Ædelsten: Blå Topas Tips

Andre ideer til blå Topaz Smykker

Da blå topas er sådan en alsidig ædelsten og kan skæres i enhver størrelse eller form, kan det inkorporeres i et vilkårligt antal specialfremstillede ringe eller brugerdefinerede øreringe samt blive fremvist som en del af en blå topas halskæde eller præsenteret som en blå topas vedhæng.

En blå topas halskæde kan gøre en stor gave til en ny mor; en skræddersyet blå topas ring kan lyse op dit barns øjne, når du giver den til hende som en graduering stede et veludført stykke arbejde. For en ven, søster eller mor, der har en forskønnet eller Celtic design, en blå topas ædelsten, i nuancer af blå og blå-grøn, kan tilbyde en unik tilføjelse til hendes smykkekollektion. Lev med en "fashionista"? En blå topas vedhæng er en fantastisk tilbehør til det nyeste tøj design, og det kan tjene som højdepunktet for en cocktail kjole eller aften kjole.

Blå Topaz som en jubilæum gave

Udover at være birthstone af nogen født i December, blå topas er også på listen over jubilæum gaver til under visse års ægteskab. Blå topas traditionelt givet i fjerde og nittende års ægteskab. Hvilken bedre måde at fejre glans, der er den du elsker, end at give hende brugerdefinerede guld smykker, der er udstyret med den strålende og fængslende blå topas?

Afhængigt af hvilken type smykker din elskede man kan lide, kan blå topas inkorporeres i brugerdefinerede øreringe eller specialfremstillede ringe. Vælg mellem mode eller band indstillinger med flere sten, eller gå til en ring med en stor sten i en enkel eller avanceret indstilling. En blå topas halskæde eller blå topas vedhæng kan også custom designet til at passe din elskede stil, herunder hendes kærlighed til enkelhed eller udsmykning. Sørg for at vælge din elskede foretrukne metal eller en, der passer hendes andre smykker.

Symbolske Meddelelser i blå Topaz

Ældgamle civilisationer mente, at blå topas var en ædelsten, der holdt stor magt, styrke og beskyttelse. Det gør ondt at se, hvorfor grækerne og andre mente, at ædelsten formidles disse symbolske budskaber. Alt du skal gøre er at overveje og reflektere over intensiteten af ​​farve, en blå topas tilbyder som en del af en blå topas ring eller blå topas vedhæng.

Når det afgøres, hvilken type ædelsten bruge til din næste stykke brugerdefinerede smykker til enten dig selv eller en elsket en, indarbejde en ædelsten baggrund eller mytologi i indstillingen eller i den meddelelse, du vedlægge gave brugerdefinerede smykker. Tænk at vælge en blå topas halskæde design til at hjælpe give dig selv eller øge ånderne af en anden, der måtte blive kæmper. Forklar dem den magt, ædelsten besidder at tilskynde dem i udfordrende tider. Selv om nogle kun tænke de tanker omkring magt blå topas er en myte, der er meget, der taler for kraften i positiv tænkning.

Når du bærer en blå topas halskæde du har designet til dig selv, blik ned på den geniale blå sten, der udstråler fra brystet, og du bare kan føle sig en lille smule stærkere eller sikrere.

Rengøring Blå Topaz Smykker

Rengøring af en blå topas halskæde eller blå topas ring anbefales for at holde sin himmelblå glans skinner igennem. Regelmæssigt rengøring blå topas med til at sikre en lang levetid for din brugerdefinerede stykker. Da du ved aldrig, hvornår du kan have en særlig lejlighed eller lyst bære din smukke blå topas halskæde på et indfald, rense den og dine andre stykker på månedsbasis.

Den bedste smykker rensning er en flydende smykker renere eller blot nogle mildt vaskemiddel og varmt vand. Blå topas brugerdefinerede øreringe eller andre stykker bør ikke anvendes i nogen form for ultralydsrenser fordi blå topas ædelsten ofte varme bestrålet at bringe deres strålende farver endnu mere. Derfor kan et smykke rensemaskine øge risikoen for skader.

Endelig gemme alle dine fantastiske stykker i en smykker sag, der kan hjælpe med at reducere støv samler sig på stenene og indstillinger.

Blå Topaz: en mystisk og magisk Gemstone

Ved udvælgelsen af, hvilken type ædelsten til at vælge til din næste custom design, overveje blå topas ikke kun for sin skønhed og evne til at fange nogens øjne, men at opleve sin mystiske og magiske kraft. I århundreder er dette ædelsten menes at have både en køling og beroligende virkning for dem, der bærer det. Blå topas siges også at berolige frygt og lindre vrede.

En blå topas halskæde er fængslende og frisk på grund af dybden af ​​sin himmelblå til dyb blå nuance. Sin magi kan findes i en guldsmed evne til at skabe usædvanlige nedskæringer i ædelsten samt indarbejde store perler til en blå topas vedhæng eller brugerdefinerede øreringe, gør det muligt at blive vist ud i en helt unik måde. Oprettelse af en blå topas vedhæng design som en gave til en elsket eller til dig selv kan være en udmærket måde at dele sine mystiske og magiske kræfter, fængslende andre, der ikke kan undgå at bemærke den fantastiske farve og enestående kvalitet i din specialdesignede smykker stykke.

Grunde til at vælge Blå Topaz

Der er en række grunde til at vælge en blå topas ædelsten til din næste sæt brugerdefinerede øreringe, halskæde eller specialfremstillede ringe. For det første er der så mange forskellige nuancer af blå topas på grund af varme bestrålingsprocesser der kan gøre ikke to blå topas ædelsten ser ens. Denne specielle kvalitet kan bidrage til at gøre din næste specialdesignede smykke se endnu mere unik.

For det andet, det er den perfekte gave til jul og december fødselsdage og jubilæer, fordi det er birthstone for december måned. Dens tidløse elegance gør det et sofistikeret valg, enhver ven eller et familiemedlem vil elske.

For det tredje, blå topas en alsidig ædelsten, der går med alle farver eller lejlighed. Det kan også kombineres med andre ædelstene i forskellige farver til at fremme sine unikke kvaliteter for brugerdefinerede guld andet metal indstillinger smykker eller.

For det fjerde kan sin elegance og entydighed kommer til rimelige priser. I betragtning af dens tilgængelige kvaliteter og fordele, en blå topas vedhæng, blå topas halskæde eller blå topas ring gør fantastiske gaver til en rimelig pris. Så hvorfor ikke få en af ​​hver?

Omsorg for Blå Topaz smykker

Alle smykker kræver særlig pleje, men blå topas har unikke kvaliteter, der skal være til stede til at sikre en lang levetid for alle dine brugerdefinerede øreringe og specialfremstillede ringe byder denne ædelsten. Mens blå topas er meget populære som et af de mest ridsefast ædelstene, kan det fraktur helt let, hvis ikke taget sig af.

Sørg for at fjerne alle smykker med denne sten, såsom en blå topas halskæde eller blå topas ring, når du spiller sport, motion, eller laver husarbejde. Blå topas øreringe en bedre chance med disse typer af aktiviteter, men det er altid bedre at forebygge end at helbrede, og fjerne alle smykker, især hvis du har designet det selv eller det besidder betydelig affektionsværdi. Når ikke at bære dine smykker, gemme blå topas halskæde eller blå topas ring på et sikkert sted som et smykkeskrin eller skuffe.