ADD-ADHD: Parenting AD / HD Tips

Symptomer og nedskrivninger

Forstå forskellen mellem symptomer 'og' værdiforringelse. « Symptomerne er tegn på tilstedeværelse af en sygdom. For eksempel feber indikerer tilstedeværelsen af ​​en infektion. Svækkelse, på den anden side indebærer en nedsat evne til at fungere optimalt. Igen, diagnose er ikke nødvendigvis skæbne. Der er mange måder at løse Attention Deficit Disorder og indstillinger kan omfatte: medicin, terapi, pædagogisk støtte eller alternative retsmidler, herunder specialiseret software designet til at forbedre fokus og korttidshukommelsen tilbagekaldelse. Nogle gange kan en kombination af disse modaliteter er passende.

Der er mange succesfulde voksne, der har lært, hvordan man arbejder med symptomer på ADD og ADHD. Kreativitet, intuition, modstandskraft, og en dejlig sans for humor er et par af fordelene ved ADD.

Nogle børn har problemer med impulsivitet og distraktion men de er i stand til at møde succes hjemme og i skolen, men den ujævne præstationer kan være stressende for alle involverede. Lærere vil have børn til at opfylde akademisk succes som gør forældrene og barnet. Når et barn har Attention Deficit Disorder det tager ofte talrige justeringer, nogle mindre, nogle større. Undertiden, ADHD er ikke en enkeltstående diagnose. Der kan være andre faktorer involveret, herunder indlæringsvanskeligheder. Det tager teamwork at sammensætte en plan, der vil være effektiv. s.

Livet med ADD eller ADHD børn kan være rig og glad. Søger efter den skjulte skat indeni, skabe et rum for deres stærkeste gaver, og nyd en dyb følelse af forbindelse med dem. Disse er fantastiske og talentfulde børn. Hvad behovet er en chance og et sikkert sted at lande.

Rimer Bop

Negative tanker udhule tilliden og kompetenceudvikling. Personer med Attention Deficit Disorder er særligt tilbøjelige til negative selv-snak. Disse overvejelser er subjektive, og de kan ændres.

Har du nogensinde haft en jingle pind i dit sind og replay igen og igen? På samme måde kan giftige selvkritik hjemsøge dine tanker, spille igen og igen som en brudt record. Hvordan kan du flytte dine tanker? En teknik er at bruge "Stop" metoden. Når en negativ eller kritisk idé går rundt og rundt i dit sind praksis at bruge ordet "STOP". Når negative tanker indtaste dit sind, tænker "stop". Når du er fristet til at flyve ud i håndtaget, tror stop. Når du føler dig overvældet eller klar til at give op, stop.

Der er mere for dig end hvad du føler nu.

Spirituel praksis

Udvikle en spirituel praksis. Bøn, meditation, yoga,
eller blot tage en tur er alle vidunderlige måder at rydde sindet og sænke
stressniveau. Uanset hvad du foretrækker, øve det med vilje og konsekvent.

Håndtere stress er nøglen til optimal sundhed. Når du føler fortrydes ved friktion af konflikt eller en lang liste over fortrudt gøremål, er det nemt at føle sig magtesløs. Meditation, bøn eller andre åndelige praksis er en handling af tro. Tro på en magt større end dig selv, og det i sig selv er betryggende.

En følelse af forbindelse, især i åndelig forstand, er vigtigt i den samlede ordning for wellness. Dette vil være en kilde til styrke for dig, når nogle dage føler sig mere udfordrende end andre dage.

Stop Signs

Kende og værdsætte dine begrænsninger. Hvis du ikke er den "patient" type, når det kommer til at hjælpe dit barn lave lektier, lade en anden være tutor.

Hvis du er den slags person, der har brug for at dekomprimere efter en hel dags arbejde, etablere en protokol for, hvor meget nedetid du behøver efter du kommer hjem. Bed om hjælp, når du har brug for det. Når du føler dig overvældet bede en anden til at tage over for dig, når du har brug for at tage en pause. Ægtefæller, naboer, babysittere eller venner kan overtage et stykke tid og den afveksling kan hjælpe.

Frustreret ved sjældent udretter mål er ikke ualmindeligt. Sommetider samråd med en organisatorisk ekspert er en effektiv strategi. Opsøge de mennesker, der bringer det bedste frem i dig. Vilje til at gøre dit bedste, lave en plan, opsøge positive mennesker, og minde dig selv, at ubehagelige tanker og følelser er subjektive. Livet er dynamisk. Ting kan og forandring. Giv dig selv tid. Når du har brug for at tale tingene igennem med en professionel og kender ikke en spørge rundt.

Et unikt perspektiv

ADD og ADHD er, hvad de er - hjerner wired en bestemt måde. Det er en anden måde at se verden og en anden måde at være i verden. Der er mange succesfulde, talentfulde og kreative individer, der deler denne diagnose: berømtheder, topchefer, opfindere, læger, advokater, ingeniører og andre begavede individer.

Mens egenskaber såsom stædighed og egenrådighed er normalt ikke vores foretrukne træk hos børn, er disse træk er nyttige færdigheder til at navigere liv med succes, især når et barn ikke vil opgive sin drøm nemt Fordi børn med 'race bil hjerner "er så kreativ , de ofte kommer op med geniale løsninger på vanskelige problemer. Når vi oplever sorg, disse børn bringe en tosset livslyst, sammen med en lækker følelse af humor ind i vores liv.

Jeg læste engang, at ADHD er en diagnose, ikke en skæbne. Og listen af ​​succesfulde voksne, der har overvundet sine forhindringer burde inspirere os andre til at fortsætte med at arbejde støt hen imod vores håb, drømme og visioner. Tag hjerte. Fokus på dit barns kreativitet, humor, og andre gaver. Giv opmuntring til dit barn til at holde kursen hver dag. Pas på dig selv, omgiver dig med positive mennesker, og komme videre trin-for-trin. Der er altid håb.

En frisk start

Tilbageslag, skuffelse og frustration er en fast bestanddel af overvinde forhindringer. Alle har forhindringer at overvinde. Det vil hjælpe, hvis du udvikler en plan for at overvinde dem.

Realiseringen af ​​et bevidst forsøg på at gennemtænke problemstillinger og udfordringer ved hjælp af kreativitet og tanke er udfordrende, især når vi har en tendens til at tænke med vores følelser. Skriv din plan ned! Outline konkrete mål og de skridt, der er nødvendige for at nå dem. Vær så specifik som muligt. Skrive ned dine ideer er vigtig. Det hjælper du ser på papir, hvad dine tanker er. I stedet for at skrive, "Jeg har brug for at være bedre organiseret" du kunne skrive, "Jeg har brug for at komme i bedre organiseret på denne måde: leje en organisation ekspert, købe flere opbevaringsbeholdere, label containere, køb bøjler til farvekode mine outfits, og notere ned den rækkefølge jeg ønsker at gøre dem på en liste, jeg kan henvise til ofte. "

Gentagelse kan blive trættende, når du forklarer igen og igen den samme regel, retning eller anmodning. Det er nemt at miste din tålmodighed i denne slags situationer.

Der vil være tidspunkter, hvor frustration og skuffelse
få bugt med jer. Administration af en husstand, der opfylder arbejdsforpligtelse, og fungerer som "tænker partner" af dit barn er bundet til at få det bedste ud af dig fra tid til anden. Følelser
opleves som ubehageligt eller forurolige kommer med det område, så stræber efter at
gøre hver ny dag din frisk start og slippe gårsdagens rystelser. Det er ikke
let, men det kan gøres. Undertiden negativitet forbundet med ADHD kan være værre end sygdommen selv.

Det hjælper med at udvikle en forældre plan. Skriv det ned. Journaling er en glimrende måde at få dine tanker ned på papir. Hvis det ser ud til at være for meget af en indsats, skal du blot notere ned din plan på et stykke papir og sende det på et sted, hvor du kan tilføje til det eller foretage justeringer efter behov. Ved at skrive ud målene for din overordnede forældrerollen plan såsom "Mit barn er ansvarlig for at gøre skole arbejde hver dag," det hjælper afklare dine intentioner, mål og resultater.

Nogle dage kan det være nødvendigt at samle op fra dagen før med hensyn til at løse et problem. Generelt, det hjælper, hvis du kan tænke på hver ny dag som en mulighed for at få 24 helt nye timer at starte på en frisk, så lad gå af, hvad der er gået, og vilje til at arbejde hen imod dine mål én efter én, og samtidig opretholde en holdning af taknemmelighed.

Alliancer til Support

Udvikle bevidsthed og opbygge din støtte. Deltag i en
community støttegruppe eller starte din egen. Udvikle alliancer med lærere, trænere, terapeuter eller andre, der er
fortrolig med ADD eller ADHD. Mange samfund tilbyder trosbaserede eller
konfessionsløse tjenester. Disse vil blive angivet i din lokale avis i
â € ~Community News 'side.

Søger Professionelle serviceydelser

Forældre et barn med ADD eller ADHD kræver held at du først fastslå, at barnet rent faktisk har ADD eller ADHD. Se en kvalificeret professionel for at udelukke andre sygdomme, der efterligner ADHD. Du kan prøve at ringe til din familie læge om en henvisning til en specialist. Skolepsykologer, autoriseret klinisk socialrådgivere, kliniske psykologer, sygeplejerske praktiserende læger, eller forældre Coaches med speciale i ADHD kan hjælpe dig med en henvisning. Venner og naboer kan give enorm informationskilde og støtte, bede om hjælp.

Support er ikke kun for Trikotage

Prøv ikke at gå enegang. Support er værdifuld. Der er forældrerollen grupper, seminarer, klasser, bøger og artikler til rådighed for dig. Check "Fællesskabet Section" af din lokale avis for annonceringer.

Chadd (børn og voksne med Attention Deficit Disorder) er en national organisation, der har hver stat registreringer af gruppemøder i dit område. (Website: http://www.chadd.org). Ligeledes opmærksomhedsforstyrrelse Resources i en national non-profit organisation, der hjælper folk med ADD eller ADHD nå deres fulde potentiale gennem uddannelse, support og netværksmuligheder. (Website: http://www.addresources.org). Der er andre organisationer, du måtte ønske at forsøge at de er let placeret ved at bruge søgemaskinen på din computer.

Spørg om anbefalinger eller henvisninger fra venner, din læge kontor, eller skole vejledere. Der er mange vidunderligt kloge mennesker i en lignende situation, og du vil blive begunstiget af mange års erfaring fra de mennesker, der har "været der, gjort!"

En Omsorgsfuld drev til biblioteket

Læs alt om det! Drevet til vanvid af Drs. Hallowell og Ratey. Besøg websites såsom chadd.org, og addresources.org, for blot at nævne nogle få. Howard Glasser og Jennifer Easley The næret Heart Approach er propfyldt fuld af praktiske råd. Der er mange andre gode bøger og ressourcer derude; finde dem på dit lokale bibliotek.