Ægløsningsberegner

Ægløsningsberegner


Hvis du prøver at blive gravid, så evnen til at forudsige, hvornår du har ægløsning, kan være meget nyttig. Denne ægløsning lommeregner kan gøre din opgave lettere.

Ægløsningsberegner

Denne lommeregner kan forudsige, hvornår du er mest sandsynligt at blive gravid. Ægløsning sker, når en kvindes æggestok frigiver et æg. Dette sker som regel omkring en gang om måneden. Kvinder er mest sandsynligt at blive gravid, hvis de udøver samleje i dagene omkring ægløsning.

Brug af Regner

Kvinder, der forsøger at blive gravide kan bruge denne ægløsning lommeregner til at bestemme, når samleje er mest tilbøjelige til at resultere i graviditeten. Men hvis du forsøger at undgå graviditet, bør du ikke bruge ægløsning lommeregner som din eneste kilde. For at undgå graviditet, skal du bruge sikker prævention.

Nødvendige oplysninger sammen

Før du bruger denne lommeregner, skal du bruge nogle grundlæggende oplysninger:

 • Startdatoen for din sidste menstruation
 • Den gennemsnitlige varighed af din cyklus i dage

Hvis du ikke kender den præcise startdato for din sidste periode, er det vigtigt, du begynde at spore den for at få de mest nøjagtige resultater på denne lommeregner. Ligeledes kan du ønsker at overvåge perioder for et par måneder og gennemsnittet af det antal dage, de sidste.

Gøre Beregning

Brug lommeregneren nedenfor for at bestemme, hvornår du vil højst sandsynligt få ægløsning.

Tips

I gennemsnit forekommer ægløsning omkring 13-15 dage før en kvindes periode starter. Lommeregneren bruger disse oplysninger plus din egen cyklus længde at estimere, hvornår du vil få ægløsning.

 • Lommeregneren leverer den dato, du er mest sandsynligt at få ægløsning baseret på et 14-dages lutealfasen.
 • Den ægløsning dato er nøjagtig.
 • Sperm forbliver aktive i en kvindes krop i op til fem dage efter samleje.
 • Æg lever omkring 12 til 24 timer efter at forlade din æggestok.
 • Du er mest frugtbar i cirka tre dage før og én dag efter du har ægløsning.
 • Start et par dage før den dato, foreslået og fortsætte et par dage forbi det at øge dine chancer for at blive gravid.

Nøjagtighed

Nøjagtigheden af ​​denne ægløsning lommeregner afhænger af, hvor regelmæssig dine menstruationscyklus er, og om du har ægløsning på det forventede tidspunkt.

 • Denne regnemaskine giver et kvalificeret gæt om, hvornår ægløsning vil forekomme.
 • Lommeregneren vil fungere bedst, hvis du har en regelmæssig menstruationscyklus varig omkring gennemsnittet på 28 dage.
 • Kvinder med meget kortere eller længere perioder, eller dem med uregelmæssig cyklus, vil opleve mindre pålidelighed ved hjælp af denne regnemaskine.
 • Ægløsning løbet af en cyklus kan variere fra den ene kvinde til den anden, og selv fra cyklus til cyklus.
 • Brug denne regnemaskine sammen med andre metoder til at genkende tegn på ægløsning, såsom kortlægning ændringer i din kropstemperatur, observere ændringer i vaginal slim, eller udførelse månedlige urinprøver. Ved at kombinere flere metoder, kan du være mere tilbøjelige til at forudsige ægløsning præcist.

Starten på en sund graviditet

Mens denne regnemaskine til at finde ud, når du er tilbøjelige til at blive gravid, er det ingen erstatning for din læges råd. Tal med din læge, før du planlægger en graviditet, for at sikre dit barn den bedst mulige start.