Adventure Travel: Caving Trips Tips

Caving Ins og outs

Erfarne cavers ved, at mens caving under jorden en hule ser anderledes på vej ud, end det gør på den måde, nogle tips om at navigere i en hule.:

1. Ud over bære en kort og korrekt caving lys, være meget opmærksomme på de klippeformationer og vartegn.
2. Se bag dig, og du fortsætte ind i hulen for at hjælpe dig med at få en god idé om, hvordan hulen funktioner vil se på vej ud.

En caving eventyr under din ferie er en vidunderlig aktivitet, når foregår sikkert.

Lodret Rope Climbing

Mens udforske huler under jorden eller klatre under dit eventyr rejse ferie, aldrig klatre et reb hånd-over-hånd. Simpel fysik viser, at det er fysisk umuligt at kravle ud af et dybt hul hånd-over-hånd. Du bliver træt, og hvad vil du så gøre?

Hvis du skal gøre gruber, tager sig tid til at lære lodrette teknikker fra folk, der ved, hvad de gør og investere i nogle lyd caving udstyr.

Mange caving gear virksomheder planlægge periodisk lodrette uddannelse og praksis sessioner. Disse møder giver dig mulighed for at afprøve lodret gear at beslutte, hvad systemet fungerer bedst for din fysiske og finansielle situation. Det er virkelig vigtigt at forberede din caving ferie med regelmæssig condition motion. Adventure Travel er en stor ting, men du skal være forberedt og fysisk fit.

Undgå skade, når Caving

Mens caving under jorden, være meget forsigtig i den måde du bevæger dig for at undgå skader. Når en ulykke sker på en caving tur kan være nødvendigt en hurtig reaktion for at holde en skade fra at blive en dødsulykke.

Udtræk skadelidte fra dybt inde i en hule kan være anstrengende og teknisk vanskelig og kræver ofte et stort antal mennesker og specialiseret caving gear, og kan tage en dag eller mere.

Den tid, der kræves for at få en patient ud komplicerer behandling af, hvad der ellers kunne være en rutinemæssig skade, og hypotermi og stød kan være alvorlige problemer for en immobil patient. Caving kan være farligt, men også spændende og fantastisk eventyr rejse mulighed for at udforske!

Caving Lights

En nøgle til sikker adventure caving er belysning. Nogle belysning tips til din spelunking eventyr:

* Carbide lygter kan være at få gammeldags for caving udstyr, men de er en stor kilde til lys, når caving underjordisk der kan vare i timer og give varme til at varme dig op i løbet af en caving tur.
* Under en pause, give dine elektrisk lys og batterier en resten og snack ved den varme glød af stearinlys. Du kan endda varme op din beef jerky på det.
* At have en lys knyttet til din hjelm vil frigøre begge dine hænder, når caving. Duct tape vil holde nogen lommelygte på i en nødsituation.
* Sørg for at bringe mindst tre gode kilder til lys, når caving. Du ønsker ikke at ende i mørke, når din vigtigste caving lys mister magt!

Caving Ansvar og tilladelse

Når du tager på en caving adventure, overveje at leje en guide. De vil gøre et bedre stykke arbejde med at holde dig sikker, og de kender de bedste steder. Husk et par ting om leje en grotte vejledning på dit eventyr ferie:

* En god caving guide vil ikke lade nogen gå caving under jorden uden den rette caving udstyr. Du bør spørge rejseselskabet hvilken slags udstyr, du skal medbringe til at blive forberedt til din spelunking eventyr.
* En "vilde" hulen betyder ingen trapper, ingen lys, ingen rækværk. I denne situation, har en oplevelse caver langs er virkelig bedst for alles sikkerhed.
* Caves er generelt på privat ejendom, og nogle kan være indhegnet og låst. De fleste guider har allerede tilladelse til at gå caving på forudsaetninger.
* Du kan have til at underskrive en ansvarsforsikring vakle, så vær forberedt.