Ægteskab: Religion i Ægteskab Tips

Opholder Faithful

Brug Bibelen som et liv guide, det virker!

Udvikle lignende Værdier

Overarbejde par begynder at udvikle lignende værdier eller deres værdier begynder at være anderledes. Det er ekstremt vigtigt for par at tage tid til at diskutere deres personlige værdier og hvad deres forskelle kan være. For at dette at være effektive individer skal lytte og respektere deres partnere følelser, tanker og værdier. At være kritisk vil placere barrierer i dit forhold.

Hvordan Gud kan hjælpe din ægteskab

De fleste mennesker tror på en Gud. Det kan være meget værdifuldt at invitere Gud ind i dit ægteskab ved at bede om hans hjælp. Vi kan bede om hans hjælp under uenigheder i vores opdragelse, eller når vores ægtefælle kæmper gennem noget. Han er villig til at hjælpe os, hvis vi inviterer ham ind i vores liv.

Bede sammen

En god strategi for at holde dit ægteskab stærk er at bede sammen på daglig basis. En klog mand sagde engang: "Par, der beder sammen blive sammen."

Langmodig

I en nylig tidsskriftsartikel læste jeg en dejlig forklaring på, hvordan det skriftsted i 1. Kor kapitel 13: 4 kan anvendes på ægteskab. Den scpipture lyder: "Charity tåler lang, og er venlig, velgørenhed misunder ikke, velgørenhed vaunteth ikke selv, ikke er opblæst". Artiklen beskrev den adfærd, der ville ledsage dette skriftsted, som det gælder for ægteskab. I ægteskabet ville vi være tålmodig og tolerant, og ville ikke kritisere. Desuden vil vi erkende, at vores ægtefælle skrider, og vi ville være tålmodig med skønhedsfejl. Artiklen endvidere, at de modsatte adfærd til dette skriftsted ville være intolerance, bliver arrig, kritisk, og mærkelig.

Kilde: agenturet og kærlighed i ægteskabet af Lynn G. Robin; Stjernen, oktober nummer af 2000, s. 17.

Når vi lytter

Til tider i vores ægteskab lytning er det mest udfordrende ting, vi gør. Ofte er vi ikke ønsker at indrømme vores fejl og lytte til andre fortælle os om vores fejltagelser er ikke let. Har du nogensinde spekuleret over, om Gud var dit ægteskab rådgiver, hvad han ville sige til dig? Jeg mener, når vi kæmper i vores ægteskab, vi kan ansøge ham for vejledning og inspiration. Når vi beder, han lytter og reagerer.

En Ægteskab Udført på Herrens måde

For nylig læste jeg en artikel, der handlede om agentur i ægteskabet. Artiklen var baseret på skriftsted i 1 Kor 13: 4-8. Jeg fandt det interessant, at en beskrivelse blev givet af Kristus som attributter, der ville blive finde sted i et sundt ægteskab. Nogle af disse attributter kan nævnes: lidelse længe, ​​være venlig, misunde ikke, opblæses ikke, gør ikke opfører sig usømmeligt, søger ikke sit / hans egen, ikke let provokeret, tænker intet ondt, finder ikke sin glæde i uretten, men glæder i sandheden, tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt, og kærligheden ophører aldrig. Kan du forestille dig et ægteskab baseret på disse principper. De er alle elementer, svare til en sund ægteskab.

Kilde: agenturet og kærlighed i ægteskabet: Lynn G. Robbins, Ensign, 2000, s. 18-19.

Værdien af ​​Religiøsitet i Ægteskab

I et forskningsprogram gennemført i mange lande, Dr. John DeFrain fandt, at religiøsitet (eller praktiserende dem overbevisninger) var en af ​​de faktorer, der er angivet, om et ægteskab var stærk eller ej. Det har også været min erfaring, at par, der deler lignende religiøs praksis har stærke ægteskaber.

Værdien af ​​Reading Bible Together

Mange par, jeg har mødt med i min rådgivning har fundet stor styrke i deres ægteskab, når de har studeret skrifterne sammen. Denne erfaring kan bringe et par tættere sammen og hjælpe dem binding på mange måder. Jeg anbefaler, at par tager tid hver dag til at læse fra Bibelen eller andre gode bøger. Denne læsning vil stimulere gode samtaler.

Udholder alt

I 1 Kor kapitel 13: 7 Det lyder: "tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt." Alle disse udsagn er angiver, der refererer til velgørenhed. Den gælder i ægteskaber samt. En forfatter forklarede den adfærd, der skal ledsage dette skriftsted. De adfærd omfatter: ikke klager eller knurren, der er ansvarlig og glæde acceptere kaldelser eller andre anmodninger, ser væksten i modgang, der har et ønske om at lære og fremskridt, og til sidst er standhaftige, vel vidende liv er en test. Overvej disse adfærdsmønstre og vurderer, hvordan du gør.

Kilde: agenturet og kærlighed i ægteskabet, Lynn G. Robbins, Ensign, 2000, s. 19.

Handlinger ikke ord

I par, der værdsætter religion bør de arbejde på at forbedre deres handlinger ikke, hvad de siger, de gør. Når par kæmper en af ​​de mest frustrerende områder jeg observere som terapeut er, når en person bruger religion til at bevise deres ægtefælle forkert. Hvis du ønsker at vise du er religiøs gøre det gennem dine handlinger ikke dine ord.

Religiøse overbevisninger, Match

Jeg blev opdraget i en virkelig religiøs familie, hvor familie og værdier var vigtige, og jeg følte, at jeg skulle holde dem til mit hjerte. Når gift jeg indså min ægtefælle var den modsatte af dette. For eksempel har vi ikke enige om, hvordan at opdrage vores søn. Sørg for, at din ægtefælle har samme baggrund i religion, ellers dette vil skabe problemer i dit ægteskab, og med din familie og udvidede familie.

At tilbede sammen

Tilbede sammen som et par kan være meget værdifuld. I vores samfund, når ægtemænd og hustruer kører og arbejder i seks dage i ugen mange par har lært værdien af ​​at gå i kirke sammen. Dette skaber mulighed for par at dele erfaringer og overbevisninger sammen. Det lærer også børnene en vigtig lektie (deres forældre mener religion er vigtig).

At finde fælles værdier i ægteskabet

For nylig har jeg haft den oplevelse, hvor folk kommer til mig bekymret for, at de og deres ægtefælle har forskellige værdier. Sådanne situationer er vanskelige at løse, medmindre begge parter er villige til at forstå deres partners bekymringer og overbevisninger. Værdi forskelle er muligt at løse, hvis begge ægtefæller er enige om at aldrig gøre noget, som deres ægtefælle ikke billiger. Værdsættelse din ægtefælle bogstaveligt betyder, at du lærer at værdsætte det, de sætter pris på. Hvis din opførsel gør ondt din ægtefælle, du ikke værdsætte dem som en partner.