Adventure Travel: African Adventure Travel Tips

Adventure Travel Kenya

Æret af antropologer som "vugge menneskeheden«, Kenya er også kernen i afrikansk safari land, praler de mest forskelligartede samling af vilde dyr på kontinentet.

Uanset hvor mange Tarzan-film, du har set, vil intet forberede dig til en Kenya wildlife tour at se den årlige masseindvandring af wildebeests i Masai Mara. Nyd dyreliv fotografering ture og Adventure Travel ture på deres mest spændende.

Adventure Travel Sydafrika

Sydafrika er en spændende, spektakulære og komplicerede land. Rejsende vender tilbage til en bemærkelsesværdig arealer, der er væk fra vejen for måde for lang. Infrastrukturen bliver stadig bedre, klimaet er venlig og der er få bedre steder for safari dyreliv ture eller dyreliv fotografering ture. Tilstrømningen af ​​udenlandske besøgende i de seneste år har ført til en eksplosion af internationale sydafrikanske hoteller og sydafrikanske Resorts byder fremragende indkvartering, dyreliv ture og aktiviteter: alt fra rapelling fra Table Mountain til sipping cocktails, mens du ser løver.

Adventure Travel Tanzania

Tanzania og tanzanianske Resorts tilbyder nogle af de bedste wildlife fotografering muligheder på kontinentet. Dens parker og safari dyreliv ture gør det berømte rejsemål.

Tanzania har en af ​​de største, vildeste dyrepopulationer i verden, herunder:
* Wildebeest
* Monkey
* Antelope
* Lion
* Cheetah
* Crocodile
* Gazelle
* Flamingo

--everything en dyreliv fotografering tour kunne bede om, og mere. Berømte parker giver dyrelivet turist adgang til Serengeti og Kilimanjaro, eller den vidunderlige krater af Ngorongoro.

Adventure Travel Botswana

Botswana og Botswana Resorts er et Afrika succeshistorie. Det modtog uafhængigheden fra Storbritannien i 1966 og umiddelbart derefter opdagede tre af verdens rigeste diamantminer. I dag for at sikre landets dyreliv aktiver bevares, har Botswanas regering omfavnede en politik kur turisme skånsomme; safari, dyreliv fotografering ture, bird watching ture, Afrika dyreliv ture, og et stigende antal muligheder for uafhængige, budget-minded rejsende.

Adventure Travel Uganda

Med sin relativt lav befolkningstæthed, Uganda mangler mange af de miljøbelastninger, som andre lande i Østafrika står over for. De nationale parker ugandiske Resorts og naturområder er gode rejsedestinationer, der tilbyder fremragende dyreliv fotografering ture, jungle ture og trekking.

Højdepunkter for eventyr rejsende, der ønsker at besøge Uganda nævnes:

* Den højeste koncentration af primater i verden bor i Kibale National Park
* Bwindi Impenetrable National Park er en af ​​de sidste tilbageværende levesteder for de bjerggorillaer.
* Sejlads ture i Lake Victoria, kilden til Nilen.

Adventure Travel Namibia

Klemt inde mellem Kalahari og kølige sydlige Atlanterhav, Namibia og Namibia Resorts er et velkendt rejsemål i nabolandet Sydafrika, men udenforstående har først for nylig opdaget sin ørkener, landskaber, bush walking og grænseløshed. Velsignet med rige naturressourcer, en solid moderne infrastruktur, forskellige oprindelige folk og oprindelige kulturer. Namibia er et smukt land for safarier, dyreliv ture og oplevelsesture.