ADD-ADHD: i skole & i klasseværelset Tips

Pensum Collection

Hold alle lærerens notater,
meddelelser, breve og pensum i en 3-ringbind. Har et bindemiddel per barn,
eller har en stor ringbind med børnenes information farvekodet og
adskilt af klasse og lærerens navn. På denne måde vil du have alle de
ved hånden, fra begyndelsen af ​​året til det sidste.

Stående op On Purpose

Hvis dit barn gør sit bedste arbejde, mens du står op
ved skrivebordet i klasseværelset, bede læreren om hun vil gøre denne indrømmelse
eller finde en lignende en, der kan hjælpe. Det hjælper med at fokusere opmærksomhed og reducere fidgeting for mange børn.

Dressed For Success

Vælg et sæt tøj natten før den næste skoledag.
Dette omfatter undertøj, strømper, sko, og overtøj. Bedre endnu, skal du vælge fem
dage værd af tøj. Stak disse pænt på en hylde eller i en kommode skuffe eller
hænge outfits sammen med en lille klar pose loopes over bøjle for
mindre emner. Dette vil spare slitage på alles nerver i det lange
løbe. Det er helt fint til dit barn
at vælge de outfits.

Rise and Shine Med 15 til reservedele

Kom alle op og i skole eller arbejde til tiden er vigtig. En gammeldags wind-up ur eller en batteridrevet en sammen med en elektrisk ur burde være i alle rum i tilfælde af en strømafbrydelse.
Naturligvis kan kører sent forstyrre stramme tidsplaner og Fray nerver. Ved at sætte vækkeuret i mindst 15 minutter tidligere end normalt for stigende, familiemedlemmer efterlader sig en smule af 'vrikke værelse', hvis der sker noget uventet, såsom strømafbrydelser eller hot vandvarmer fiaskoer.

Elektronisk udstyr, såsom computer eller tv, eller håndholdte spil, kan skabe en masse distraktion til en allerede let distraheret ung. Disse enheder kan hæmme alles bedste indsats for at komme ud af døren til tiden, især når et barn hyperfocuses på skærmen. Det er bedst at holde disse slags enheder "off grænser", indtil senere på dagen.

Leverancer i skabet

Udpeg et skab eller et skab til skoleartikler. Hold
det fuldt udstyret med blyanter, kuglepenne, papir og andre skole elementer. Det skærer
ned på frustration, når det er hjemmearbejde tid eller dit barn har brug for at få fat i en
blyant for bogen posen på vej til bussen.

Kom det sammen - og holde dem der

Organisatoriske spørgsmål er et problem for mange børn, men især for børn med AD / HD. Check the Web for sælgere, der specialiserer sig i den slags produkter, såsom Pac-Kit (Planner Agenda Calendar) skabt af mor til fire sønner-nogle af dem med ADHD. Dette produkt og mange flere er tilgængelige online.

Der er mange forskellige typer af produkter til rådighed, der hjælper børn bo på sporet med deres aktiviteter. Disse omfatter udnævnelse kalendere, elektroniske kalendere designet til computeren, tør-slette boards, der anvendes som en messaging centre, og smarte beholdere konstrueret til at holde skabe, skuffer eller skabe ryddelige.

Farve koordineret bøjler til skabet kan hjælpe børn sortere "Sunday Best" fra skolen tøj. Brug en anden farvet bøjle at holde styr på de enkelte kategorier af tøj. For eksempel kan blå bøjler anvendes til eneste skole tøj. Hvide bøjler kan udpeges til "Dress" tøj. Der er også et produkt, som hjælper dig med at folde tøj ensartet hver eneste gang. Tjek de lokale butikker eller på internettet efter en "Flip Fold" enhed. De gør folde vasketøj hurtigt og sjovt. Bedst af alt, er det tøj ensartet foldede making stabling tøj på hylder eller i skuffer en leg, og ofte med plads til overs.

Kurve og opbevaring beholdere, der passer under sengen er ideelle til mindre rum. Små hylder, fås i hjem varer sektioner sted over et skrivebord eller en seng give øjeblikkelig opbevaring til bøger (lagt på deres side), eller andre genstande.

Et vaskeri hæmmer i hvert værelse, i forskellige farver, kan hjælpe med at gøre gør Tøjvask meget lettere. Hvert familiemedlem kan bringe hans eller hendes hæmmer til vaskerum som planlagt.

Befriending Lærer

Nyuddannede lærere, der er uerfaren i forbindelse med AD / HD børn vil få gavn af din visdom. AD / HD er en diagnose, ikke en undskyldning. Være en venlig ressource for dem. Nogle ideer, der kan hjælpe, er at nedskrive din adfærd plan og lad læreren kender de teknikker, der fungerer godt for dit barn. Du kan også dele dine interventionsstrategier med læreren. Dette kan omfatte omdirigere eller tildele barnet til at hjælpe med nogle klasseværelse akkord. Lad læreren vide, hvis dit barn har forarbejdningsvanskeligheder. Alt for mange blinkende lys, for eksempel, kan agitere dit barn.

Spørg læreren til at give en advarsel til dit barn, når en regel er blevet brudt. Tilskynde læreren at lægge mærke til og kommentere på en positiv måde, når dit barn havde held mødt en deadline eller opholdt sig på opgaven. Du kan shoppe og fylde en "Treasure Box" med små elementer, som børn vil nyde og donere det til klasseværelset. Lærere ofte kommer ud-af-lomme til denne slags ting, så denne donation vil blive værdsat af både læreren og eleverne.

Endelig spørger læreren specifikt, hvad du kan gøre for at hjælpe: lave kopier, fil papirer, udfylde formularer eller materielle opgave, der vil gøre hans eller hendes skole dag lettere.

Lærere kan sætte pris på at høre, hvordan du leverer ros: "Jeg stoler på dig til at gøre dette arbejde ..." eller "Husk, når du ikke kan skrive i kursiv? Kig på dig nu!"

Safety of Structure

Struktur, struktur, struktur. AD / HD børn kræver ensartethed og forudsigelighed. Etablere faste retningslinjer omkring lektier tid, måltid tid og sengetid / stigende tid. Tilbyd dem tutorials og referencer, der har hjulpet dig, såsom en ordbog, synonymordbog og online ressourcer. Når det er muligt, give en hjælpende hånd i klasseværelset efter behov.

Tidsplaner er vigtige. Indsend en daglig eller ugentlig tidsplan i køkkenet og også i soveværelser og i badeværelserne. Liste aktiviteterne i den rækkefølge, de skal gøres. The Morning Rutinemæssig kunne se sådan ud: vågne. Vask op. Klæd dig selv. Gør seng. Kom til morgenmad. Børst tænder. Få bookbag og hoved til busstoppestedet.

1. Lav øjenkontakt med barnet, når du laver en anmodning eller give en retning.

2. Fortæl barnet, hvad der skal gøres, ikke spørge, om de »ønsker« at gøre akkord. "Bathtime." I stedet for at sige: "Vil du tage dit bad nu?"

3. Bed dit barn om at gentage tilbage til dig, hvad du lige har bedt dem om at gøre. Dette vil sikre, at de forstår, hvad du forventer af dem, og de forstår det korrekt.

4. Når du kan, tilbyde valg. Ved at tilbyde valg, du omgå mange magtkampe. Du kan sige, "Du er nødt til at gøre op din seng. Du kan enten gøre det nu, eller du bliver nødt til at gøre det, mens dine venner spiller udenfor. Hvad er dit valg?"

Tillad tilstrækkelig tid til anmodningen om at "synke i." Nogle børn har ikke behandle auditive kommandoer så hurtigt som nogle andre børn gør.

Vær forberedt på at re-forklare en retning, når det er nødvendigt. Det kræver tålmodighed, men når du bliver ophidset, og tonen i din stemme skift, kan dit barn reagere på en sammenlignelig måde. Hold dig til din tidsplan så tæt som muligt. Pludselige ændringer er ikke let forvaltes af let distraheret - de har brug for tid til at skifte gear for at møde den nye anmodning.

Virkeligheden er vores ven

En af underskrifter fra Attention Deficit Disorder er distraktion. Paradoksalt nok er de fleste børn er ganske gode til hyperfocusing (betalende intens opmærksomhed) på hvad de er de mest fascineret dengang: elektroniske spil, dinosaurer, computere eller sport. Det er let at antage, at fordi de kan fokusere så intenst i nogle tilfælde, de burde være i stand til at gøre dette i alle situationer. Dette er ikke tilfældet.

Vær realistisk i dine forventninger til, hvad et barn med Attention Deficit Disorder kan og ikke kan gøre på et ensartet grundlag. Nogle dage vil være bedre end andre. Nogle dage vil barnet formår at bo "på opgaven" let og "huske" vigtige detaljer, andre dage kan de ikke synes at huske de simpleste rutiner. Da skolen opkald og beder dig om at komme i at diskutere den seneste kontrovers med dit barn for tredje gang, er det ikke kommer til at være din bedste dag. Dårlige dage kan passere. Urealistiske forventninger til, hvad dit barn kan med rimelighed styre på én gang, kan kun føre til frustration og angst, når forældrenes dagsorden tilsidesætter barnets evner. Forventninger, der overstiger et barns evne kan skabe unødvendige byrder for barnet og alle berørte parter.

Lærerens Pet

Del med lærere og personale de adfærdsmæssige teknikker, der har været effektive for dig hjemme og bede dem om at gennemføre dem for dit barn i skolen. Sammenhæng og kontinuitet i hjemmet og i skolen styrker forventningerne begge miljøer besidder for dit barn.

Du kunne anmode om, at din skriftlige anbefalinger til adfærd ledelse eller andre noter placeret i en fil. Mange lærere kommunikerer via e-mail, og nogle ved at sende noter hjem. Uanset hvilken metode du og læreren og / eller personale arbejde ud være i overensstemmelse med opdatering af filen efter behov. Det hjælper at tænke på dig selv som en "medarbejder" man samarbejder sammen med skolens fakulteter og personale. Hver skole har sit eget system. Hvis din skole har en anden form for "Kontroller" systemet skal du drage fordel af kommunikation og opdatere ofte.