Ægteskab: Kommunikation Tips

Hvorfor Relationships Fail

Gæt hvad? Forholdet fiasko er ikke fordi vores sexliv er ikke gode eller vi har ægteskabelige problemer. Antallet en årsag til ægteskabelig og forholdet fiasko er ... hvordan par løse problemer. Tænk over dette i et minut. Hvordan du løse ethvert problem påvirkninger hvordan du føler dig om din partner. Hvis du ikke er i stand til at løse et problem (jeg er ligeglad, hvad problemet er), du vil afbryde forbindelsen i dit forhold. Når du afbryder, vil du føle negativt om forholdet. Konsekvensen? Dårlig sex eller ingen sex. Penge problemer, fordi du bruger penge til at behandle din dårlige ægteskab.

Problemet med Mind Reading

Når par forsøger at læse sindet af deres partner, de generelt gætte forkert. Dette gælder især i par, der argumenterer meget. Den person, der forsøger at læse sindet af deres partner ofte antager, at de ved, hvad deres partner føler og tænker. Disse antagelser er ofte i fejl og skabe flere problemer. Personer, der forventer, at deres ægtefælle til at læse deres sind beder om problemer og spille en urimelig spil.

Argumenter

Når man har et skænderi med din ægtefælle, så prøv ikke at vinde, men at gå på kompromis. Hvis du både kan komme væk fra uenighed med noget, det stopper strømmen kæmper så almindelige i ægteskaber.

Kommunikation Forventninger

Du kan ikke forvente, at din partner til at være følsom og forstå præcis, hvordan du føler dig om noget, medmindre du er i stand til at kommunikere med ham eller hende, hvordan du føler dig i første omgang.

Følelsesmæssig Interaktion og Ægteskabelig Stabilitet

Dr. John Gottman i sin forskning om ægteskaber har konstateret, at følelsesmæssig interaktion i ægteskabet kan forudsige skilsmisse eller ægteskabelig stabilitet. Gottman testede par diskuterer både positive og negative samtaler og fandt, at "i diskussionen konflikt, de indikatorer, der førte til skilsmisse var mand interesse, mand foragt / afsky, kone interesse og kone sorg." Dette tyder på, at interessen for vores ægtefælle er meget vigtigt. Også, når ægtemænd kommunikerer med foragt eller væmmelse og kvinder kommunikerer med sorg disse par har flere problemer.

Ti ineffektiv kommunikation Approaches

Herunder er en liste over ti kommunikations metoder, der kan ødelægge et intimt forhold.

1) Undgå at dele følelser
2) Antag, at du ved, hvad din partner ønsker og tænker
3) kun taler om vejret og daglige begivenheder
4) Brug den tavse behandling
5) Antag alle spørgsmål vil forsvinde med tiden
6) Blame din partner for ethvert problem
7) Undgå at dele positive følelser
8) I løbet af et argument, opdrage tidligere spørgsmål
9) Del alle dine negative følelser
10) Undgå at tale om dit forhold

5 ting at være taknemmelig for

En måde at vise påskønnelse til din ægtefælle er at tage tid og liste 5 ting, som de gør, at du virkelig sætter pris på. Her er min liste over 5 ting, som jeg er taknemmelig for, at min kone for.

1) Hun arbejder hårdt på at være en stor ægtefælle.
2) Hun er tålmodig med vores børn.
3) Hun har en lykkelig disposition.
4) Hun gør ofre for at gøre vores familie arbejde.
5) Hun giver af sin tid uselvisk.

Hvad gør din ægtefælle gør, at du virkelig sætter pris på? Gør din liste og give den til ham / hende til Thanksgiving, din jubilæum, eller en anden særlig dag i jeres liv. En måde at ændre vores ægteskaber er at vise mere påskønnelse til hinanden.

Stigende Intimitet gennem kommunikation

Når vi kommunikerer vi nødt til at diskutere, hvad vi virkelig ønsker at ske i forholdet. Vi har brug for at kommunikere, hvad vi føler og tænker. Mange enkeltpersoner fejlagtigt tror, ​​at deres ægtefælle bare skal vide, hvad de ønsker. Dette fører til ægteskabelige problemer. Gå aldrig ud din ægtefælle ved, hvad du ønsker. Par, der nyder ægte intimitet kommunikerer åbent og ærligt, hvad de har brug for.

Hvad jeg virkelig betød Var

Har du nogensinde været i en stor diskussion med din ægtefælle og senere indså, at du sagde ting, som du ikke har egentlig? Eller endnu værre, når de kom tilbage at undskylde dig afvist deres undskyldning? Jeg spørger ofte enkeltpersoner og par, der beskriver dette mønster til at vurdere, hvad de virkelig ønskede at sige til deres ægtefælle. Jeg tror, ​​at hvis vi kan lære at kommunikere, hvad vi virkelig føler og tænker vi vil øge intimitet i vores forhold. Næste gang du er i denne situation, læne sig tilbage og vurdere, hvad du virkelig ønsker at fortælle din ægtefælle i stedet sprøjtende ud eller afvise din ægtefæller undskyldning.

Kommunikation

Når din ægtefælle har såret dig på en eller anden måde, så prøv ikke at lange ud i vrede. I stedet bruge sproget som jeg føler at starte samtalen, du tillader ham / hende til at være lydhør over for dig. Vrede bygger mure, kærlighed bryder dem ned.

Styring Udbrud

Kineserne har et ordsprog, der går noget som dette, "Et ord usagt, kan redde et liv i beklagelse." På tidspunkter, hvor vi bliver forstyrret på vores ægtefælle vi ofte ønsker at skade dem, fordi vi føler ondt. I disse situationer, jeg underviser mine klienter til at stoppe op og analysere, hvad de føler og tænker, før de siger noget, som de senere vil fortryde. Det er ikke nemt, men det kan redde et ægteskab. Det kan spare masser af smerte. For at gøre dette, det tager selvkontrol og et ønske om at bryde gamle mønstre. Det kan gøres som man begynder at forstå sig selv og deres følelser.

Sige, hvad du virkelig ønsker at sige

Virginia Satir, en pioner inden for ægteskab og familie terapi, brugte udtrykket nivellering til at beskrive processen med at sige til det bedste af dine evner, hvad du synes, hvad du mener, og hvordan din fornemmelse. Udjævning i relationer er, hvad der kan øge intimitet og bringer dig tættere på din ægtefælle.

Hvad er det Zap regel i meddelelsen?

Mange terapeuter bruge "Zap regel" i behandling med par. Så hvad er en "Zap?" En zap er noget, der gør du føler som hvis du ikke bliver behandlet som en ligeværdig, eller med værdighed og respekt, eller som om du er ved at blive bebrejdet, straffes eller latterliggjort. Reglen indebærer, at når enten medlem af et par føler zapped de kan stoppe samtalen og beder om, at den sidste sætning "en percieved zap" tilpasses af den, der gjorde kommentaren. Dette kræver, at begge parter er villige til at respektere deres partnere følelser.

Hvad din ægtefælle er i virkeligheden siger

Hvordan kan du fortælle, når din ægtefælle er alvorligt eller ej? Hvad er du observere? Er det deres ord? Eller deres handlinger? Mit forslag er at forsøge at følge deres ord og handlinger, men jeg har fundet, at følelsesmæssig produktion er mere sigende end ord eller handlinger.