Advokat: DUI / DWI Advokat Tips

Top Criminal Defense Attorneys og DUI Afgifter

Top kriminelle forsvarsadvokater er erfarne advokater, eksperter i snørklede af loven, med mange års erfaring i retssalen. De fleste amerikanere tænker på den amerikanske forfatning og vores Bill of Rights, når vi tænker på de love, der styrer os. Men der er bogstaveligt talt tusindvis af fælles love og vedtægter vedtaget for hver stat, der påvirker vores frihed. Top kriminelle forsvarsadvokater har ikke kun læst og studeret disse love, men har førstehåndserfaring med at forstå præcis, hvordan de fortolkes og retsforfølges i vores retssystem.

For den gennemsnitlige, hårdtarbejdende, skatte-betalende borger, er den mest almindelige strafbar handling "kørsel under påvirkning". Med alkoholforbrug på en all-time high, og den hyppige udbredte brug af receptpligtig medicin, dette kriminel handling, er nu en almindelig, dagligdags, begivenhed i vores samfund. Familie, venner, naboer, kolleger, og selv du, være anklaget for en DUI lovovertrædelse allerede. Det er vigtigt at forstå de love, bøder, sanktioner, og lang sigt påvirker tilknyttet denne forbrydelse.

"Kørsel under indflydelse" har mange fortolkninger, og bestemmes af retshåndhævelsespersonale ved, hvordan du håndterer din bil, felt ædruelighed test, Breathalyzers, og blod- og urinprøver. Kategorierne for dette strafbart nævnes: DUI - kørsel under påvirkning af narkotika, alkohol eller begge dele, DWI - kørsel i påvirket tilstand, DWI - kørsel svækket, DWAI - Kørsel mens evne forringet, OWI - opererer i påvirket tilstand, OVI - drive en køretøjet under nedsat, og OMVI - betjening af et motorkøretøj i påvirket tilstand, og kørsel, mens du eller din passager er indtagelse af alkohol. Kan pålægges afgifter for førere af køretøjer, motorcykler, både, fly, ridning plæneklippere og cykler, og selv for at ride en hest.

Top kriminelle forsvarsadvokater har den viden og ekspertise til at rådgive dig og beskytte dine rettigheder, i tilfælde, bliver du anklaget denne forbrydelse. Leje en forsvarsadvokat til lovligt repræsentere dig er et must. De straffe kan variere fra misdemeanor afgifter, bøder og samfundstjeneste, til udvidet fængsel tid og licens suspension. Der er helt for meget på spil for den almindelige borger ikke at søge advokatbistand fra en top kriminel forsvarsadvokat.

Så? Du brug for en DWI advokat?

Af Amin E

Så du havde en øl med din middag og derefter forsøgte at køre hjem. Egentlig ikke en big deal, medmindre du får trukket over for at busted baglygte og ender med en DUI anholdelse. Der du sidder i amtet låse op alle, fordi du slået ned efter middag mynte. Du har brug for en DWI advokat, og du har brug for en hurtig.

Har aldrig havde brug for en DUI advokat før men du skal blive tilgivet, hvis du ikke har telefonnummeret til et registreres eller endda hvad man skal kigge efter i en god DWI advokat.
Så? Du brug for en DWI advokat?

Så du havde en øl med din middag og derefter forsøgte at køre hjem. Egentlig ikke en big deal, medmindre du får trukket over for at busted baglygte og ender med en DWI anholdelse. Der du sidder i amtet låse op alle, fordi du slået ned efter middag mynte. Du har brug for en DWI advokat, og du har brug for en hurtig.

Har aldrig brug for en DWI advokat, før men du skal blive tilgivet, hvis du ikke har telefonnummeret til et registreres eller endda hvad man skal kigge efter i en god DWI advokat.

Måske du kunne bede betjenten om en henstilling; men virkelig du vil bruge en DWI advokat anbefalet af arrestere officer? Hvad med at kalde onkel Ernie? Han drikker så meget han er bundet til at kende en god DWI advokat. Igen kan det være en dårlig idé. Så hvad gør du?

Det første du gør er ikke tale med politiet. Alt, hvad du siger, kan blive brugt imod dig, du ved. Derefter begynde at kigge rundt så hurtigt som muligt for en advokat, der regelmæssigt håndterer DWI sager.

DWI love kan være meget streng, og at enkelt øl kan koste dig tabet af dit kørekort, bøder, der er højere end et års værd af afdrag på realkreditlån og flere timer af dit liv i en DWI skole eller et program, hvor du vil blive behandlet som hvis du jævnligt indtager store mængder alkohol. Så en god DWI advokat er nødvendig her.

Vælg en DWI advokat med mindst fem års erfaring, der repræsenterer tiltalte mod DWI afgifter i amtet, du står over for afgifter i. Ikke advokaten Great tante Bernice bruges til at skrive hendes vilje.

En DWI advokat med nogle videnskabelige viden eller uddannelse er også nyttigt at bestride den kemiske analyse af alkometer test eller andre test også.

En DWI kan lande en person i fængsel, hvis de ikke har en god DWI advokat

Af Jennifer B

Hvis nogen er blevet anholdt for en DUI eller en DWI er det vigtigt for dem at ansætte de bedste DUI advokat muligt. Mange mennesker er ikke klar over konsekvenserne af at få en DWI eller DUI. En DWI advokat vil være i stand til at underrette personen om alle deres rettigheder og sikre, at personen er forberedt på hvad der kan ske i retten. Den anholdte person står chancen for fængsel, hvis de er dømt for en DUI overbevisning. Hvis dømt for DUI, kan personen miste deres licens, gå i fængsel, eller få samfundstjeneste. Den DWI advokat kender alle de love og vil være i stand til korrekt at repræsentere den anholdte under retssagen. Den bedste DUI advokat kan bi stand til at få dommeren til at give den person en reduceret straf. Hvis nogen ikke har råd til en DWI advokat, de kan anmode om at få en DWI advokat udpeget til dem af retten. Det betyder, at DWI advokat vil arbejde for den anholdte person ad mindsket end de normalt ville opkræve nogen. Dette er med til at sikre, at alle har en fair chance i retten.