Ægteskab: Laws Tips

Få en annullation

Kan gives annullation fra et ægteskab af mange årsager, og loven kan variere fra stat til stat. Nedenfor er nogle almindelige årsager til en annullation at forekomme.

1.) En forvanskning af tegn
2.) Ikke consumating ægteskabet (generelt inden for det første år).
3rd) Hvis en ægtefælle allerede var gift på tidspunktet for ægteskabet.
4.) Hvis en af ​​ægtefællerne var mindreårig.
5.) Ægteskabet blev indgået på grund af vold, tvang eller svig; eller en af ​​jer var mentalt inkompetent eller under indflydelse af alkohol eller andre invaliderende narkotika på tidspunktet for ægteskabets indgåelse.

I hver af de omstændigheder, der er anført ovenfor du har brug for en advokat til at hjælpe dig med at beslutte, om du skal prøve en annullation, fordi hver af disse grunde har undtagelser, der ikke fuldt ud kan forklares her.

For eksempel, hvis du bliver gift, mens du er beruset ud af dit sind, men du fortsætter med at leve med din ægtefælle, efter at du ædru du vil give afkald din ret til at få en annullation. (Dennis M. Wallace)

For mere information se: http://www.divorceinwa.com/Answers.html#annulment.

Hvad er en ægtepagt?

Spørgsmål:
Hvad er en ægtepagt? Hvad har jeg brug for at medtage i en?

Svar:
Det afhænger af din definition af en ægtepagt. I øjeblikket er der et skub i vores samfund for par at diskutere deres ægteskab før hånd og lave en kontrakt om, hvad de vil og ikke vil gøre i ægteskabet. Dette er et eksempel på en ægtepagt. Nogle mennesker se en ægtepagt, da løfter, som par lave på alteret. Igen det er noget, som et par kan gøre før ægteskab og noget, der er aftalt ved brylluppet ceremoni. Med hensyn til, hvad du har lagt i en ægtepagt vil jeg opfordre dig til at tale med din forlovede om det og lave nogle aftaler før din gifte sig.

Nogle mennesker også overveje ægtepagt aftaler som en del af en ægtepagt. Dette er imidlertid et juridisk dokument, der indeholder advokater i de fleste tilfælde. Denne type af en kontrakt, har mere at gøre med økonomi og penge spørgsmål.

Ser man på de lovgivningen i din stat på internettet

Der er to måder tht kan du se lovene op i en bestemt tilstand. Den første ting du kan gøre, er at gå til en søgemaskine som www.google.com og skriv navnet på den stat efterfulgt af ordet love (tidl. California Love), hvad der vil komme op er tusindvis af websteder, den, du ønsker vil være den officielle statslige hjemmeside giver de koder og vedtægter. I webaddress bliver forkortelsen gov og eventuelt forkortelsen legis. Den anden måde er at gå til www.netlizard.com. Du vil se fire kasser man titlen koder og love eller koder og vedtægter, skal du klikke på det, og en skærm vises der har alle halvtreds stater som anført i alfabetisk rækkefølge, skal du rulle ned til den tilstand, der interesserer dig, og klik på statens navn. Når du er på deres hjemmeside (og nogle er bedre end andre) vil du ønsker de love, regler og vedtægter, specielt familie eller national ret. Kunne være opført under civilretten, det virkelig afhænger af hjemmesiden. Nogle af de stater, mens de er opført, ikke har arbejder links fra denne hjemmeside, så jeg kun bruge, hvis for stater, som jeg kender til en kendsgerning, de links arbejde. Vær tålmodig forske på denne måde, det tager tid at finde det, du ønsker.

Oplysninger om ægtepagt aftaler

Ligesom en vilje, er en ægtepagt bedst håndteres gennem en advokat, hvis parterne ønsker det at holde i retten. En familieret advokat ville være et godt valg. Også gerne en vilje, kan der være en skriftlig, underskrevet og bevidnet kontrakt, som måske eller måske ikke holde vand i tilfælde af en skilsmisse. Omkostninger er for variabel at anslå. Attorney satser gennemsnit $ 100-200 en time, og du kan forvente at blive opkrævet for den tid, det tager at beskrive, hvad du har brug for, for alle telefonopkald, du foretager, for udarbejdelsen af ​​papirerne, og til arkivering papirarbejdet til retten. Når du konsultere advokater, kan du bede dem om at estimere baseret på en skitseret liste over, hvad du ønsker, at aftalen skal indeholde, etc.