ADD-ADHD: Hjemmearbejde Strategier Tips

Oprettelse en opslagsbog

I begyndelsen af ​​hvert skoleår, har dit barn skabe et "Reference Bog" skal anvendes til alle vigtige oplysninger, notater, meddelelser, specialopgaver, ekskursion formularer, den årlige kalender, ferie tidsplaner eller andre værdifulde papirarbejde. At tage sig tid til at konstruere denne bog vil spare tid og energi som året skrider frem. Sørg for at reservere et afsnit for de returnerede, sorterede papirer. Disse papirer vil være en god kilde til prøve problemer eller andre færdigheder til praksis. Hold denne opslagsbog på et sikkert sted og opdatere den ugentligt.

Har dit barn udfylde lektier plader helt bemærke de korrekte datoer, ressource bøger, og retninger i øverste venstre hjørne af siden. Denne måde, barnet og læreren kan se, om der er enighed om opgaven og forfaldsdatoen og det giver endnu en mulighed for lærer og elev at afklare forventninger og rose en god præstation.

Da mange ADD børn er visuelle, kan farvet mappe til hvert emne være nyttig. Rød til matematik, gul for samfundsfag, og grøn for Language Arts.

For andre børn, behøver mapper ikke fungerer godt, men køkkenrulle rør gør! På ydersiden af ​​en køkkenrulle rør skrive navnet på emnet og eventuelle andre vigtige oplysninger. Når klokken ringer, kan barnet hurtigt rulle op nogen papirer for denne klasse, og skub dem ind i røret. Ofte papirerne bo meget pænere og barnet nyder det nye ved at rulle op skolearbejde og stashing det hurtigt! Et håndklæde roll per emne er alt hvad du behøver for bogen taske. Dette system sikrer også papirerne siden rulles til at passe de indre dimensioner af røret, hvilket reducerer "tabte" papirer.

Viljestærke børn, som nægter at lave lektier

Med en meget trodsig barn, der nægter at lave lektier, kan det være nyttigt at huske disse pejlemærker:

1. Gå tilbage. Adskil barnets adfærd fra barnet, ved hjælp af tanker snarere end følelser. En anden måde at sige dette er "Slå" fra trodsige adfærd. (Det betyder ikke ignorere det.) Sammenhæng og følge op på konsekvenserne gælder stadig, især i disse slags omstændigheder.

2. Vælg et kraftigt incitament, at dit barn vil genkende som meningsfuldt. Dette kan være ekstra tid på computeren eller et særligt måltid, eller deltage i en funktion, som han eller hun ser frem til. Incitamenter kan udfases, når børn går til skolen arbejde ansvarligt.

3. Tie ansvarsområder til privilegier. Når barnet vælger at gøre sit arbejde pålideligt, kan de så forvente at deltage i aktiviteter, der interesserer dem.

4. Vær klar. Være fast. Må ikke argumentere med dine børn om lektier. Gør øjenkontakt og fortælle dem roligt, at de er ansvarlige for arbejdet.

5. Brug en brudt rekord teknik til at reagere på enhver tilbagevisning barnet kan tilbyde. "Jeg hører dig. Jeg vil have dig til at starte dit hjemmearbejde nu."

6. Gør dit barn er ansvarlig for hans eller hendes valg. Alle rettigheder er suspenderet, indtil arbejdet er gjort, selv om det tager hele dagen.

Forældre som Myndighed

Må ikke gå ind i en magtkamp med dit barn over lektier eller andre spørgsmål. En magtkamp udretter lidt undtagen måske for at lære barnet, hvordan man bliver en bedre forhandler og kampen styrker den negative adfærd. Du må ikke belønne denne adfærd med en masse energi. Opret en hjemmearbejde regel og holde sig til det, roligt og fast. Konflikt i skolearbejdet ikke må tolereres.

Forældre som Tutor

Gennemgå retninger for hver opgave med dit barn før forsøger at barnets forsøg på at starte opgaven. Sørg for at du forstår opgaven først, så du effektivt kan hjælpe dit barn fuldføre opgaven. Brug af timere, vand pauser og andre påmindelser til at bryde op lange opgaver. Før dit barn vender tilbage til opgave, gå over retninger igen at forsikre, at de stadig klart i dit barns sind.

Målstregen

Afslutning af opgaver bringer en belønning. Har dit barn vælge en belønning fra "Privilege List" eller "Super Star Reward Box" reserveret til særlige indsats.

Finishing en opgave er en vigtig færdighed, at vi alle skal lære for at få succes i livet. Undervisning et barn vil ikke hjælpe dem færdig med en opgave, i virkeligheden, kan det indbyde en magtkamp, ​​så planlægge en tid til hjemmearbejde, der skal startes og færdig vil være vigtigt. Det er vigtigt, at du være konkret og specifik i beder for at overholde en anmodning. Sige, "Jeg vil have dig til at stoppe med at spille med dine biler, og jeg vil have dig til at begynde at rydde bordet, så du kan gøre dit hjemmearbejde. Fortælle et barn, hvad du vil have dem til at stoppe med at gøre, og derefter bygge manglende information med det, du ville ligesom at begynde at gøre er meget nyttigt Det gør overgange nemmere Husk:.. overgange er ikke let for børn med AD / HD.

Brug billeder, hvis du kan lide at vise, hvad barnet skal gøre. Normalt børn elsker at blive fotograferet laver forskellige aktiviteter, så fotografere dem spise, børste tænder, pakning op bogen taske, og lave et diagram for dem ved hjælp af fotografier af sig selv!

Når et værelse er rodet, det tjener som en distraktion. Hvis det er muligt, dele et værelse i adskilte anvendelsesområder: et sted at læse, et sted at gøre puslespil, et sted at se tv, eller et sted at hvile. Brug farverige plastic spande med det enkelte barns navn på dem for løse genstande som farveblyanter, markører, tegnepapir eller andre relaterede emner. Reglen er, at ingen kan låne fra nogens bin uden at spørge om tilladelse først.
Sørg for, at dit barn klart belønnes for en vellykket afslutning af hver opgave ved hjælp af verbal ros i stedet for de traditionelle klistermærker, slik eller lignende. Sig: "Du viser mig, hvordan vokset op du bliver, når du laver gode valg om, hvordan du afslutte dine gøremål." Dette vil gå langt for at styrke denne form for adfærd.

Samme tid, samme sted

Samme tid, samme sted strategier for at udfylde lektier: Vælg det tidspunkt på dagen, hvor hjemmearbejde vil blive startet. Gør arbejdet på samme sted, på samme tidspunkt hver dag. Ensartethed og forudsigelighed er afgørende for AD / HD studerende.

Tilbage Til Fremtiden hjemmearbejde

Hjemmearbejde tilhører barnet. Assist efter behov, men være klar med dit barn, at arbejdet er deres. I de fleste tilfælde kan du anmode om et år lang pensum fra læreren, så du kan planlægge opgaver. Hjemmearbejde er et område, hvor konsistens og rutine pay off! Tidsplan lektier passende skiftevis støjende og motoriske travle aktiviteter med perioder med rolig og stille.

Forbered før tid for konsekvenser og uforudsete omstændigheder. Beredskabsplaner er nyttige, især når dit barn ønsker at forhandle et privilegium før udøvelsen af ​​sit samtykke. "Jeg vil med glæde køre dig til butikken, så snart du er færdig med dine gøremål."

Gør øjenkontakt, når du taler med dit barn. Når du har dit barns fulde opmærksomhed, forklare din position eller give anvisninger eller lave en anmodning. Når dit barn ikke reagerer, bevare roen og gentag anmodningen igen. Være parat til at give en konsekvens.

Hvis du har tendens til punkt eller gestus, sørg for at gøre det på en måde, lærer barnet hvilken retning du vil have dem til at gå. For nogle børn, nyhed er alt. Find en gammel apparat karton og klippe det åbne. Lad barnet dekorerer "vægge" af kassen, og give dem mulighed for at sidde i deres egen "kontor" for at lave lektier.

Hvisk en anmodning fra tid til anden, så barnet skal lytte nøje til, hvad du siger. Nedtælling. "Du har fem mere minutters spil, før vi sætter os ned til middag." Igen, dette hjælper til jævne overgange.

"Bemærke" på en positiv, positiv måde, hvad dit barn gør godt, herunder baby skridt mod mål, går en lang vej at hjælpe dit barn opbygge tillid og få mere af det ønskelige adfærd.

Noises Off!

Begræns distraktioner under hjemmearbejde tid. Sluk
elektronisk underholdning enheder, udskyde foretager eller modtager telefonopkald, eller
arbejder på computerspil. For nogle børn 'hvid støj' er nyttigt for
koncentration. Andre har brug for ro. Planlæg i overensstemmelse hermed.

Easy Gør det

Arbejde fra lettere underlagt den vanskeligste. For eksempel, hvis matematik er det emne, der er sjovt og synes let for dit barn at gøre, har dit barn arbejde i 15-20 minutters blokke af tid på matematiske problemer. Tag en en-to minutter vand eller badeværelse
pause mellem hjemmeopgaver og begynde igen, indtil den opgave er færdig. De "hårdere" emner, når gjort, er en stor belønning for indsatsen dit barn har netop gjort for at fuldføre lektier. Gennemgå det. Pakke det væk i bogen posen. Stash bogen taske ved døren og resten af ​​eftermiddagen eller aftenen frigøres for nogle velfortjent sjov.

Nogle børn kan ikke tolerere nogen støj, når de gør lektier, andre synes at kræve det. Find ud af, hvad dit barns præference er og ære det. "White Noise" er bedst. Instrumentalnumre er næstbedste. Musik med tekster kan være alt for distraherende, så gem dem til en anden gang.

Motivere dit barn til at forblive fokuseret på opgaven ved hånden ved at lade ham eller hende til at have noget at gnaske på: popcorn, ost terninger, eller fiber-rige kiks toppet med jordnøddesmør. Også for den kinæstetisk lærende, dem, der lærer bedst gennem berøring og bevægelse, give små tornede kugler, der kan klemmes eller spundet på bordpladen.

Interessant, nogle børn gøre deres bedste arbejde, når den får lov til at ligge på deres maver og læse eller udfylde svarark. Andre klarer sig bedre, når de står op og gøre deres hjemmearbejde. Sidder stadig er smerte motordrevne travle børn, så give dem mulighed for at tage en hurtig omgang ned en hall eller give dem en hurtig skulder massage, hvis de ikke har indvendinger, da de tager en pause mellem fag.

Hvis dit barn er meget følsom over for auditive input, han eller hun kunne bære hovedtelefoner.

I sidste ende, lektier er barnets ansvar. Hvis der er for meget af en kamp for at få det gjort hjemme, meddeler læreren, du foretrækker dit barn ikke deltage i nogen "sjove" aktiviteter den dag, indtil den manglende arbejde er afsluttet.

Break It Down

Break lange opgaver ned i håndterbare sektioner. Hold styr på de korrekte datoer, hvis lærerne tildeler dem på en central kalender. Hjælp dit barn sæt daglige og ugentlige mål for efterbehandling skolearbejde. De fleste lærere er glade for at give dig en lektion plan tidsplan af ugen, måned eller år, hvis du beder om en.