ADD-ADHD: Voksne og strategier for vellykkede Living Tips

Riding the Tiger

Tæm dine impulsive drifter. Entusiasme og energi er stor
aktiver til at have for motivation, men ikke gå overbord. Læg planer for at udjævne din dag. For eksempel lave en indkøbsliste og holde sig til det. Vente 24 timer
at tænke igennem en trang til at købe på impuls. Fokus på hvad du har brug for. Fokus på
én dag på tid.

Smøleri

Det er almindeligt at lægge ting ud til sidste øjeblik. Uanset om det er en del af vores personlige liv eller arbejdsliv, at udskyde til i morgen, hvad der kan gøres i dag kan gøre en voksen lever med ADHD endnu mere frustreret eller mere ufokuserede. Lav en liste over opgaver. Sæt mest
vanskeligt ved toppen af ​​listen. Starte der. Når de vanskelige opgaver er færdig, vil du føle en følelse af lettelse, og det vil frigøre din mentale energi til at fuldføre din "to do" liste. Andre
opgaver vil føle sig meget mere overskueligt, og du vil snart ske.

Clutter Removal 101

Clutter kan være en irriterende aspekt for mange voksne. Planlæg rod-oprydning på
kalender. Saml kasser, tasker, markører,
eller andre forsyninger, du behøver. Start i ét rum i det ene hjørne og bo der
indtil det lille område er ren.
Fra venstre mod højre. Inddrag en hjælper, hvis du kan hjælpe dig forblive
fokuseret. Der er mange gode bøger om at tæmme rod på dit bibliotek, hvis
du har brug for ideer og inspiration.

Hurtige tricks Brug værktøjer af handelen

Brug alle de værktøjer af handelen, når der beskæftiger sig med
glemsomhed. Gule sedler, en lille håndholdt båndoptager til optagelse
vigtige oplysninger under kørslen, e-mail-påmindelser, og en udpeget kurv ved døren til nøgler og andre fornødenheder er gode måder at holde vigtige opgaver lige ved hånden. Arbejde fra
lister ofte at reducere frustration niveau for dig og dine kære.

Voksne og strategier for succesfuld tilværelse

Af Gretchen B

Mens mange er bekymrede over ADHD hos børn og de udfordringer, de står over for, voksne, der har ADHD har udfordringer af deres egne. De vanskeligheder, de oplever opholder organiseret, fokuseret, og behandle flere opgaver ofte fører til mangler i deres job, relationer, og hvordan de forvalter deres finanser.

Når voksne med ADHD ikke lever op til deres egne forventninger, andre forhold såsom depression, angst, vrede ledelsesmæssige spørgsmål, og endda stofmisbrug kan medføre.

Mens terapi og medicin kan være nyttige, når det kommer til ADHD voksne acceptere sig selv for, hvem de er, er det stadig ofte nødvendigt, at disse voksne at henvende livet lidt anderledes for at holde sig motiveret og holde med det ansvar, der følger med voksenlivet.

Der er mange taktikker ADHD voksne kan bruge for at forblive produktiv og motiveret:

* Udnyttelse af elektroniske kalendere og sætte påmindelser for vigtige opgaver.

* Iført hovedtelefoner med hvid støj eller andre ukompliceret musik til at hjælpe tune ud distraktioner.

* At vælge en karriere, der afspejler deres interesser for at undgå kedsomhed og dis-tilfredshed.

* Indgivelse af skriftlige to-do lister og tilbyde håndgribelige belønninger, når opgaverne er udført.

* Udnyttelse af hyper-fokuserede tidspunkter og arbejde foran, når det er muligt.

De psykologiske og sociale konsekvenser af ADHD hos voksne

Af Susan B

Mange voksne, der har ADHD i dag, blev diagnosticeret som børn. Det betyder ikke, at børn, der har ADHD ikke vil vokse det. Den måde, at ADHD manifesterer sig i enhver kan variere meget. Den eneste måde, at voksne, der har ADHD kan lære at leve med det og gøre det med succes er ved at få en korrekt diagnose. Det kræver normalt undergår en langvarig proces med psykologisk testning af en psykolog, der har specialiseret sig i denne type test. Når du har en præcis diagnose, så kan du regne ud, hvordan vi kommer videre.

ADHD er ikke en one size fits all lidelse, så dem, der har diagnosen ikke altid har de samme symptomer, så naturligvis vil de ikke står over for de samme problemer. Nogle voksne, der lider af ADHD kan have comorbide psykiatriske diagnoser, så arbejder med en psykiater og / eller psykolog, som har erfaring til at behandle voksne med ADHD er afgørende. Hvis medicin er det rigtige for dig, være tålmodig og lad medicin i kraft, og være sikker på at du er godt klar over alle de advarsler, der er forbundet med lægemidlet med hensyn til anvendelsen af ​​andre stoffer og betjene maskiner eller køre.

Lær at være godt organiseret

Gør lister, tjek dem mange gange. Brug post it noter, whiteboards eller noget andet for at minde dig selv om ting, du skal huske. Din smartphone kan også minde dig om ting som den dato, hvor til at betale regninger, dato og tidspunkt for aftaler, går med venner og meget mere. At lære at bruge lister til din fordel, især for at gøre lister, vil hjælpe dig med at lære at bedre organisere din tid.

Prioriter

Hvis du er som de fleste voksne med ADHD, er du let distraheret, så at gøre alle dine husarbejde på én dag kan ikke arbejde godt for dig. Det er okay. Planlæg dine gøremål på forskellige dage, så du ikke er overvældet af omfanget af, hvad du har at gøre. Doing færre ting, gør dem godt og færdiggøre dem er langt vigtigere end at forsøge at få tingene gjort for hurtigt.

Tænk før du handler eller taler

Impulsivitet er en af ​​de fremherskende egenskaber ADHD, både hos mænd og kvinder. Træn dig selv til at tænke over ting, du laver, når de impulsive drifter kommer på. Hvis du har fået lyst til at købe noget, så tænk om det virkelig er nødvendigt, om du har råd til det, og om du har betalt alle dine andre regninger for måneden. Hvis du arbejder for at undgå at handle impulsivt, vil du også opdage, at du ikke er så dårlige til at forvalte penge, som du troede. Hold styr på hvad du bruger, og hvad du bruger det på. Hvis du har til at redegøre for dig selv for hvert køb du foretager, vil du være mere tankevækkende om alle de køb, du foretager.

Må ikke lange ud efter folk

Frustration er en konstant virkelighed for voksne, der har ADHD. Lange ud efter folk vil ikke få de ønskede resultater, og du kan såre nogen dårligt - utilsigtet. Lær at kommunikere om, hvad der foregår. Fortæl folk, når du er frustreret og tale om det. I stedet for at reagere uden at tænke, tage sig tid til at træde tilbage.

Der er ingen grund til, at voksne, der har ADHD ikke kan leve tilfredsstillende liv, komplet med meningsfulde relationer med partnere, venner, ægtefæller og andre familiemedlemmer. Problemet med ADHD som voksen handler om at lære, og hver person har at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dem. Må ikke rabat fordelene ved behandling, fordi det virkelig kan hjælpe dig med at erhverve bedre coping færdigheder.

Vær specifik omkring Konfrontering Clutter

Først beslutte, hvilke rum, du ønsker at tackle først. Start i et hjørne af rummet og indstille en timer til, hvor længe du ønsker at arbejde der. Saml kasser, markører, filmapper, affaldssække eller hvad du har brug for. Arbejdet venstre mod højre. Når timeren ringer, tage en 15-minutters pause. Indstil timeren for pausen. Nogle gange hjælper det, hvis du spiller lyse, hoppende musik. Hvis det er for distraherende, gå til "hvid støj". Ved at arbejde i sektioner konsekvent, vil du opnå dit mål lettere.

Distraherende Distraktion

At skære ned på distraktioner, arbejde i blokke af tid, hvor du ikke bliver afbrudt. Notere ned distraherende tanker og derefter vende tilbage til den aktuelle opgave. En lille håndholdt stemme aktiveret båndoptager er et fantastisk værktøj til at holde styr på de vidunderlige idéer genereret i en "racerbil" hjerne. Du skal blot sige hvad der er på dit sind ind i denne lille enhed, afspille det og omskrive det. Denne ene aktivitet kan bringe dig enorm ro i sindet, fordi forvaltningen af ​​en hektisk tidsplan, mens at blive endnu mere organiseret end nogensinde før er en drøm for ADHDers!

Say What?

Blurting upassende vittigheder og kommentarer ikke forbedre sociale relationer. Impulsivitet driver ubekvemme verbale udbrud, der kan være vittig, men når de leveres på det forkerte tidspunkt, de kan skabe hard feelings eller sætte højttaleren i en meget akavet stilling.

Øv høflighed når man taler. Gør ikke personlige kommentarer om påklædning, stil, udseende, eller vægt. Må ikke fortælle vittigheder, der kan misforstås. Humor er ikke altid modtaget som underholdning, når den opfattes som skæring, sarkastisk eller uhøflig. Før impulsen til at tale ud tager fat, tage en dyb indånding og langsomt udånder. Så smiler. Læg dine hænder sammen. Tag endnu ånde. Gør denne praksis konsekvent, indtil du har tid til at tænke din kommentar igennem.

Tak, Coach

Arbejde med en coach! Et fitness coach, et forhold coach eller en finansiel planlægning coach er uddannet og certificeret fagfolk, der kan hjælpe dig med at sætte mål og derefter nå dem. Coaches giver dig de værktøjer, støtte og struktur til at udrette mere. Spørg venner for henvisninger eller finde dem på internettet. De vil blive opført i dit statens Coaching Association efter kategori. Ting at overveje, før leje en coach er: A. Er Coach tilknyttet en faglig organisation, hvis ja, hvilken en?

B. Hvad er Coach uddannelsesmæssige baggrund, ekspertise, certificering områder og uddannelse?

C. Har Coach besvare din forespørgsel i tide?

D. Er Coach tilbyder en gratis prøve session?

E. Har du føler dig tryg med træneren og hans eller hendes stil?

F. Er du klar til at blive holdt ansvarlig for dine handlinger med andre ord, er du klar til coaching?

Administrer Frustration In Style

Det er nemt at blive frustreret, men for en voksen med ADHD, virker mere intens til tider frustration. For at hjælpe med at styre din frustration niveauer, holde sig til en rutine. Arbejde i en
miljø, der værdsætter din stil. Praksis afspændingsteknikker før
du eksplodere i vrede. Find et job, der passer dit talent og lidenskaber. Undgå
»trykkoger" miljøer, der fokuserer på deadlines. Frustration
management-det er altid i stil.