundgåeligt i et forhold. Hvis konflikt bruges kreativt, kan det være en katalysator for vækst i ægteskabet. Par og familiemedlemmer skal lære at kommunikere åbent og at forhandle i god tro med hinanden, erkender, at hver person er unik, og at konflikten er nødvendig og kan hjælpe med at fremme positive forandringer.

Myte # 1 Personer Marry fordi de elsker hinanden

Mange mennesker tror, ​​de er i kærlighed, når det, de føler er virkelig en stærk sexlyst, frygten for at være alene, eller et behov for godkendelse fra andre. Det er denne romantiske "kærlighed", som svinder med tiden i mange ægteskaber.

Ingen succes kan erstatte ...

En klog mand sagde engang: "Ingen succes kan opveje fiasko i hjemmet." Denne erklæring skal huskes og internaliseres af hvert par, som de gør ægteskabsløfter til hinanden.

Ægteskab er en seksuel Union

Ægteskabet er en seksuel union. Ægteskab hæver seksuel lyst til en permanent tegn på kærlighed, vender to kærester i "ét kød." Ægteskabet indikerer ikke kun en privat, men en offentlig forståelse af, at to mennesker har trukket sig fra den seksuelle markedsplads. Denne offentlige løfte om troskab også gør mænd og kvinder mere tilbøjelige til at være trofaste. Forskning viser for eksempel, at samlevende mænd er fire gange større sandsynlighed for at snyde end mænd, og samlevende kvinder er otte gange større sandsynlighed for at snyde end ægtefæller.

(Reference:. Opgørelser af Linda J. Waite og Kara Joyner fra National Health og sociale liv Survey Se Linda J. Waite og Maggie Gallagher, (i trykken) 2000. Case for Ægteskab: Hvorfor ægtefæller er gladere, sundere, og bedrestillede Finansielt (New York: Doubleday): Se kapitel 6.)

Myte # 2: De fleste ægtefolk elsker hinanden

Gift kærlighed synes at være mere utilitaristisk end den romantiske kærlighed par erfaring, når dating. William Lederer og Don Jackson tyder på, at "ægtefæller, der har været gift i mere end tre-fire år sjældent angive spontant til en interviewer, at de er forelsket i hinanden." I stedet for at tale om følelser af kærlighed, disse mere erfarne par er mere sandsynligvis tale om kærlighed i aktion: ".. Han er ærlig, hårdtarbejdende, og nyder at bruge masser af tid med børnene" "Hun er højt respekteret i sit arbejde, og jeg kan altid regne med hende i en krise"

Ægteskab som en juridisk kontrakt

Ægteskabet er en juridisk kontrakt. Ægteskab skaber formelle og juridiske forpligtelser og rettigheder mellem ægtefæller. Offentlig anerkendelse af, og beskyttelse til denne ægtepagt, uanset om skat eller skilsmisse lov, hjælper ægtepar lykkes at skabe en permanent binding.

Gode ​​grunde til at gifte

Der er nogle gode og dårlige grunde til at gifte sig. Ægteskaber er baseret på gode grunde er ofte den mest tilfredsstillende. Gode ​​grunde til at gifte sig, omfatter:
1) at dele dit liv med en anden.
2) deling kærlighed og intimitet
3) at finde støtte i jeres partnerskab
4) har et godt seksuelt forhold
5) deling forældreskab

De første minutter af konflikter Really Do Matter

Vidste du, at forskerne har været i stand til at observere nygifte ægteskabelig diskussion konflikt i tre minutter og forudsige skilsmisse? Mens dette er interessant, jeg finder det mere interessant i det, kodere anvendes til at måle de konfliktramte mønstre. Nedenfor er den kategoriseret påvirker den blev vist:

Fem positive koder (renter, validering, hengivenhed, humor, glæde), 10 negative indflydelse koder (afsky, foragt, aggressivitet, dominerende, vrede, frygt / spænding, defensiveness, klynker, sorg, obstruktionspolitik) og en neutral indvirkning kode.

Jeg mener, det er meget interessant at 3 minutter inde en samtale kan være så forudsigende. Men i at observere disse kommunikationsmønstre i par jeg også har set de negative mønstre ødelægger ægteskaber.

Ægteskab Real øjenåbner

For nylig blev jeg deltage en lokal historiefortælling festival og hørte følgende kommentar til ægteskab. Hvis dating er blind, så ægteskabet er en reel eye åbningsbandet. Jeg troede, at er en god beskrivelse af ægteskabet. Jeg tror ægteskabet bør være en øjenåbner, fordi den giver os mulighed for at lære om os selv og en anden person i dybden.

Fordelene ved ægteskab

For nylig læste jeg om de fordele, at ægteskabet kan have på enkeltpersoner fysiske og mentale sundhed. Nogle få statistik om fordelene ved ægteskab tilbydes nedenfor.

a) Omfanget af martial lykke er langt den stærkeste indikator for den samlede tilfredshed med tilværelsen.

b) I gennemsnit gifte mænd og kvinder lever længere og lider færre sygdomme end gør enlige mænd og kvinder.

c) Mænd og kvinder er i større risiko end gennemsnittet for at blive deprimeret, hvis de ikke har et intimt, tillidsfuld relation.

Fysisk sundhed Fordele ved Ægteskab

Ægteskab kan have så mange fordele. Forskere er nu at finde, at gifte personer, der er i stand til at betro deres personlige tanker til et overtagende ægtefælle vil have forbedret funktion i immunsystemet mens episoder af ægteskabelig konflikt medføre formindsket immunsystem funktion.

Et godt ægteskab er en af ​​de bedste måder at få en god langsigtet sundhed.

Myte # 6: Ægteskab Cures Ensomhed

Mange mennesker fejlagtigt tror, ​​at ægteskabet kan løse følelse af ensomhed. Men et ulykkeligt ægteskab kan faktisk produkt ensomhed. Lederer og Jackson to familiemedlemmer videnskabsmænd tyder, "Ensomhed er bedre tolereret af dem, der bor alene; de har ingen forventninger, og dermed, ingen skuffelser. Ensomme mennesker, der bor sammen har omtrent samme chance for at realisere deres forventninger som vært, der insisterer på, at alle har en god tid på hans parti "(Lederer & Jackson, 1968-» De Mirages af ægteskab "New York:. Norton).

Mine problemer vil gå væk Hvis ...

Alt for mange gange jeg hører folk sige, hvis jeg bare kunne få ham / hende til at gøre dette. Eller vores problemer vil gå væk, hvis vi bare kan komme igennem denne gang. Gennem min erfaring som terapeut, er jeg kommet til at tro, at de fleste mennesker fortsat har problemer. Så det største problem er, hvordan vi løser de problemer, vi har i dag. Derfor foreslår jeg, at hvis vi ønsker at gøre vores ægteskab arbejde, eller hvis vi ønsker at løse andre problemer, bør vi sikre, at vi overvejer, hvordan vores handlinger vil påvirke vores ægtefælle og vores familie. I de fleste tilfælde er det vigtigt at inddrage vores ægtefælle i alle større beslutninger.

Hvor Usikker Barndom Vedhæftede påvirker vores ægteskaber

Vores samfund er ofte fokuseret på, hvordan vores barndom påvirker resten af ​​vores liv. Heldigvis kan usunde barndommen vedhæftede filer erstattes med gode stærke ægteskaber. En nylig undersøgelse foreslog, at kvinder, der oplever usikre vedhæftede filer til deres mødre i barndommen, er mere tilbøjelige til at have usikre vedhæftede filer med deres egne børn, medmindre de gifte mænd, der har kapacitet til at vedhæfte sikkert til andre (Lewis og Gossett, 1999).

Myte # 8: Ægteskab vil gøre mig mere glad

Ægteskab ikke nødvendigvis gør folk mere lykkelige. Hvis du er utilfreds før ægteskabet, er det generelt bedre at løse dette problem, før du bliver gift. Ægteskabet er ikke det smertestillende middel, der løser alle ondt.

Hvordan Depression kan påvirke dit ægteskab

En af de sværeste ting at forstå i ægteskabet er at have en deprimeret ægtefælle. Mange enkeltpersoner føler sig ansvarlige for at gøre deres ægtefælle glad. Men i mange tilfælde depression ikke er forårsaget af ægtefælle. For at hjælpe nogen, der er deprimeret i et ægteskab er det vigtigt at tage tid til at evaluere, hvad du kan og ikke kan gøre for at hjælpe med depression. Være støttende, men ikke tage det på dig selv for at løse dit ægtefæller depression. Det kunne gøre dig deprimeret.

Årsager til ægteskabelige problemer

Der er mange grund til, at ægteskaber mislykkes. Nedenfor er de mest almindelige opført af kvinder og mænd. Kvinder rapporterer utroskab, drikke, misbrug, manglende tilsvarende værdier som almindelige årsager til ægteskabelige problemer og skilsmisse. Mænd rapporterer ofte deres kones affære og deres egne handlinger som den mest almindelige årsag til ægteskabelige problemer. Det er interessant, at mænd rapporterer deres egen dårlig opførsel, mens kvinderne siger, at det er deres ægtemænd handlinger. Hvis du har nogle ideer, hvorfor det er jeg ville elske at høre fra dig. Det kan du gøre ved at sende mig et spørgsmål.

Ægteskab er en personlig Bond

Ægteskabet er en personlig obligation. Ægteskabet er den ultimative avowal af omsorgsfuld, engageret og samarbejdsorienteret kærlighed. Ægteskab inkorporerer vores ønske om at kende og være kendt af et andet menneske; det repræsenterer vores kæreste håber, at kærlighed ikke er en midlertidig tilstand, at vi ikke er dømt til at glide ind og ud af skiftende relationer for evigt.

Er Ægteskab Better Than Long Term Samliv?

Der er stigende tegn på, at par, der er samlevende har flere kampe, end dem, der er gift. Forskere har postuleret, at par, der er samlevende kan være mindre religiøse, mere tilbøjelige til at argumentere, får øget pres for at gifte sig med samfundet, og listen fortsætter. Uanset årsagen forskere har fundet, at de, der bor sammen før ægteskabet er mere tilbøjelige til at skille end par, der ikke er samlevende før ægteskabet. Desuden par, der er samlevende uden at gifte sig er mindre tilfredse end par, der gifter sig med tiden. Hvis du har nogen forklaringer vil jeg gerne høre dem.

Myte # 4: Kønsforskelle Ruin ægteskaber

Nogle mennesker holder til kulturelle stereotyper om køn: at kvinder er mere følelsesladet end mænd, mænd er mere dygtige med værktøjer, kvinder er mere intuitive end mænd, og mænd er mere seksuelt end kvinder. Disse overbevisninger hæmmer kommunikation og intimitet ved at understrege forskelle frem for ligheder.

Ægteskab er et helligt løfte

Ægteskabet er en hellig løfte. Selv folk, der ikke er en del af en organiseret religion normalt se ægteskabet som en hellig union, med dybe åndelige betydning. "Uanset om det er de dybe metaforer i pagt som i jødedommen, islam og reformerte protestantisme; nadveren som i katolicismen eller østlige ortodoksi; yin og yang af Confucianism; kvasi-sacramentalism af hinduismen; eller mystik ofte forbundet med angiveligt moderne romantisk kærlighed, "Don Browning skriver," mennesker har tendens til at finde værdier i ægteskabet, der kalder dem ud over det hverdagsagtige og hverdag. "Religiøs tro er med til at uddybe betydningen af ​​ægteskab og giver en unik fountainhead inspiration og støtte, når der opstår problemer.

The Power Of Beliefs

Når folk opfører sig dårligt mange af os til at fokusere på dårlig opførsel. Jeg mener dog, at vi ville være mere produktive, hvis vi behandlet de overbevisninger, der fører til dårlig opførsel. Vores overbevisninger er stærke, da de er de authorizers af vores handlinger eller adfærd. Nedenfor er et par overbevisninger, der kan hjælpe og såre dine relationer.

NYTTIGE ANSKUELSER
a) Jeg skal altid behandle min ægtefælle med respekt.
b) Jeg skal være tro mod min ægtefælle uanset hvad.
c) Jeg skal være venlig og hensynsfuld over for min ægtefælle.
d) Jeg kan forvente at blive behandlet med respekt og min ægtefælle bør forvente, at jeg behandle ham / hende godt.
e) Ægteskab er en forpligtelse, der skal vare et helt liv, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gøre det arbejde.

Sårende ANSKUELSER
a) Min ægtefælle skal gøre alt, hvad jeg vil have ham / hende til at gøre.
b) Hvis min ægtefælle virkelig elskede mig, han / hun ville ikke være uenig med mig.
c) Hvis vi kæmper for meget, vi kan altid få en skilsmisse.
d) Så længe jeg ikke såre mig, skal min ægtefælle ligeglad med, hvad jeg gør.
e) Jeg skal kunne kritisere min ægtefælle.

Disse er blot nogle af de nyttige og skadelige overbevisninger, at nogle individer har. Jeg vil opfordre dig til at analysere dine overbevisninger og se, hvordan de påvirker dit ægteskab.

Myte # 3: Kærlighed gør en tilfredsstillende ægteskab

Romance, som mange ægtefæller fejl for kærlighed, er ikke nødvendig for et godt ægteskab. En mere ægte form for modne kærlighed med til at sikre et godt ægteskab: "Når tilfredshed eller sikkerhed eksisterer, så en mere dyb tilstand af kærlighed eksisterer" (Lederer & Jackson, 1968). Ægteskabelig kærlighed er hengivenhed til og respekt for ens ægtefælle svarer til ens egen selv-kærlighed.
Lederer & Jackson, 1968- "The Mirages ægteskab." New York: Norton).

Myte # 5: få børn vil hjælpe et dårligt ægteskab.

Familie terapeuter og forskere generelt enige om, at få børn kan teste selv en stabil ægteskab, fordi parret investerer så meget tid i opdræt børnene på bekostning af deres ægteskab. Nogle mennesker forsøger at "redde" deres ægteskaber ved at have børn, men det sjældent virker.

Livet uden Ægteskab

Du kommer hjem fra arbejde, smide en frossen pizza i mikrobølgeovnen, trække en ginger ale, tænde for nyhederne og vente til næste dag at komme. Måske i weekenden du gå spille en runde golf med nogle venner, eller du shoppe med dine venner. Ah, livet uden en familie. Ingen stress ... ingen bekymringer om at få børn i skole, nej efter skole boldspil, ingen til at klage over at du er sent hjem, at ingen minde om, at front plænen ligner en skov i stedet for et sted, hvor folk bor. Tænk på alle de ting, du ville gå glip af. Her er min liste:

a) De grædende børn, der ønsker dit kram at trøste dem.
b) løbende næser, der får alle over dit tøj og identificere dig som far eller mor.
c) boldspil, der får dig ud af arbejde tidligt nok til at huske, at solen stadig kommer ud og smil på dit barns ansigt, når du trækker op.
d) ægtefælle, der virkelig pleje og elske dig selv om han / hun ikke siger det hele tiden.
e) En slags ord efter en dårlig dag.

Dang! Måske ægteskab er ikke så slemt endda.

A Few Good Citater

Folk har brug for kærlig mest, når de fortjener det mindst (John Harrigan).

Den første pligt kærlighed er at lytte (Paul Tillich).

Hvis dit sind ikke er åben, holder kæft også (Sue Grafton).

Behandl folk, som om de var, hvad de burde være, og du hjælper dem til at blive, hvad de er i stand til at være (Goethe)

Er du bekymret?

Har du set de seneste statistikker over ægteskab og familier i USA? Gennem det seneste årti kernefamilier (betyder mor og far med et barn under 18 bor hjemme) er faldet fra omkring 25,5% til godt 23,5% af familier. Det betyder, at resten af ​​alle husstande er enlige, enlige forældre, samlevende, etc. Mens forskellen mellem 25,5% til 23,5% ikke kan synes for stor, huske dette er en tiårig tidshorisont. Lad os se på tallene. Hvis vi havde 100 husstande to mindre familier ville være sammen i dag i forhold til 1990. Nu i stedet for 100 husstande lader gøre det 1.000.000,00 husstande. Det ville svare til en stigning på 20.000 husstande over 10 år, der ikke er den traditionelle mor, far og barn udgør. Er denne bekymring dig? Det gør bekymrer mig. Jeg mener, at vores samfund er kun så stærk som vores ægteskaber og vores familier.

Mens der er masser af grunde til faldet i kernefamilier, må vi lære at styrke familien i et forsøg på at bekæmpe lukningen af ​​familien. For mere information om, hvordan jeg mener, at vi kan styrke vores ægteskab, du kan læse min tidligere nyhedsbreve eller tips om "redde dit ægteskab"

Et par sjove Aphorisms på penge

Der er tre trofaste venner - en gammel kone, en gammel hund, og klar penge. (Benjamin Franklin)

Ganske vist er der masser af ting i livet, penge ikke vil købe, men det er meget sjovt - Har du nogensinde prøvet at købe dem uden penge? (Ogden Nash)

Mangel på penge er roden til alt ondt. (George Bernard Shaw)

Ægteskab er en finansiel partnerskab

Ægteskabet er et økonomisk fællesskab. I ægteskabet, "mine penge" typisk bliver "vores penge", og denne deling af ejendom skaber sin egen form for intimitet og gensidighed, der er vanskelig at opnå uden en juridisk ægteskab. Kun elskere, der gør denne juridiske løfte typisk erhverve den tillid, som giver dem mulighed for at dele deres bankkonti samt deres seng.

Definitionen af ​​ægteskab

Ægteskabet er defineret i Websters 1991 ordbog på følgende måde: 1) den sociale institution, hvorefter en mand og kvinde lever som mand og kone af juridiske eller religiøse forpligtelser. 2) staten, tilstand, eller indgår i at blive gift. 3) den juridiske eller religiøse ceremoni, der formaliserer ægteskab. 4) en intim boform uden juridisk sanktion. 5) enhver intim forening eller forening. 6) en blanding af forskellige elementer eller komponenter.

The Marriage Movement

Leder du efter en måde at støtte ægteskaber og styrke dem? Hvis du er, skal du være opmærksom på, at der er en nyere bevægelse af tre store organisationer-disse organisationer fandt sammen i sommeren 2000 og skrev et dokument kaldet "The Marriage Movement". Du kan finde flere oplysninger om dette dokument på følgende websted www.themarriagemovement.com. Dette websted har brug for flere underskrifter til støtte. Hvis du læser dokumentet og kan lide hvad du læser, kan du underskriver dokumentet og give det videre venner og familie.

Ægteskab er en familie-Making Bond

Ægteskabet er en familie-making obligation. Ægteskab tager to biologiske fremmede og gør dem til hinandens nærmeste pårørende. Som procreative obligation, ægteskab også en forpligtelse til at tage sig af eventuelle børn produceret af ægtepar. Den styrker fædres (og fædres slægt s) forpligtelser til at anerkende børn som en del af familien system.

Hvor mange mennesker Get Married hvert år

Vidste du, at 90% -95% af alle amerikanere vil gifte sig på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv? I 1999 omkring 2 millioner 300 tusind amerikanere gift ifølge National Center for Health Statistics (6 Sep 2000). Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor ægteskabet er så fælles? Jeg tror grunden har at gøre med menneskelige forbindelse. Ægteskab giver os en fantastisk mulighed for at forbinde med en anden på en måde, der ikke forekommer med nogen anden.