Ægteskab: Bøger om ægteskab Tips

For Love og penge

For par på udkig efter en god bog om økonomi, og hvordan de påvirker et ægteskab jeg anbefale bogen, "For kærlighed og penge." Bogen er skrevet af Bernard Poduska. Den blev udgivet i 1995. Den er også skrevet med en religiøs koncepter, der anvendes til penge og ægteskab.

Act of Marriage

Bogen "The Act of Marriage" er en bog, som jeg anbefaler til alle par før deres ægteskab. Jeg har også anbefalet denne bog til par, der har været gift i år. Loven af ​​Ægteskabet er en velskrevet bog, der beskæftiger sig med sex i ægteskabet. Den er skrevet af Tim og Beverly LaHaye. Jeg kan varmt anbefale denne bog til par der ønsker at øge deres seksuelle tilfredsstillelse.

Taske til Ægteskab

I sin seneste bog har Linda Waite skrevet en bog med titlen, "CASE FOR ægteskab". En af hendes grundlæggende forudsætninger er, at gifte folk er gladere, sundere og bedre for økonomisk. For personer, der ønsker at gifte sig eller dem, der allerede er gift denne bog kan give nogle store støtte til hvorfor ægteskab er værdifuldt.

En bog om den hemmelige Betydning af Penge i Ægteskab

Hvis du er på udkig efter en bog om, hvordan man håndtere penge og ægteskab, du måske ønsker at tjekke denne bog, "The Secret Meaning of Money" af Cloe Madanes. Bogen diskuterer spørgsmål vedrørende, hvordan vi bruger penge skjulte i vores kampe om magten med vores ægtemænd, hustruer, forældre eller børn. Denne bog præsenterer selvhjælp retningslinjer for brug af penge fornuftigt i par og familier. Det forklarer, hvordan at forstå og løse specifikke problemer, hvor penge er en metafor for andre underliggende spørgsmål om kærlighed og magt. Forfatterens håb er at øge vores viden om, hvordan vi forholder os til penge og alle de cravings, at penge repræsenterer. (C) 1999 APA / PsycINFO, alle rettigheder forbeholdt)

En bog om Passionate Ægteskab

Hvis du søger en efter en god bog om at øge den lidenskab i dit ægteskab vil jeg anbefale en bog af David Schnarch titlen, "Passionate Ægteskab:. Kærlighed, sex og intimitet i Følelsesmæssigt Engagerede relationer" Denne bog koster omkring $ 16,00 og er prisen værd. Dr. Schnarch har tilbragt mange år hjælpe par i deres seksuelle forhold.

De syv principper for Making Marriage Work

Dr. John Gottman er en af ​​de mest kendte forskere inden for ægteskab og familier. Han har for nylig skrevet en bog med titlen: "De syv principper for Making Ægteskab arbejde." Han har skrevet bogen med Nan Silver. Denne bog er baseret på forskning, der har fundet sted i mange år. Bogen koster omkring $ 12,50. Det tilbyder mange gode forslag til par på udkig efter måder at styrke deres ægteskab.

En bog om rigdom og materialisme

For de leder efter en god bog om åndelig karakter af amerikansk og hvordan det påvirke vores samfund og vores familier, du måske ønsker at se på bog med titlen, "The American paradoks:. Åndelig sult i en tid med masser" Bogen er af David Myers og er udgivet af New Haven, CT, USA: Yale University Press. (2000). Følgende er en kort beskrivelse af bogen. Den amerikanske ind i det 21. århundrede er et paradoks. Materiale rigdom er på et rekordhøjt niveau, mens forstyrrende sociale problemer indikerer en dyb åndelig fattigdom. Forfatteren undersøger, hvordan denne situation er kommet til at være, og hvordan en social fornyelse kan begynde igen. Forfatteren udforsker forskning om sociale spørgsmål fra 1960'erne gennem 1990'erne, og konkluderer, at materialisme og radikal individualisme er skyld i ulykken. Han hævder, at den nuværende tendens er mod en ånd af optimisme, hæve selvværd, og vække social ansvarlighed. Efter en analyse af forskning i programmer, der beskæftiger sig med sociale problemer forfatteren giver forslag til hvilke synes at arbejde og hvorfor. Han slutter med at tilbyde positiv rådgivning tyder en ny social økologi, der lægger vægt en mere samfund orienteret tænkning.

Kæmper for dit ægteskab

Bogen, "Kæmper for dit ægteskab: Positive Steps for Forebyggelse Skilsmisse og bevare en varig kærlighed."
giver nogle gode ideer, som mange par kan drage nytte af. Jeg anbefaler denne bog til par, der kan være kæmper i deres ægteskab. Bogen er skrevet af Scott Stanley, Susan L. Blumberg, Howard J. Markman, Dean S. Edell. Det kan købes for 13,50 dollar. Hvis du har læst bogen og har nogle tanker om det kan du kontakte mig på spørgsmålet sektion med din feedback.