Ægteskab: Skilsmisse Tips

Seks etaper af skilsmisse

En forsker Paul Bohannan beskrev skilsmisse processen som en intens rejse, der omfatter seks forskellige erfaringer med forskellige faser. De seks faser er (1) den følelsesmæssige skilsmisse, der fokuserer på forringelse af deling tanker og følelser; (2) den juridiske skilsmisse, der fokuserer på den juridiske arena; (3) de økonomiske skilsmisse, der har at gøre med penge og ejendom; (4) co-forældrenes skilsmisse, der beskæftiger sig med forældremyndighed og samværsret; (5) EF skilsmisse, der indebærer en ændring er sociale grupper, venskaber, og samfund relationer og (6) den psykologiske skilsmisse, hvor individerne forsøger at arbejde hen imod at være single igen, og få individuel autonomi.

Hjælp børn Juster til skilsmisse

Forældre kan hjælpe deres børn i gang med at justere til skilsmisse, hvis de følger nedenstående retningslinjer. Disse retningslinjer er baseret på rådgivning fra eksperter om familieforhold:

1) alle børn bør vide samtidig om skilsmissen
2) børn bør kun fortalte så meget, som de har brug for at vide
3) børn har brug for at vide, at de ikke har forårsaget skilsmisse
4) forældre skal understrege endelighed deres beslutning
5) arrangementer for børnenes omsorg bør nøje forklares
6) børn bør beroliget af begge forældres fortsatte kærlighed
7) børn bør tilskyndes til at udtrykke frygt, sorg og vrede
8) grænseværdier bør fastsættes på børns adfærd
9) forældre bør trække på hjælp fra andre voksne
10) kæmper forældre bør erklære en våbenhvile, når de er sammen med børnene
11) børn bør ikke bruges som våben
12) forældre må erkende konflikten mellem deres behov og deres børns behov
13) børns liv skal ændres så lidt som muligt
14) forældre bør bruge uanset ressourcer, de kan finde sig selv og deres børn

Venligst ikke går

Mange gange, når en ægtefælle vælger at forlade et ægteskab det ødelægger den anden ægtefælle. De har ofte bønfalder deres ægtefælle ikke at forlade. Desværre er sådanne bestræbelser ikke accepteret og yderligere afvisning mærkes. I situationer som denne bliver det vigtigt for den person, der venstre for at finde indre styrke. På et tidspunkt som dette behøver det ikke at være indlæg og tiggeri, det kan simpelthen være "Jeg elsker dig og ønsker dig ville ikke gå, men jeg kan ikke stoppe dig." Dette lader din ægtefælle ved, hvordan du føler, og det også lade dem vide, at du forstår din værdi. Når en partner forlader det almindeligt at føle afvist og uelsket. Det er vigtigt at indse, at disse følelser er fælles, men hver og en af ​​os er af værdi, og vi skal vise vores ægtefælle vi forstår vores sande værdi, selv hvis de ikke gør.

Badmouthing

Når du og din ægtefælle skilsmisse ikke badmouth din ægtefælle, eller nogen anden i din familie. Hold børn fra denne regel også. Børn vil ikke elske dig mere, hvis du forsøger at gøre din ægtefælle skurken i deres øjne. Det gør kun det vanskeligt for dem, og på et tidspunkt vil de mere end sandsynligt harmes dig for dine angreb. Børn har brug for at føle det er okay at elske begge forældre uden at gøre nogen ulykkelig.

Oprettelse Boundaries

Før et ægteskab ender det altid nyttigt for den enkelte at lære at oprette grænser med deres snart at være ex-ægtefælle. Skilsmisse er svært, og det er svært for mange par til ikke at såre hinanden. Dog kan, hvis korrekt grænser er sat skilsmisse være lidt lettere. Sådanne grænser kan omfatte: ingen sex, bruger mindre tid interagere, diskutere eneste spørgsmål, der relaterer med finanser eller børn. Undertiden partner, der ønsker skilsmisse sender blandede budskaber såsom ønsker varme og hengivenhed, men når de har fået, hvad de ønskede, de følelsesmæssigt afskåret igen. Dette sender blandede budskaber. Derfor er grænser er vigtige. Hvis du skilt overveje, hvad grænser er vigtige for dig at udvikle.

Justering Tips til børn af skilsmisse

Justering til skilsmisse er ikke let for nogen barn. Imidlertid har forskere konstateret, at børn har visse "opgaver", som kan forbedre deres chancer for succes overleve deres forældre skilsmisse. Herunder er en liste:
a) anerkende virkeligheden i den ægteskabelige brud
b) lærer at frigøre sig fra forældrenes konflikt og lidelse og genoptage fælles interesser
c) løse tab
d) løse vrede og self skylden
e) acceptere permanens skilsmissen
f) opnå realistisk håb om relationer

Årsager til skilsmisse

I en undersøgelse med 500 fraskilte personer, der havde giftet sig igen, respondenterne angav følgende som de øverste fire årsager til svigt i deres tidligere ægteskab: utroskab, der ikke længere elske hinanden, følelsesmæssige problemer og økonomiske problemer.

Du må ikke tage den ud på børnene

Når du og din ægtefælle er vrede med hinanden, ikke tage den ud på børnene. For eksempel, "Du er ligesom din far .... din mor ..." Dette vil kun skade dem i det lange løb.

Hvornår vil smerten End?

Skilsmisse er noget der varer hele livet. Nej, det betyder ikke, at livet er forbi, det betyder bare, at gå gennem en skilsmisse vil påvirke resten af ​​dit liv. Flytning på er muligt, men det kræver at lære nye forholdet færdigheder og løse usunde mønstre. Mange gange kræver det en ny begyndelse. Min anbefaling er at finde nye forbindelser eller forny gamle forbindelser med familie og andre venner. Jeg tror tilslutninger efter skilsmisse er de mest kritiske for helbredelse. Ét ord forsigtighed her er, at denne sammenhæng ikke behøver at være seksuel (der kan være farlige). Jeg anbefaler også, at personer, der beskæftiger sig med tabet af skilsmisse begynder at udvikle nye ritualer og begivenheder, der skaber håb og erstatte de gamle fra ægteskabet.

Reparation eller udskiftning?

Af Landra Lynn J

Der er mange gange, hvor et forhold ikke er udtryk for misbrug, men parret stadig overvejer, om det er tid til at afslutte ting. En af de vigtigste faktorer til at overveje, er, som har en bedre gavnlig resultat, at reparere eller erstatte?

Der er naturligvis noget, der mangler, hvis parret overvejer at bryde op. Noget er behov for fastsættelse forandring, og bevæger sig fremad. Det er da, at begge sider af forholdet nødt til at bestemme et par faktorer.

At reparere forholdet kan være smertefuldt. Du vil sandsynligvis nødt til at stå over for en række sandheder, som vil ikke ligefrem være behageligt, både om dig selv og din partner. Det vil tage tid, energi og mere til at sætte forholdet tilbage på sporet. I virkeligheden kunne det tage uger, måneder eller endda år at gøre. Det kan være umuligt. Det er dog muligt, at du kan ende op med et bedre forhold, end du havde til at begynde med tilbage, når tingene ikke var anstrengt.

Sådan udskiftes forhold betyder slutter det. Det betyder også, at gå gennem trinene til at forsøge at finde en anden egnet partner, herunder varige den frygtede "dating scene." Også dette kan tage en stor mængde tid og har ingen garanti for et positivt resultat.

Når det besluttes enten at reparere eller udskifte dit forhold, være realistisk med dig selv, at de skridt, der vil skulle træffes i hvert af disse scenarier. Ved at sammenligne og kontrasterende de to, kan du beslutte, om forholdet bare skal repareres, eller om det skal i sidste ende blive erstattet med en ny.