Adventure Travel: International Travel Tips

Drikkepenge udlandet

Rejser til et fremmed land kan være skræmmende, og forsøger at følge den korrekte protokol for ting som deponering kan være direkte forvirrende. Nogle lande kræver tips, mens andre automatisk tilføje det gennem gebyrer. Drikkepenge er ikke påkrævet i nogle steder, og i et land som Japan, kan tippe selv betragtes som en fornærmelse.

For at undgå en international hændelse, den TravelerA € ™ s bedste chance er at gøre lidt forskning før afgang for at se, hvad reglerne er for deponering til deres bestemmelsessted. Hvis ita € ™ s ikke muligt at kontrollere på forhånd, hotel portnere er en stor kilde til information. I en stram stedet blot observere, hvordan andre omkring du håndterer situationen virker også.

Prøv at have en lille mængde af den lokale valuta, når du ankommer til dig destination, så du er i stand til at tippe taxachauffører, portnere, og alle andre, der tilbyder dig en tjeneste. Betal for souvenirs og mad med større regninger, så du har ændring tilovers til deponering.

Eksperter foreslår deponering mellem 5 til 10 procent for alle, der tilbyder dig en tjeneste i lande, hvor der forventes deponering. Følgende service-folk kræver normalt tips:

  • Restaurant personale
  • Hotel Staff
  • Drivers
  • Tour Guides
  • Aktivitet direktører (Scuba Instructors mv)
  • Salon Workers
  • Børnepasning Staff
  • Offentligt toilet Attendants
  • Lokalbefolkningen, der stille op til fotografering, eller giver retninger

Hvad skal gøre, når du er i Trouble udlandet

Her er en international rejse tip. * Hvis du er amerikansk statsborger og finde dig selv i en marmelade i udlandet, har du muligheder. Kontoret af amerikanske Services og krisestyring (ACS) eksisterer for at tjene amerikanerne rejser eller bor i udlandet. ACS støtter arbejdet i amerikanske oversøiske ambassader og konsulater ved at yde nødhjælp til amerikanerne i tilfælde af anholdelse, død, kriminalitet repressalier, hjemsendelse, medicinsk evakuering, midlertidig finansiel assisance, og velfærd-and-whereabouts sager. De har også opererer 24-timers vagthavende Programmer og kriseberedskab Teams, der arbejder på task forces indkaldt til at håndtere naturkatastrofer eller menneskeskabte katastrofer.

STEP udlandet med Smart Traveler Tilmelding Program

Af Miranda B

Den amerikanske regering etableret skridt for os borgere, der rejser eller bor i et fremmed land, så de kan registrere deres opholdssted med den amerikanske ambassade. Tilmeld dig denne gratis service, så du holde kontakt med ambassaden i tilfælde af en nødsituation, såsom en naturkatastrofe, død eller politisk opstand. Du kan få adgang din STEP konto online fra hvor som helst, har internet. STEP giver dig også mulighed for at modtage opdateringer, herunder rejse advarsler og rejse advarsler fra den amerikanske regering om et bestemt land. Også, hvis din familie i USA har brug for at kontakte dig, såsom i tilfælde af en død, kan de nå dig via den amerikanske ambassade takket være STEP-systemet.