Adventure Travel: kanoture Tips

Kano Sikker og respektfuldt

Nogle tips om Kano sikkerhed og kano etikette:

* Hold din kano under kontrol. Kontrol skal være god nok til altid at stoppe eller nå kysten. Hvis du ikke har kontrol, kan du sætte dig selv og dine kolleger kano hjælpere i fare.
* Inden vi går på en kano tur, vurdere din kano evne. Hvis du føler som om du har brug for nogle praksis, finde en lokal kanoudlejning facilitet og få nogle erfaringer, eller bare bruge lidt tid i en kano bofore din rejse.
* Indgå i situationer, i henhold til dine evner. Sørg for at du er ærlig over for dig selv og din kano rejseguide. For eksempel, skal du ikke indtaste et område med hurtig strøm, medmindre du føler dig sikker på, du kan roligt padle igennem.
* På mange floder i hele Amerika, vil du være at dele floden med fiskerne. Respekter fiskere og lystfiskere. Padle din kano på kysten modsatte af deres linjer og passerer roligt.

Forberedelse til dit kanotur

Enkelte sikkerheds- og forberedelse tips, før du starter på din kano eventyr rejse ferie:

1. Før du går kano kontrol med din læge for at sikre, at du er rask nok til at padle en kano.
2. Sørg for at du ved, hvordan at svømme. Lær at svømme både under vandet og i at flytte vand.
3. Når du er ude i ørkenen på din kano tur, slid sko.
4. Hvis du bruger briller eller solbriller, sørg for at have en rem eller snor til at holde dem fra at blive tabt, hvis du går i vandet.
5. Brug en hat til beskyttelse mod solen, og bære en jakke, hvis det køler.
6. Hvis du tager perscriptions medicin, bringe det med dig.

Husk drengen spejder motto - være forberedt. Adventure rejser er sjovt på grund af risikoen og afsides de steder, du kan få adgang til. Hvis noget går galt, kan du nødt til at vente flere timer før hjælpen kommer.

Kanosejlads i grupper

Når padle i en gruppe på en kanotur, tildele en kano til at lede og en "sweep kano" at padle i den bageste del af kano tour.

* Både bly og sweep stillinger bør holdes af erfarne roere med kendskab til ørkenen floden bliver rejst.

Aldrig komme foran den tildelte bly eller bag den tildelte sweep kano. Sørg for at holde en passende afstand mellem kanoer. Afstanden vil variere afhængigt af vandforhold. En god tommelfingerregel er at holde båden bag dig i udsigt. Hvis nogen halter bagefter, trække over og vente.

Hvordan til at pakke din kano

Hvis du ikke ønsker at miste noget, når kano, sørg for at det er bundet ned under dit kano tur. Hvis kanoer kæntrer, alt det, der ikke er bundet ned går i vandet og vil være vanskeligt eller umuligt at komme sig.

Carry kameraer, kikkerter, værdigenstande, snacks eller frokoster i en vandtæt beholder, foretrække en, der flyder (just in case). Undgå at bruge glasbeholdere. Og altid, altid bære en personlig flotation enhed. Kanosejlads er en fantastisk måde at nyde dyrelivet og eventyr rejse, men du bør altid planlægge.

Brug Knee Pads til kano

Tanken om kanosejlads på ferie ofte vækker minder fra barndommen og rejser erindringer om stille padle og afslappende sommerdage. Glem ikke, at dette ved hjælp af en kano kan være en kraftig kardiovaskulær aktivitet - og det kan være ru på din krop på andre måder, hvis du ikke kano regelmæssigt.

En af de bedste investeringer, du kan gøre for kano ferie er at få et par knæbeskyttere. Nogle gange ud i ørkenen på din kano tur du skal knæle i kano i længere tid, og et par knæbeskyttere kan spare dig en masse ubehag.

Kanosejlads Med børn

Uanset deres alder, vil børnene vil føle, at de er en del af kano ferie og forældre skal være parat til at imødekomme dem.

Et trick er at padle kanoen baglæns fra den måde, det er beregnet til. Barnet sidder i front, som faktisk er kano agterstavn sæde. Ved at anbringe kano denne måde vægtfordelingen er mere jævn, hvilket gør kano lettere at padle. Også barnet er i stand til at sidde på en meget smallere sæde, hvilket gør det lettere for dem at nå vandet med deres pagaj.

Vælge en kano padle

Før du går i kano på dit eventyr rejse ferie, skal du vælge en kano padle i den rette længde, før du hovedet ud i ørkenen.

Knæl ned på jorden, og holder din top 6 inches fra gulvet. Tag padle du overvejer, vend det, og hold den oprejst, med greb på gulvet - bladet skal starte om selv med næsen. Hvis du køber en bøjet aksel padle, fratrække omkring 2 inches fra længden du har bestemt.

Efterhånden som du bliver mere erfaren, kan du også udvikle en præference for en kortere eller længere pagaj, afhængigt af din stil af paddling og den type kano du har.

Oppustelige Kanoer: alle Rage for Travel

Af Miranda B

Oppustelige kanoer og deres bæretasker kan veje så lidt som 25 pounds, afhængig af mærke og tilbehør. Men er du ikke på kompromis med sikkerheden, da oppustelige kanoer er konstrueret af de samme holdbare materialer, der anvendes til at gøre whitewater flåder. Hvis du rejser med fly eller tog, kan du tjekke din oppustelige kano i sin handy opbevaringspose sammen med din bagage. Forestil de penge, du vil spare på din næste ferie ved at kunne medbringe egen kano til vandvejene frem for at leje en time for time. En oppustelig kano er ideel til folk, der ejer en kompakt bil eller mangler bugsering kapaciteter, som du kan punktere og fold din kano flad før kastede den ind i bilen.