Ægteskab: Økonomi Tips

1 af 10 måder at overleve: Vedligehold Work Boundaries

I nummer af Journal of Ægteskab og familie terapi fra oktober 2001 en artikel blev offentliggjort den balance mellem arbejdsliv og familie. Ti ideer blev givet på, hvordan man skaber en sund balance. Den fjerde strategi var at bevare arbejdspladser grænser.

Fastholdelse arbejds- grænser er kritisk. Par følelse af familien som den højeste prioritet i deres liv var kritisk i beslutninger om arbejdets omfang for at forbruge på arbejde, og hvad jobbet ville bedst støtter denne prioritet. Mange par har forpligtet sig til at opretholde kontrollen over arbejdet, ikke at tillade deres karriere at diktere tempoet i deres hverdag.

Penge Ideer til ægteskab

Hold styr på udgifter til små såvel som store-billet poster. Også det er en god idé altid at holde nogle småpenge rundt for særlig tid for de to af dig, selvom det er bare en nat af pizza og en film.

Værdien af ​​Self Reliance

Det er overraskende, hvor meget økonomi kan påvirke vores velbefindende individuelt og som et par. Mens vores land har fokuseret på forbruget mange par har fundet, at være selvhjulpne og ikke akkumulere gæld producerer mindre stress. Finansiel selvhjulpenhed er en god måde at forhindre unødig stress i et ægteskab.

Klip dine udgifter

I sin bog, "For kærlighed og penge", Dr. Bernard Poduska foreslår et par gode strategier for at skære vores udgifter. For det første skal vi skære udgifter før vi begynder udgifter. Med andre ord købe billigere versioner af nødvendige elementer (værdi mærke fødevarer, billigere bil, etc.). For det andet, dele, hvis det er muligt. Del elementer i din familie og om muligt med dine naboer. For det tredje, skal du sætte hullerne - eller steder, hvor penge synes at forsvinde uden meget at vise, hvor det gik. Disse forslag kan være meget nyttige i at reducere omkostningerne og kan hjælpe med at etablere mere tillid til din økonomiske fremtid.

Ti finansielle principper at leve efter

I en bog med titlen "For Love and Money" Dr. Bernard Poduska tilbudt ti principper, der kan hjælpe par håndtere deres finanser. Disse principper vil hjælpe dig med at udvikle gode mønstre for en sund økonomisk fremtid.

Principper:
1) Finansielle problemer er normalt adfærdsmæssige problemer snarere end penge problemer.
2) Hvis du fortsætter med at gøre, hvad du har gjort, vil du fortsætte med at få, hvad du har været at få.
3) Intet (intet ting) er værd at risikere den ægteskabelige forhold til.
4) Penge brugt på ting, du værdsætter fører som regel til en følelse af tilfredshed og realisering. Penge brugt på ting, du ikke værdsætter normalt fører til en følelse af frustration og tomhed.
5) Vi kender prisen på alt og værdien af ​​intet.
6) Du kan aldrig få nok af, hvad du ikke har brug for, fordi det, du ikke har brug for aldrig kan tilfredsstille dig.
7) Økonomisk frihed er mere ofte et resultat af reducerede udgifter end af øget indkomst.
8) Vær taknemmelig for hvad du har.
9) De bedste ting i livet er gratis.
10) Værdien af ​​en person bør aldrig sidestilles med den enkeltes nettoformue.

Penge og ægteskabelig tilfredshed

I en nylig afhandling projekt om penge i ægteskaber Dr. Koutstaal fandt, at for "både ægtemænd og hustruer, blev økonomisk tilfredshed positivt relateret, mens par, der kæmpede med finanser havde lavere ægteskabelig tilfredshed." Dette antyder, at par, der er økonomisk tilfredse kan have mindre konflikt.

Dr. Koutstaal fandt også, at ægtemænd var mere tilfredse, når de delte den finansielle beslutningstagning. Dette antyder, at mænd, der omfatter deres koner i den finansielle beslutningstagning kan være mere tilfredse med deres ægteskab.

Denne artikel kan findes i Dissertation-Abstracts-International-sektion-A: -Humanities-og-Social-Sciences. 1998 Sep; Vol 59 (3-A): 0971JN:

Net Worth Never Lig en persons Value

I Dr. Bernard Poduska bog, "For kærlighed og penge" han har en økonomisk princip, som vi alle skal leve af. Princippet er, at værdien af ​​en individuel aldrig skal sidestilles med sin nettoformue. Når vi lægger en værdi på en person, som vi ser bort deres fulde værdi og potentiale værd. Hvert menneske er af infinate værdi og bør behandles som sådan. Kan du forestille dig, hvis alle vores samfund kunne acceptere dette en enkelt princip?

Læring om Finansiel planlægning

Hvis du ønsker at læse en god bog om økonomi, og hvilke karakteristika er af rige mennesker læser, "The Millionaire Next Door". Denne bog er fuld af case eksempler på mennesker, der er rige. Hvis du tror, ​​rige mennesker har fået deres penge, så tro om igen. Denne bog vil give dig indsigt i, hvordan man kan udvikle de særlige kendetegn ved penge forvaltning som en millionær.

10 måder Dual Income Par Survive

I nummer af Journal of Ægteskab og familie terapi fra oktober 2001 en artikel blev udgivet den "Ten Adaptive Strategier for Familie og Arbejde Balance:. Bedste Vellykkede familier" I denne artikel forfatterne interviewet mange dobbelt indkomst par og spurgte, hvordan de tilpasses og justeres og overlevede. Her er listen over 10 strategier for at finde en balance mellem arbejde og familie.

1) Værdi familie
2) At stræbe efter partnernship
3) få mening fra arbejde
4) Vedligehold arbejdsprocesser grænser
5) Fokus og producere under arbejdet
6) Tag en ære i dobbelt indtjening
7) Prioriter familie sjov
8) Levende simpelthen
9) proaktivt Træffe beslutninger
10) Værdi tid

For mere information om alle 10 strategier kan du klikke på Økonomi og læse en spids på hver af dem selvstændigt.

1 af 10 måder at overleve: Stræb efter partnerskab

I nummer af Journal of Ægteskab og familie terapi fra oktober 2001 en artikel blev offentliggjort den balance mellem arbejdsliv og familie. Ti ideer blev givet på, hvordan man skaber en sund balance. Den anden strategi var at stræbe efter partnerskab.

Mange par understrege vigtigheden af ​​at stræbe efter lighed og partnerskab i deres ægteskab. Det var afgørende, at de arbejdede for ligestilling. Selv om forskelle opstod i graden af ​​lighed mellem de par, som en gruppe, de besad en høj grad af lighed. Tre ting skabte lighed. Først arbejdsdeling; Andet beslutninger sammen; og det tredje var de partnere på interpersonelle niveau. De fortalte historier om, hvordan de respekterer, værdsætter og støtter hinanden.

Hvis par kunne gøre disse tre ting alene de ville have en temmelig stor sammenhæng.

Smart Financial Planning

Nogen sagde engang, at finanser var en af ​​de øverste tre årsager til skilsmisse. Hvorvidt dette er sandt eller ej, økonomi og ledelse, eller mangel på ledelse, kan i et ægteskab være ødelæggende. Par, der arbejder sammen om finanser traditionelt har en bedre ægteskab. Endvidere at par, der hold op løse finansielle problemer obligation på måder, par med masser af penge ikke forstår. Tag dig tid til at planlægge din økonomi sammen, det kan spare dig for en masse ægteskabelig disharmoni.

1 af 10 måder at overleve: Value Familie

I nummer af Journal of Ægteskab og familie terapi fra oktober 2001 en artikel blev offentliggjort den balance mellem arbejdsliv og familie. Ti ideer blev givet på, hvordan man skaber en sund balance. Den første strategi var at værdsætte familien.

Artiklen foreslog, at stærke par understregede vigtigheden af ​​at opretholde en forpligtelse til familie som højeste prioritet. Gennem ord og gerning, begge medlemmer af parret arbejdet hårdt for at bevare familien som højeste prioritet i at træffe beslutninger om deres adfærd i dagligdagen.

Undgå føreren af ​​gæld

Gæld har en stærk indvirkning på par og familier. Når par undgå gæld de reducerer stress af denne gæld. Mange par siger gæld er en af ​​de vigtigste grunde til deres skilsmisse. Grunden, efter min mening, er at par, der kommer i over hovedet nødt til at arbejde hårdt for bare at overleve at betale deres regninger. Det er mere vanskeligt at nyde hinanden, når du bekymre dig om regninger og afdrag på en stor gæld. Desuden par, der undgår gæld har en følelse af realisering. Det er noget, de opnår sammen.

Hvad er en fælles Management System?

En delt forvaltningssystem i ægteskabet kan lære et par hvordan man deler penge. Dette kan bringe et par sammen eller rive dem fra hinanden alt efter om de lærer at være ansvarlige sammen. En delt management system er en indtægt management system, hvor (1) begge indkomster er deponeret i en fælles konto, (2) begge parter har lige adgang til denne konto, (3) begge parter påtager sig ansvaret for forvaltningen af ​​kontoen, (4) husstand udgifter er tilfældigt forvaltes af ægtefællerne.

Kilde: "For Love og Money" af Dr. Bernard Poduska, 1995

Dit, mit og Ours

I en 1995 artikel af Pahl Jan, med titlen "Hans penge, hendes penge: Nyere forskning om finansiel organisation i ægteskabet." Jan Pahl (1995) undersøgte kontrol og fordeling af penge inden for husstanden at udfordre ideen om, at husstanden er en økonomisk enhed, inden for hvilken ressourcer deles ligeligt. Resultaterne tyder på, at mandlige-styrede systemer var forbundet med højere indkomstniveauer og med mandlige privilegier i form af beslutningstagning og personlig lommepenge. Kvinde-styrede systemer var forbundet med lavere indkomster og med større økonomisk afsavn for hustruer. Ligestilling mellem mand og kone var størst, hvor pengene blev samlet og forvaltes i fællesskab, men disse kun udgjorde en femtedel af alle husstande.

Disse oplysninger stammer fra det abstrakte i Journal-of-Økonomisk-psykologi. 1995 Sep; Vol 16 (3): 361-376.

1 af 10 måder at overleve: finde mening i arbejdet

I nummer af Journal of Ægteskab og familie terapi fra oktober 2001 en artikel blev offentliggjort den balance mellem arbejdsliv og familie. Ti ideer blev givet på, hvordan man skaber en sund balance. Den tredje strategi var at udlede mening fra arbejde.

Par erklærede, at være i stand til at udlede mening fra arbejde var en vigtig del af deres succes. De beskrev finde nydelse og formål fra deres faglige stræben, som hjalp dem med at få mere energi og entusiasme i deres liv og begrænset arbejdsrelateret træthed og udbrændthed.

Formålet med et budget

Et budget udstikker din likviditet meget enkelt og præcist i en kort side eller to, så du kan se dine økonomiske muligheder tydeligt. Et budget er ikke en finansiel spændetrøje designet til at tvinge dig til at holde styr på hver en krone dit forbrug.

Vælg din plan

Nogen klogt engang sagde: "Hvis du undlader at planlægge, du planlægger at mislykkes." Par, der planlægger deres finansielle mål sammen kan skabe et unikt bånd, mens de planlægger deres finansielle fremtid sammen.