Adoption: Fødsel / Deponeringer Forældre Afsnit Tips

Finansiel bistand til Fødsel Mother

I de fleste stater, kan adoptivforældrene lovligt kun betale for en fødsel mors medicinske og juridiske udgifter. Nogle stater tillader forældre at hjælpe fødslen mor med boliger eller graviditet omkostninger, såsom dagligvarer eller barsel tøj. Alle biologiske mor udgifter skal dokumenteres omhyggeligt og vist til retten færdiggøre vedtagelsen. Ingen stater tillader adoptivforældre til at foretage betalinger, som kan ses som en belønning for at placere sit barn med dem med henblik på vedtagelse.

Kvittering af en Fødsel Forældre Parenthood

Ud over at forstå kompleksiteten af ​​tab vedtagelse, er det vigtigt, at du forstår og identificere biologiske mor som mor. En mor, som har placeret sit barn til vedtagelse er stadig en mor; Hun er blevet adskilt fra sit barn, men hun har ikke overgivet hendes barsel.

Ligesom det ville være ufølsom til at fortælle en sørgende mor, at hun altid kan få flere børn, efter dødfødte død af hendes baby, eller at hun var bedre stillet for død af sit barn; Det er ligeledes ufølsom at gøre disse bemærkninger til en mor, der har givet sit barn op til vedtagelse.

Alligevel fødsel mødre ofte rapporterer høre disse ting ofte i løbet af deres liv. De forventes at komme over deres tab, udskifte deres firstborns med andre børn, og acceptere, at de er bedre tjent uden deres babyer. Det er vigtigt at forstå fødslen mors rolle i vedtagelsen processen, og behandle hende med respekt for hendes beslutning at give sit barn et bedre liv end hun følte, at hun var i stand til at levere på det tidspunkt i hendes liv.

Fødsel Fædre og følelser

Selvom fødsel mødre er blevet undersøgt med større hyppighed end fødsel fædre, har vi al mulig grund til at tro, at fødsel fædre lider livslang virkninger så godt, især hvis de ikke fik lov til at deltage i beslutningen om vedtagelsen.

Fødsel fædre bør ikke være bange for at søge rådgivning og støtte. Du kan støtte en sørgende fødsel far, som du ville en sørgende biologiske mor, ved at anerkende hans forældreskab og respektere det faktum, at han har oplevet tabet af sit barn, også.

Biologiske mor Emotions

Placering af et barn med adoptivforældre er ikke en nem beslutning for enhver birthmother. Den birthmother kan forvente at føle sorg over tabet af sit barn. Det er også normalt, at hun vil føle sig flove over hendes beslutning om at sætte sit barn op til vedtagelse eller skyld for ikke at hæve sit barn selv. Det er vigtigt for den birthmother at erkende, at hun har brug for en sørgende periode efter placering. Birthmothers er stærkt anbefales at søge rådgivning ved planlægning, og efter at placere et barn til vedtagelse. Hun skal også søge støtte fra forståelse familie og venner.

Mothering Efterfølgende Børn Efter markedsføringen af ​​et adoptivbarn

Når en fødsel mor går på at få flere børn, kan hun føle en øget følelse af skyld og beklager om en tidligere afgørelse vedtagelse. Hun vil helt sikkert opleve en bred vifte af følelser, herunder en følelse af over-beskyttertrang til hendes nye barn, og også bange for, at noget eller nogen ville tage sit barn væk.

Mødre, der har oplevet tab vedtagelse skal behandles med ekstra følsomhed, når gravide og fødende ekstra børn. Traumet at give op et barn til vedtagelse forventes at dukke op igen på sådan en følelsesmæssig tid. Hvis du arbejder med gravide i denne prekære position, lytte til deres behov og forsikre dem om deres forældre evner.

En fødsel Mors Modstridende følelser og åben adoption

En fødsel mor, der har placeret sit barn i en åben vedtagelse ansigter problemer, der er unikke for hendes situation. Uanset om hun lærer om hendes barn gennem breve og billeder eller har direkte kontakt med sine adoptivforældre, hendes holdning er en usikker en. Selvom mødre, der er involveret i åbne adoptioner kan finde trøst i at vide, at deres børn er i live og godt, er de lagt i konflikt situation at en "særlig ven" eller "udvidet familiemedlem" til deres egne børn. De kan se, men ikke blande sig i, højnelse af deres børn af andre.

Tiden lige før og umiddelbart efter et besøg med deres børn kan være særligt vanskelige. Som en ven, kan du hjælpe ved at anerkende fødslen mors sorg og give hende ikke-dømmende plads til at tale om sine følelser. Opmuntre hende til at søge en rådgivning fra en mental sundhed professionel, som har erfaring med post-vedtagelse sorg, bør hun finde hendes følelser specielt vanskeligt at håndtere.

Fødsel Forældre Tip Inddragelse Familie i vedtagelsen

Som du forberede sig på at placere dit barn til vedtagelse med en adoptivfamilie, vil din familie også nødt til at forberede. Det er vigtigt at huske, at selvom du har mange tanker og følelser lige nu, så gør de mennesker tættest på dig. Du kan hjælpe din familie gennem dit vedtagelse proces ved at være åben med dem. Du bør indse, at de ikke kan forstå dine handlinger eller dine følelser, og det bedste, du kan gøre, er at være ærlig og tålmodig.

Hvis dine forældre har svært ved at klare, kan du ønsker at have dem ledsage dig til lægen eller vedtagelse agentur. Du kan selv ønsker at oprette en individuel aftale med en adoption rådgiver for dem. Forældre kan også vælge at gøre noget for barnet, såsom et tidsskrift eller en scrapbog for at hjælpe dem gennem vedtagelse proces. Det er vigtigt at indse, at fødslen mors forældre vil opleve et tab så godt, og de har al mulig ret til at sørge over tabet.

Fødsel Forældre Coping

Det er vigtigt at erkende, at biologiske forældre har brug for tid til at sørge, efter at de placere et barn til vedtagelse. Selv om biologiske forældre har besluttet at vælge vedtagelse, og er tilfreds med adoptivforældrenes de valgte, er de stadig nødt til at sørge over tabet af deres barn. Det første år vil være den sværeste på fødsel forælder, og de bør lade sig tid nok til at sørge. Biologiske forældre kan se til familie og nære venner til at hjælpe dem gennem deres sørgende proces, men det er ofte svært for andre at forstå, hvad en fødsel forælder går igennem, hvis de ikke har oplevet det i deres eget liv.

Det er vigtigt for familie og venner til at være støttende, men også at biologiske forældre indse, at andre kan ikke rigtig ved, hvordan man kan hjælpe dem med at klare. Biologiske forældre bør fastsætte realistiske forventninger andres. Hvis den støtte, de har brug for er ikke tilgængelige via venner og familie, bør de søge efter en rådgiver eller støttegruppe for hjælp.

Efter anbringelse af barnet, kan fødslen forælder føler løsrevet fra venner og ikke nyde aktiviteter, de brugte til at elske helt så meget. Da biologiske forældre arbejde hen imod genopretning, vil de genvinde et mere positivt syn på livet. I åbne adoptioner, kan etablere et forhold til barnet være meget vanskeligt for biologiske forældre i første omgang. De biologiske forældre bør holde et realistisk syn på forholdet, de håber at etablere, og at det kan være svært at se billeder af deres barn med et andet sæt af forældre i et stykke tid.

Biologiske mor Tip: Forberedelse For placering

En biologiske mor bør foregribe, før de går ind på hospitalet, hvordan placering vil fortsætte. Den tid det biologiske mor har på hospitalet vil være meget følelsesladet og forvirrende, så planlægning ud placeringen vil gøre tingene gå mere glat. Hun bør overveje følgende ting: at informere hospitalspersonalet af hendes adoption og fødsel planer, overveje, hvilke familiemedlemmer og venner, hun vil gerne ledsage eller besøge hende på hospitalet, hvor meget hun ønsker at tage sig af barnet på hospitalet (gør hun var do fodre barnet eller vil adoptivforældrenes deltager), hvilke emner hun gerne vil tage hjem med hende (ID armbånd, baby tæpper, etc.). og hvordan hun ønsker at forlade hospitalet.

Biologiske mor Tilbagelevering I Vedtagelse

Det er afgørende for biologiske mor til at forstå det juridiske aspekt af vedtagelsen proces.

Den biologiske mor bør uddanne sig om, hvad papirer hun vil underskrive og hvad de betyder. Hun kan arbejde med sin vedtagelse agentur til at gå over alle de dokumenter, hun vil underskrive før hun sætter sin underskrift på det. Den biologiske mor kan også bede om kopier af de dokumenter, som hun underskrevet, så hun kan se over dem senere. Når papirerne er underskrevet, vil en domstol dato fastsættes til at afslutte vedtagelsen.

Den biologiske mor bør ikke underskrive nogen papirer, indtil hun er sikker på hendes beslutning. Efter opgivelse proces, er det meget usandsynligt, at birthmother vil være i stand til at vinde hendes sag at få sit barn tilbage til hende. Mængden af ​​dage en mor har til at skifte mening efter underskrivelsen af ​​opsigelsen af ​​hendes forældrerettigheder varierer fra stat. Efter opgivelse er færdig, er fødslen mors rettigheder afbrudt, medmindre hun kan bevise, at hun blev tvunget, under tvang, eller en del af vedtagelsen proces blev ulovligt udført.

Fødsel Mødre og Réunion

Forskning har vist, at størstedelen af ​​fødsel mødre ser gerne et gensyn med deres voksne børn. Selv om nogle mødre vælger ikke at søge vores deres børn af frygt for afvisning eller bekymring for, at deres barn ikke er interesseret i at blive fundet, andre aktivt at opsøge deres sønner og døtre så hurtigt som muligt. Dette kan være en vanskelig situation, da både vedtagne voksne og biologiske forældre undertiden afstå fra at søge, selvom de desperat ønsker at blive genforenet. Adopterede kan tage trøst i at vide, at ganske ofte deres biologiske mødre vil blive opstemt skal findes; deres søgning indsats vil ikke være spildt.

Det er vigtigt at forstå, at genforene kan opdrage mange pinefulde følelser for fødsel mødre. At se barnet, hvem de er adskilt, nu som en voksen person er en påmindelse om al den tid, de mistede som barnets forælder. Selvom mange familiesammenførte familier gå på at udvikle smukke og tilfredsstillende relationer, kan intet gøre for den tabte tid. Det er meget almindeligt for begge parter i en reunion at blive opslugt af hinanden og med genforeningen selv.

Hvis dette sker for dig, er der ingen grund til at blive bange. Bare være klar over, at genforeninger synes at gå igennem en indledende bryllupsrejse periode før afregning til et mere behageligt, eller komplekse, forhold. Du vil kunne få støtte i denne tid, enten fra en kvalificeret terapeut eller en gruppe af forældre, der har delt erfaringer med adoption, tab og genforening.

Født Mor Anger og fortalervirksomhed

Vrede er en fælles følelse for fødsel mødre, der har placeret et barn til vedtagelse. Det kan være konstant til stede, eller det kan overfladen omkring barnets fødselsdag, når biologiske mor har et andet barn, eller under andre væsentlige livsbegivenheder.

Vrede, selv, er ikke en dårlig ting. Vrede kan være en utrolig motivationsfaktor, når de anvendes korrekt. Mange fødsel mødre rapporterer, at bruge denne kraftfulde følelser har hjulpet dem til at blive fortalere for andre biologiske forældre og dem selv. Dermed har de været i stand til at hjælpe andre kvinder i at gøre beslutningen om at forældre deres barn, eller sætte barnet til vedtagelse. Hjælpe andre fødsel mødre giver dem en følelse af formål og healing.

Sundhed af biologiske forældre

Af Francisco G

Tusindvis af mennesker adoptere børn hvert år. Mange mennesker vælger at gå til udlandet i jagten på et barn, de gerne vil vedtage, måske antage, at det vil være en hurtig og nem proces i forhold til i deres hjemland vedtagelse.

Mange forældre er helt tilfredse efter at have adopteret et barn i udlandet, men bortset fra den tilsyneladende lethed er der andre faktorer at overveje. Da sundhed adoptere børn er direkte bundet til deres biologiske forældre, vil der være nogen måde at tjekke det ud?

Måske en velrenommeret vedtagelse agentur verificerbare referencer vil udlevere noget, de ved om biologiske forældre. Forældre skal huske på, at en adoption agentur vil forsøge at præsentere adoptere børn i det bedste lys, så er ikke ivrig efter at dele nogen sygehistorie. Hvis forældrene har at gøre med en vedtagelse advokat, kan advokat ikke kender eller ikke kan videregive oplysninger om biologiske forældre.

Forældre skal acceptere, at de ofte på egen hånd, og skal gøre deres sind baseret på deres egen vurdering af barnet. Hvis de beslutter at vedtage, så besøge en læge så hurtigt som vedtagelsen er endelig er det bedste, de kan håbe på.

Prænatal Care I Vedtagelse

Det er vigtigt for en vordende biologiske mor for at få lægehjælp i hele graviditeten. Prænatal pleje indebærer regelmæssige check-ups og rutinemæssige afprøvninger for at overvåge sundheden for barnet. En læge vil tjekke for at være sikker på, at graviditeten forløber på en sund måde, samt opretholde en sikker graviditet og fødsel. Lægen vil også rådgive patienten om ernæring og tilladte aktiviteter under graviditet.

Den Vedtagelse Option: biologiske mor Overvejelser

Før en fødsel mor beslutter at vælge adoption, skal hun være opmærksom på hendes muligheder. Hun bør veje ud valg af adoption eller forældrerollen barnet, og hun skal bruge den mulighed, hun mener er bedst for både sig selv og sit barn.

Den biologiske mor bør grundigt overveje, hvorfor hun vælger adoption, hvis den er helt hendes beslutning, og hvis hun er tryg ved at dele denne information med sit barn på et tidspunkt. Den næste ting at overveje, er den type vedtagelse fødslen mor ønsker at forfølge. Hun bør uddanne sig om grader af åbenhed hun ønsker i en adoption. Hun kan føle hun bare vil have periodiske billeder og opdateringer af, hvordan barnet gør, eller hun kan have regelmæssig direkte kontakt med vedtagelsen familien, eller hun kan endda beslutte, at en lukket vedtagelse ville være mere hensigtsmæssigt i hendes situation.

Derefter vil hun nødt til at beslutte, hvad hun leder efter i en vedtagelse familie. Den biologiske mor bør også overveje de andre personer i hendes liv og deres reaktioner på hendes vedtagelse plan, især fødsel far. Derudover kan den biologiske mor ønsker at skabe et tidsskrift eller scrapbog af hendes tanker og beslutninger under graviditeten, at hun kan dele med sit barn en dag.

Support For biologiske forældre efter anbringelse

Efter at have placeret et barn, bør biologiske forældre søge støtte fra andre, der forstår, hvad de har med at gøre, og har en positiv outlook. Hvis familie og venner ikke kan yde den støtte de biologiske forældre ønsker, bør de se på rådgivning, støtte grupper, eller online support grupper, der kan bedre passer til deres behov. Biologiske forældre bør være opmærksomme på, at de har oplevet nogle store forandringer i deres liv ved at blive forældre, vælge en vedtagelse plan, og sørgende tabet af deres barn. De bør ikke forsøge at ignorere disse ændringer og hoppe tilbage i hverdagen med det samme. De har brug for at anerkende de ændringer i sig selv, søge passende støtte, og lethed tilbage i deres normale liv.

Født Mors håndtering af Doubt

Oplever følelser af tvivl er normalt for enhver biologiske mor. Tvivl kan stige mod slutningen af ​​graviditeten eller under hendes hospitalsophold. En biologiske mor kan også have sin tvivl år efter placering. Der vil altid være øjeblikke, hvor hun spørger, hvordan tingene kan have været anderledes. Det er vigtigt at bemærke, at i tvivl er en normal og sund oplevelse. En fødsel mor skal være ærlig med hende selv og tage sig tid til at overveje og undersøge hendes tvivl. Kun når hun undersøger, hvor hendes tvivl kommer fra, vil hun være i stand til at samle ro i sindet.

Rådgivning til fødslen Mor

Det er yderst vigtigt, at en fødsel mor overveje en form for rådgivning i forbindelse med vedtagelsen. En vedtagelse agentur kan hjælpe hende til at se på hendes muligheder samt ordne hendes følelser om hendes vedtagelse valg. Hun gør et liv ændre beslutning og skal føle, at hun grundigt har udforsket sine muligheder. En fødsel forælder rådgiver kan hjælpe hende til at beslutte, om hun gør det rigtige beslutning, både for sit eget liv og livet for sit barn. En vedtagelse agentur kan give den biologiske mor med professionelle adoption rådgivere, som vil give objektiv rådgivning.

Labor og levering I Vedtagelse

Før det er tid til at gå til hospitalet, vil den vordende mor ønsker at pakke nogle ting at tage med hende. Disse poster kan omfatte: fødsel plan, se med en brugt (til tiden sammentrækninger), en pen og blok papir (for nedskrivning sammentrækning gange), behageligt tøj til hospitalsophold, en kjortel, strømper, hjemmesko, hår band, læbe fugtighedscreme, snacks, læsning materialer, toiletartikler, hygiejnebind og en løstsiddende gå hjem outfit.

Den biologiske mor måske ønsker at registrere oplysninger om fødslen processen hverken for hendes viden til fremtidige graviditeter, eller til at dele med sit barn i fremtiden, eller at dele med adoptivforældrene. Denne type oplysninger kan omfatte: varighed af arbejdskraft og levering, komplikationer under fødslen, der kan være sket, nogen medicin, der blev taget, reaktion på anæstesi, der blev givet, information om levering, leveringstid, og oplysningerne om barnet ved fødslen.

Født Mor Tip: Sådan oprettes Født Plan

En fødsel mor skal skrive en fødsel plan for at hun fuldt ud kommunikere hendes ønsker for hendes arbejdskraft og levering. Det er en god idé, at hun taler med sin læge til at undersøge de muligheder, der er åbne for hende på forhånd, og hun bør også læse om de muligheder, der er til rådighed for hende. Hun kan have en meget enkel plan eller en meget detaljeret plan for, hvad hun vil ske på hospitalet. Den biologiske mor bør gennemgå hendes plan med sin læge og give kopier til ham, hendes arbejdskraft og levering sygeplejerske, og hendes arbejdskraft coach. Hvis moderen har valgt adoption, bør hendes fødsel plan give instrukser om, hvis og når, ville hun gerne adoptivforældrene deltage.

Hvad en fødsel mor bør vide, når de vælger en adoption Agency

En fødsel mor skal vælge en adoption agentur, hun føler sig komfortabel med. Udover at trøste niveauer, bør du finde et bureau, der passer til dine individuelle behov. Du kan tale med den biologiske mor rådgiver første til at se, hvem du skal arbejde med, finde ud af om hendes legitimationsoplysninger, og finde ud af, om hun er også rådgiver for adoptivforældrene. Du vil gerne have flere rådgivning sessioner, før du begynder at se på adoptivforælder profiler.

En fødsel mor skal også forstå juridiske vedtagelsesprocedurer. Tal med agenturets advokat til at forstå dine rettigheder, korrekt forstå de oplysninger, du får, har en gennemgang af papirer du vil udfylde, og kan forudse, hvornår og hvor dokumenter vil blive underskrevet. Du ønsker måske at blive involveret i en før eller efter placering støttegruppe, også. I dette tilfælde, vil du ønsker at arbejde med et agentur, der enten har støttegrupper for fødsel mødre, eller har ressourcer til at henvise dig til en.

Medicinske omkostninger kan påvirke valget af en adoption agentur. Hvis du ikke har sundhedspleje dækning, kan agenturet hjælpe du ansøge om statsstøtte. Hvis du hellere vil gå igennem privat finansieret lægebehandling, har du ret til, men vær sikker på at du arbejder med et bureau, der har at vedtage forældre, der er villige til at betale for din medicinske udgifter og er tilladt ved lov at gøre det. Du ønsker at være sikker på, at du vil være dækket for prænatal, arbejdskraft og levering, og efter levering inddrivelsesomkostninger.

Tips til Fødsel Mor når de vælger en adoptivfamilie

En biologiske mor har ret til at bestemme, hvad familien hun ønsker at placere sit barn med. Hun kan afgøre, hvilken type forældre hun føler ville bedste pleje til sit barn, og hun kan gennemgå vedtage forældrenes oplysninger via profiler, eller kære biologiske mor brev. Den biologiske mor kan gennemgå profiler, der er givet til hende gennem en vedtagelse agentur, eller ved at se på profiler lagt ud på internettet. Den biologiske mor kan finde forældre til en bestemt race, religion, alder, placering, eller om de har nogen andre børn eller ej. Når hun har valgt en familie hun kan lide, kan hun arbejde med hende vedtagelse agentur til at mødes med familien enten personligt eller på telefonen. Det er den slags fødsel forælder tjenester en adoption bureau kan give. Valg af et adoptivfamilie bør være baseret på den biologiske mor ønsker og komfort niveauer.