Addicting Drug der ... Gør sundere. Powerball

Addicting Drug der ... Gør sundere.  Powerball
Den blev skabt af NASA et par år siden og fungerede som træner for astronauter i rummet. Nu er det på grund af den nye konkurrence verden, en god gave idé og en stor sjov maker. Når du prøver det, vil du aldrig ønsker at stoppe, bliver det en form for narkotika (da jeg bragte dette mirakel hjem, har der ikke været en dag, da min kæreste ikke mumlede med det). Men heldigvis denne afhængighed er helt sundt: det styrker fingre, hænder, håndled, arme og skuldre. Som pianist og en badmintonspiller, finder jeg det en perfekt træner.

Sådan virker det

Du indstiller denne rotor i bevægelse ved hjælp af en snor eller din finger og opbygge sin hastighed ved subtile rotation af håndleddet. Den indeholder ingen motor og ingen batterier. Alle af den energi, der kommer fra dig, og jo stærkere du er, jo hurtigere vil du være i stand til at gøre din Powerball spin. Og jo hurtigere du dreje den indre rotor, jo mere inerti det genererer og mere modstand det efterfølgende har påført fingre, hænder, håndled, arme og skuldre.

Den globale konkurrence

Der findes forskellige modeller af enheden på markedet. De dyrere har en hastighed meter på det. Det viser, hvor hurtigt rotoren roterer inde i bolden. Ikke så længe siden der blev født en verden konkurrence. I dag en masse Powerball spillere forsøger at slå Akis Kritsinelis, en græsk som opnåede en utroligt høj score på 15.840 omdrejninger i minuttet (rpm).

En variant for sjov

Der er også neon modeller til rådighed. De er virkelig smuk i mørket og er det bedste for parterne. Jo hurtigere rotoren drejer, jo mere det skinner. Sådanne Powerball modeller anbefales kun til lejlighedsvise brugere og lette elskere. Du vil lide af et handicap på grund af det faktum, at belysningen tage en del af den energi, der leveres til Powerball, og på grund af tungere rotoren.

De billigere modeller af Powerball er ret enkle og har hastighed meter hverken eller neon lys og blot tjene til at træne forskellige muskler: biceps, underarme, brystfinner og så videre. Mine er faktisk en af ​​dem, men vi tænker på at købe en anden, fordi en Powerball for to er ikke nok

Der findes mange andre trænere, der hjælper til at være stærkere og smukkere. Men dette blev testet på mig og min kæreste, og det er godt.