Administrerende Overgangsalderen: Alt du behøver at vide

Overgangsalderen er denne fase i kvindens liv, hvor hun ikke gå gennem en menstruationscyklus i omkring tolv på hinanden følgende måneder. Overgangsalderen er en naturlig reaktion på aldringsprocessen og markerer den officielle afslutning af en kvindes frugtbare dage. Der er masser af fysiske og følelsesmæssige forandringer, der kommer sammen med den proces på grund af ubalancerede hormonelle niveauer i kroppen. Nogle af de mest populære symptomer blandt kvinder i overgangsalderen omfatter uregelmæssig menstruation, nattesved, humørsvingninger og træthed.

Administrerende Overgangsalderen: Alt du behøver at vide

Alder elegant Med den rigtige kost

Det ultimative nøgle i at have en sund overgangsalderen periode er at holde en sund og afbalanceret kost hele tiden. Hvis du holder dig fokuseret på ernæring og i huske alle de fødevarer grupper, ville du føler dig bedre, uanset hvilke symptomer kommer i spil. Glem ikke at inkludere den daglige anbefalede portioner for kulhydrater og korn, protein, mejeriprodukter, fedtstoffer og masser af frugt & grønt. Hold din krop tilfreds og sund ved at spise 3 hele måltider dagligt med i mellem snacks til brændstof din krop hele dagen. Må ikke være alt for besat med kalorier, men fokuserer på små portionsstørrelser.

Håndtering hedeture

Menopausale nattesved og hedeture er nogle af de mest populære symptomer opleves af kvinder, der når dette stadie. Drenching i sved for natten forstyrrer søvn og hvile. Hedeture kan gøre arbejdet på dine daglige opgaver ubehagelige og kan endda give dig de søvnløse nætter. Reducer dit sædvanlige indtag for cola, spicy fødevarer, te, kaffe og alkohol, da disse kan udløse begivenhed for hedeture. Raffineret sukker også øge forekomsten af ​​hedeture blandt mange kvinder i overgangsalderen så prøv at slippe af sted med sirup og andre forarbejdede fødevarer som godt. Undgå hedeture ved at øge din vandindtag til mindst 8 glas hver dag. Medtag phytoestrogen kilder i din kost. Disse stoffer binder med østrogen-receptorer i kroppen, som kan hjælpe dig med at lindre disse symptomer. Nogle af de mest almindelige phytoestrogen-rige fødevarer omfatter soja, yams, gulerødder, æbler, bælgfrugter, kartofler, bønner og tang.

Hjælpe med at kontrollere vægtøgning under overgangsalderen

Overgangsalderen ofte svarer til vægtøgning. Fat tendens til at omfordele sig mod maven som østrogenniveauet i kroppen drop. Et fald i muskelmasse ofte sinker metaboliske processer i kroppen dermed lade du ender med at uønsket vægtstigning. At hjælpe med at bekæmpe disse fedtvæv fra danner lag i dine væv, så prøv at gå til sundere fedtstoffer, såsom hørfrøolie, rapsolie og olivenolie. Prøv at dampning, griller eller broiling dine fødevarer i stedet for at have dem friturestegt.

Motion & fysisk aktivitet

Motion alene kan hjælpe med at minimere stress, hedeture og andre menopausale symptomer. Hold din krop aktiv og fit vil også øge funktionen af ​​dine kardiovaskulære og skelet-systemer. Undersøgelser har vist, at aerobe øvelser lindre sværhedsgraden af ​​hedeture hos mange menopausale kvinder. Motion kan også reducere søvnløshed, migræne og holder dine kolesterolindholdet i blodet lav. Få mindst 30 minutter af moderat intensitet øvelser i løbet af dagen ved svømning, cykling, løb, gang og cykling.