Adfærd af ADHD børn i klasseværelset

Adfærd af ADHD børn i klasseværelset

Adfærd af ADHD børn i klasseværelset kan variere fra barn til en anden.

Adfærd af ADHD børn i klasseværelset

I mange klasseværelser, er børn forventes at sidde stille i længere tid, som de lytter til læreren og gøre deres arbejde. For mange studerende, er dette ikke en vanskelig opgave, men for studerende diagnosticeret med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), kan sidde stille i et klasseværelse være en næsten umulig bedrift. Når et barn med ADHD har nået sin grænse, kan han begynde at forstyrre klassen i et utal af måder.

ADHD Klassifikation

Generelt ADHD klassificeres på to måder: hyperaktivitet og uopmærksomhed. Adfærd af ADHD børn i klasseværelset er ofte direkte forbundet med disse klassificeringer.

  • Hyperaktivitet -Hyperactive børn finder det meget svært at afstå fra at tale, bevæge sig og forstyrre andre omkring dem. Disse børn ofte buse ud kommentarer, svar og spørgsmål på uhensigtsmæssige tidspunkter. De kan have svært ved at sidde i stole, og i stedet få op at vandre omkring i lokalet, på udkig efter noget, der kunne være mere interessant. Andre kan sidde i en stol, men de er bestemt ikke stille. De rastløs, hoppe, flytte frem og tilbage, skal du trykke deres fødder, blyanter og andre genstande mv Igen, ikke alene er dette distraherende for andre i klasseværelset, men denne adfærd kan faktisk øge barnets egen frustration, fordi han ved sin adfærd er uacceptabel, men han kan ikke være i stand til at stoppe, hvad han gør uden hjælp.
  • Uopmærksomhed -Den barn, der har en kort opmærksomhed span normalt ikke skabe så meget af en distraktion i klasseværelset. Dog kan resultaterne af denne uopmærksomhed stadig have en negativ indvirkning på eget akademiske præstationer. Hans kvaliteter kan være konsekvent lavere end hans faktiske kapacitet til at udføre blot fordi han er bare ikke i stand til at være opmærksom på sine lærere eller enhver instruktion. Hans manglende evne til at fokusere, kan få ham til at gå glip af vigtige instruktioner, lektier eller klasse arbejdsopgaver og meget mere. Han kan faktisk høre hvad der bliver sagt, men han kan snart glemme, hvad han hørte kort efter.

Tips og råd

For lærere, der forsøger at styre en stuen fuld af studerende, kan en ADHD barn være en kæmpe udfordring. I nogle tilfælde er lærerne ikke får tilstrækkelig uddannelse i den adfærd af ADHD børn i klasseværelset. De har simpelthen forsøge at bevare en vis grad af en rolig klasseværelse, men ofte deres tid bliver roderi som de forsøger at styre adfærd ADHD barn, mister værdifulde pædagogiske muligheder i processen. Hvad kan lærerne gøre i denne situation?

  • Etablere et forhold -Gør en særlig indsats for at etablere et forhold til barnet ved at tilbringe lidt tid på at tale med hende på det første af skoleåret. Hvis der opstår særlige problemer i løbet af året, tale med hende væk fra de andre elever.
  • Opret varieret lektionsplaner -Obviously vil denne elev ikke klare sig godt i en klasse, der består af foredrag alene. Prøv at inkorporere andre typer læringsaktiviteter, og så vidt muligt anvende teknologi i klasseværelset. Mange studerende med ADHD reagerer godt på computer-orienterede aktiviteter.
  • Bliv organiseret -Hjælp den studerende fører en dagbog eller notesbog, så hun kan skrive ned opgaver, instruktioner, datoer osv
  • Rediger lektioner -Specielt med ADHD kan være nødvendigt at have modificerede lektioner og tests. For eksempel i en multiple choice test, give den studerende tre svar at vælge fra i stedet for fem.
  • Bevar kontakten -Sørg for den studerende sidder i en reception, der er tæt på din. Bo tæt på ham så meget som muligt.
  • Uddel opgaver Giv den studerende små ærinder eller ansvar, såsom at levere meddelelser til kontoret, vanding af planter, etc. Sørg og fortælle hende, hvad et godt stykke arbejde hun gør, når det er relevant.
  • Giv pauser -Hvis lektie du underviser kræver de studerende til at sidde stille og roligt, giver klassen korte pauser, så de kan bevæge sig rundt i klasseværelset eller i det mindste stå op og strække.


Endelig er det bydende nødvendigt, at lærere, specialundervisning koordinatorer, administration, og selvfølgelig, forældre alle arbejde sammen i planlægningen og gennemførelsen af ​​en ADHD studerendes uddannelse.