ADD-ADHD: Organiser Miljø Tips

Tale med mig - Elektronisk

Håndholdte elektroniske arrangører og små stemmeaktiveret båndoptagere er en velsignelse for travle forældre. En gang om ugen koordinere enkelte barns tidsplan og beslutte, hvilke af forældrene vil være den "runner" for den pågældende dag. Det sparer tid og undgår en masse mobilopkald i en travl del af dagen. Voice aktiveret båndoptagere kan rumme alle dine spontane gode ideer, og tjene som auditive filmappe for dig at transskribere senere. Når en pen og papir er ikke handy eller praktisk at bruge, såsom når du kører, skal du blot sige op og lad optageren holde styr på det hele.

Ur I!

Timere og vækkeure er en velsignelse for ADD og ADHD individer, fordi de giver både akustiske og visuelle fingerpeg til selv-pacing.

Det er nyttigt at have to slags ure i familiens hjem. En windup ur eller et batteri drevet en er altid klar i tilfælde af strømsvigt. Dette eliminerer den undskyldning, at magt var ude derfor uret ikke ring.

Timere er gode værktøjer, fordi de kan indstilles til et vilkårligt antal minutter, og det hjælper alle blive på opgaven eller betegne en tid med "tage en pause."

Time chunking fungerer godt for Attention Deficit individer. Dette indebærer at fokusere på en enkelt opgave indtil den er afsluttet. Hjemmearbejde kan gøres ved hjælp af tid bidder. Huslige pligter kan gøres ved hjælp af denne metode. Når et barn erkender, at alt, hvad han eller hun har til at fokusere på, er en enkelt opgave, er det ofte opfattes som "doable" af barnet, fordi at blive distraheret af at skulle gøre to eller flere ting på én gang er fjernet.

Ved at tape en "to do" liste til dit ur, kan du gennemgå, hvor langt du kontrollere tiden i løbet af dagen.

Uanset akkord, arbejde i 15-30 minutter bidder af tid og ikke gør noget andet, indtil du har fuldført denne opgave. Tag en vand pause og derefter vende tilbage til opgaven i korte segmenter indtil opgaven er fuldført. Notér hvor lang jobbet tog. Dette vil bidrage til at gøre planlægning arbejde, pligter, og andre aktiviteter lettere.

Den Giving Spree

Drej hamstret til at give. AD / HD individer typisk elsker at hamstre: bittesmå papirlapper, elastikker, gamle papirer, og lignende. Ofte børn elsker at hamstre godt elsket, men vokset poster i skabe og skuffer og under sengen. Afsæt en stor kasse, og opmuntre dine børn til at sætte deres "skat" i kassen til at dele med andre børn gennem lokale velgørende organisationer, der indsamler sådanne poster. Del din, også, og tilskynde samtale om emnerne.

Fil af fakta

Fil dette under "Praktisk."

Store arkivskabe er bare ting at holde børn organiseret. Tillad en skuffe per barn. Alt skal være i stand til at passe ind i denne skuffe, herunder rygsække. Mapper, skoleartikler og andre relaterede emner kan placeres i denne skuffe. Denne skuffe er barnets ansvar at vedligeholde og holde ryddeligt.

Creative Genius

Kreativitet er en af ​​underskrifter fra ADD børn. Tilskynde dem til at tænke på forskellige måder at udføre en opgave eller udfylde et individuelt ansvar, såsom lektier organisation.

Skriv en liste over gøremål, der skal gøres. Adskil indendørs gøremål fra de udendørs gøremål. Lad dit barn til at vælge en akkord fra begge kategorier. Gør øjenkontakt med dit barn og forklare, hvordan denne opgave skal udføres. Være meget specifik. Sæt en timer som en måde at håndtere de gøremål og kontrollere arbejdet, som det er i gang. Lad os sige, at den indendørs akkord er at tømme opvaskemaskinen. Et barn med en kreativ streak kan overraske dig ved at omfordele den måde objekter passer ind i et rum. En opfindsom sind ser eller måske fornemmer en anden måde at bruge objekter og opfindsomhed nogle børn er intet mindre end forbløffende. Hvem vidste, at spildt mælk rengøres bedst op af katten eller en lånt kat? Eller at en sugerør gør en vidunderlig støtte til sarte planter? Vi kan lære meget af disse kloge børn.

Lad os sige det udendørs akkord er rive blade. Overlad det til en kreativ type "dele" arbejdsbyrden med andre Tom Sawyer stil. Det kombinerer ikke blot udfylde en opgave, men gøre det til en social begivenhed som godt.

Det er svært ikke at grine når en kreativ barn kommer op med en ny måde at gøre noget rutine, især når de forklarer, hvordan de ankom i slutningen af ​​den kreative proces, og humor er et fantastisk værktøj. Bare sørg for, at barnet forstår, at din humor er fremkaldt af processen og barnet.

En anden måde at fremkalde kreativitet er at opmuntre dit barn til at hjælpe dig i køkkenet. Der er noget magisk over omrøring separate ingredienser i en skål og skabe noget godt at spise. En sjov køkken akkord ville være at få dit barn til at "læge" op en skål af almindelig popcorn. Nogle børn gør forbløffende godt med denne "kreative" akkord og hele familien får lov til at nyde resultaterne.

En anden kreativ opgave indebærer organisere personlige papirer i barnets bookbag og værelse. Moderselskabet kunne papirclips spille penge på et par af de spredte papirer. Da barnet organiserer papirerne - en dengang, bedes - han eller hun vil komme på tværs af fiktive penge. Stykket penge repræsenterer en symbolsk økonomi, og når opgaven er fuldført og "god nok", stykket penge kan veksles til en særlig behandling. Søgningen efter uventet treasure kan holde et barn fokuseret på opgaven ved hånden. Spille penge er, men kun en sjov incitament. Du kunne skrive små sætninger på papir som "måde at gå!" eller "Lad mig vide, når du har halvt færdig - vi vil have en snack sammen," den slags opdaget bekræftelse gå langt i at hjælpe forældre og barn obligation.

Det element af overraskelse virker ofte, når andre tilgange ikke. Giv det en chance. Du kan være glad ved løsningen.

Inching Din vej til succes

Når barnet gør en indsats, uanset hvor lille, i forsøget på at vise respekt for husordenen ved at gøre deres gøremål (eller følge reglerne for adfærd), energize deres succes! Udtryk din påskønnelse for samarbejdet og indsatsen. Dette er en fantastisk måde at bevare den adfærd, som du ønsker, samtidig med at dit barn til at udføre på sit bedste.

Short and Sweet

Gør diagrammer, der forklarer gøremål. Hold sprog enkle og klare. Break hvert job ned i de mindste komponenter. "Gør sengen", for eksempel, kan opdeles i mikro-trin:
Glat bundlaget med hånden.
Glat det øverste ark.
Træk tæppet.
Glat tæppe.
Træk op i dækslet.
Glat dækslet ... og så videre.

The Daily Schedule

Indsend en daglig tidsplan-overalt. Send tidsplanen i køkken, alrum, på badeværelset spejl, og i soveværelserne. Se tidsplanen ofte. Tillad masser af tid til overgange, hvis du har brug for at forstyrre rutinen. ADD børn trives på forudsigelighed og rutine. Forstyrrelser en tidsplan kan kaste disse børn i frit fald.

(Tip: Lav en master schedule og klippe og indsætte det igen og igen ind i et Word-dokument for dubletter.)

Hvem du Gonna Call? Rod Busters

Clutter Buster. En gang om ugen spiller nogle livlige musik og gå gennem dit barns værelse med ham eller hende, som du de-clutter rummet. Fordelen er dobbelt. Du kommer til at tilbringe nogle en-til-en tid med dit barn, og arbejdsbyrden for rod fjernelse forbliver overskuelige når to deler akkord.

Clean og jeg

Organisationen er nøglen til at skabe en smidig afvikling miljø for ADD eller ADHD person. Kroge til frakker, vil en hylde til støvler, og et sted for alting være uhyre nyttigt. Label skuffer, hylder og kabinet interiør med de elementer, der holdes der. Hvis dit barn er en ikke-læser, kan du overveje at bruge grafik. Hold en vasketøjskurv i hvert skab. På denne måde er der klarhed over, hvad der foregår hvor og det skærer ned på rod.