Adventure Travel: Jungle Expeditions Tips

Hvad gør man hvis man er tabt i junglen

Antag, at du gå tabt i løbet af en jungle adventure tour.

1. Start med at finde ud af, hvor du kom fra, og etablere din back-track option. Hvis du er på en mærkbar højderyg, skår eller sti, bør det ikke være noget problem at back-spore det tilbage til en genkendelig jungle rejse trail.
2. Hvis du er definitivt slået fra den slagne vej, vurdere, hvor mange minutter det har været siden du sidst så noget, der ligner et spor, og hvilken retning, der er i.
3. Hvis du er helt forpurret og i en situation, hvor sigtbarheden er lav, såsom i en dal, skal du muligvis at hæve sig over kronetaget efter udgiftsområde del-vej op ad en bakke eller højderyg at få din kuglelejer.
4. Hvis alt andet fejler, nedstrøms eller ned ad bakke er normalt svaret, hvis du absolut ikke har andre.

Selvfølgelig kan have et topografisk kort, kompas, GPS-enhed, eller blot være opmærksom på junglen spare dig for en masse besvær.

Jungle Vandring og Fødevarer

Pack en frokost for din jungle tour, der er lys, men høj i kulhydrater, som din jungle rejser vil være at trække kraftigt på glykogen lagret i kroppen i løbet af jungle vandretur.

Nogle tørrede eller friske frugter er også en god idé at hjælpe med at genoprette de mineraler og vitaminer, der bruges af din krop. Og glem ikke at bo hydreret! Varmen vil gøre dig svede, og du skal genoprette disse væsker!

Signalering In The Jungle

Den nemmeste måde at beskæftige sig med at fare vild på en jungle tour er aldrig at fare vild i første omgang. Når kast med jungle erfaringer, tage et par ting, der vil hjælpe folk med at finde dig, hvis du ender et sted uventet:

* Medbring en kemisk lys stick
* Medbring en fløjte
* Medbring en lommelygte med ekstra batterier.
* Du kan også købe små stroboskoplys, der kører på en enkelt D batteri. Selv i junglen, kan den magtfulde strobe ses i miles fra luften.
* En anden smart trick er at binde en kasseret CD disk til din rygsæk. Den spejlblanke overflade kan fange selv den sparsomme lys i junglen og gøre det lettere for andre at se dig.

Pakning For Your Jungle Tour

Når emballage til en jungle ekspedition, tror lys. Ikke blot vil dette spare slitage på ryggen og fødder, men nogle jungle ekspedition stier faktisk har vægtgrænser for, hvad vandrere kan bringe.

Sandsynligvis den vigtigste post i junglen rejse er vand. En lang dag vandretur kan kræve så meget som 6 til 8 liter pr person til at blive hydreret. Nogle jungle vandrere bringe bærbare vandrensning gear, men det kræver, at du klatre ned til damme eller vandløb, og derefter klatre tilbage op til sporet igen. Jod tabletter kan også rense vand fundet i junglen, men det efterlader en grim smag og langvarig brug er ikke godt for dig.

* Spørg din jungle touring selskab, hvad de gør for at give vand i løbet af din vandretur, så du virkelig kan forberede.

Jungle Tours og solnedgange

Når du har valgt et spor at vandre på din jungle ekspedition, er det vigtigt at afgøre dagens solnedgang tid. Træk mindst en time fra det tidspunkt, og planlægger at vende tilbage fra din jungle tour til trailhead inden da.

Husk, solnedgang skifter i løbet af året giver dig mindre dagtimerne i vintermånederne. Altid give dig selv en god pude af tid - en margen for fejl - i der sker hvis noget. Indstil en turn-around tid - og holde sig til det. Du ønsker ikke at sidde fast i en udenlandsk jungle natten over.

Udstyr til Jungle Tours

De fleste jungle erfaringer nogen specialiseret udstyr, du kan få brug for, f.eks gummistøvler eller specielle hoved og sikkerhed gear.

Før du ankommer til din jungle ekspedition, finde ud af for sikker. Mest velrenommerede tour selskaber vil give dig en liste over ting, du skal tage. Du vil ønsker at overveje våde vejr gear, fodtøj, bug frastødende, solskærme, hatte og tøj - så få deres anbefalinger og købe i overensstemmelse hermed.

Vælge en Jungle Trail

Mens på en jungle tour, vælge sporet passer bedst til dig i form af udholdenhed og styrke, der kræves, og hvad du vil opleve. Her er nogle tips til at vælge den rigtige sti og tempo:
• Overvej, hvad du ønsker at se:
o Views
o Svømning
o Wildlife fotografering
o Wildlife eventyr mv
• Undersøg dine tidligere erfaringer med både normale og nødsituationer, som berører fysisk aktivitet. Overvej, at varme og fugt vil sandsynligvis forværre eventuelle betingelser, du har, så vær på vagt over for at underskrive på en intens vandretur i varmen, hvis du har nogen sundhedsmæssige forhold.
• Hvis du er ny jungle vandring, kan du ønsker at få nogle erfaringer at sætte under bæltet. Overveje at gøre en intens vandretur i dit eget område og se, hvordan du føler bagefter med hensyn til længden af ​​hike og forskellige højder.
• Prøv hvad du synes ville være en "let" trail først. Du kan derefter få en indledende håndtag på dine grænser. (Husk, de hårdere stier vil altid være der for senere).