Adventure Travel: Adventure Rejsemål Tips

Adventure Travel Mikronesien

Mikronesien centrale øerne Pohnpei, Yap, Kosrae og Chuuk og de tilbyder en bred vifte af naturlige økosystemer, fra mangrove sumpe til frodige tropiske regnskov og uberørte koralrev. En gang-i-en enestående eventyr rejse oplevelse venter besøgende på Fugleture ture, snorkling ture eller dykning ture. Øerne er velsignet med mange indfødte og indførte fuglearter.

* Den heldige besøgende kan endda spotte lejlighedsvis sjældne hjorte, overvåge firben eller frugt bat i de mere landlige områder.
* De omkringliggende koralrev vrimler med tropiske fisk af enhver art og farver, samt havskildpadder og manta rays.
* De omkringliggende havene er hjemsted for flere store vildtarter fisk som marlin, guldmakreller, tun, barracuda, sejlfisk og diverse bundfisk.

Adventure Travel Tahiti

Tahiti har en smuk havnefront, hvor lystbåde, færger og fragtskibe kommer og går, og et blomstrende marked fuld af det sydlige Stillehav atmosfære af Fransk Polynesien. Der er rigelige caféer og spisesteder langs denne strimmel, og det er et dejligt sted at møllen omkring og nyde scenen. Tahiti og Tahitian Resorts er også en berømt bryllupsrejse destination.

Tahiti frodige og forrevne interiør byder på uendelige muligheder for vandreture og trekking, fra afslappet til meget anstrengende, og afslører et landskab af skyhøje bjergtinder, der rejser til Mt Orohena på 2241m (7350ft). Der er også dyreliv ture, jungle ture og polynesiske relikvier - herunder usædvanlige arkæologi sites, tiki og helleristninger i Marae Arahurahu.

Adventure Travel Antigua

Denne juvel i Caribien har varme, stabil vind, en kompleks kystlinje sikre havne, og en beskyttende mur af koralrev. Antigua var et perfekt sted at skjule en flåde, som Admiral Horatio Nelson gjorde i 1784.

Over 200 år senere de samme unikke egenskaber, der tiltrak britiske sejlskibe gøre Antigua og Antigua Resorts en af ​​de caribiske førende rejsemål for førsteklasses hoteller, guidede snorkelture, dykning ture, og eventyr krydstogter.

Adventure Travel St. Lucia

Øen St. Lucia er for caribiske søger glæde og berigelse gennem vidunder uopdagede, eventyr af den ukendte, friskhed uspolerede og stimulering af det eksotiske. Dykning, snorkling, sejlads, sejlsport, windsurfing, vandreture, løb, dykning ture, snorkling ture, og dyreliv ture er blot nogle af de eventyr aktiviteter, der venter dig i St. Lucia. Efter din daglige træning, slappe af i en spa eller få en massage på et af vores verdensklasse internationale hoteller og resorts.

Adventure Travel Bahamas

Velsignet med den perfekte rejse placering; mindre end 100 miles ud for kysten ved Florida, den perfekte caribiske klima gennemsnit lidt over 75 grader, hotellerne i Nassau er praktisk at krystalklare turkisblå vand, perlehvide strande, fremragende internationale hoteller.

Øerne i Bahamas er perfekte til snorkeling ture, de bedste golfbaner, cruising eventyr eller dykning ture.

Adventure Travel Fiji

Fiji har over 300 øer i sit sydlige Stillehav øhav, hver omkranset med koralrev og overliggende ved varme azurblå vand; dykning ture og snorkling ture er fremragende.

Disse øer er en favorit bryllupsrejse stedet, udvej placering og eventyr rejsedestination. Midt sin rigdom af naturlige skønhed, Fiji sande magi ligger i dens oprindelige folk og den fascinerende blanding af deres forskellige kulturer.

Fiji er en interessant blanding af påvirkninger herunder:

* Melanesian
* Polynesisk
* Micronesian
* Indiske
* Chinese
* Europa

Adventure Travel Indonesien

De flydende smaragd øer Bali, Sumatra og Java har i århundreder lokket alle fra missionærer til pirater, mineselskaber og backpackere på deres sandeltræ og krydderier briser, sæt på baggrund af pragtfulde strande, bjerge og vulkaner.

Forfriskende, store dele af landet fortsat knap rørt af masseturisme og rejser. Indonesiens tusindvis af øer og mange kulturer stadig tilbyde fremragende snorkling ture og dykning ture for eventyr rejsende, der er svære at finde i den udviklede verden.

Adventure Travel Jamaica

Jamaica og jamaicanske Resorts er en af ​​de mest dragende rejsemål i de caribiske øer. Dens strande, bjerge og kødelige røde solnedgange vises regelmæssigt i slags turistbrochurer, der lover reggae accent paradis.

I modsætning til andre nærliggende øer, det henvender sig til alle udfordrere: du kan vælge et fem-stjernet hotel, en privat villa med din egen private strand, nyde guidede snorkelture, dykning ture, grine din ferie væk til en fest-hjertelig resort, nyd nogle af de bedste golfbaner, kaste sig ud i den tykke af øens liv eller lounge på en af ​​deres fremragende internationale hoteller og resorts.

Adventure Travel Rusland

De fleste udenforstående har kun en diset idé om Ruslands realiteter. Det er et land med sne og dødbringende vintre, men også af rige historie, levende kultur, floder, der bugter sig tværs enge og en midsommer sol, der aldrig går ned. Dens folk, med ordene fra en russisk ordsprog, 'elsker at lide ", men de elsker også at feste og kan være afvæbnende generøs og gæstfri. Find den gæstfrihed i gode internationale hoteller og adventure ture på russiske resorts. Et sammensat af den ekstravagante historie gamle Rusland og kedelig arv fra den sovjetiske æra, er det et land, der både befuddles og beguiles.