ADD-ADHD: Fonde der understøtter positiv adfærd Tips

Lidenskabelig Om tillid

Byg lektioner omkring dit barns lidenskaber. Tilskynde dem til at forfølge disse interesser, der virkelig betyder noget for ham eller hende. Når et barn møder succes i bestræbelser, der kommer naturligt til dem, er udstyret med et kreativt sind, det bygger tillid.

Fokus på Styrker

Fokus på dit barns styrker. En ikke-struktureret miljø er overvældende for AD / HD børn. Miljøer, der kræver uafhængige, selvforvaltende opgaver
udnytte AD / HD enkeltes naturlige svagheder. Barnet er ikke doven,
utilgængelig, eller stædig. Hjernen simpelthen fungerer anderledes. Spil til
styrker af dette barn.

Good Enough

Good Enough er lige højre: Sæt realistiske forventninger til dit barn. De vil udmærke sig i nogle områder og kæmper i andre. Ved at kræve, at dine børn udmærke sig i hvert eneste emne er ikke realistisk. Det betyder dog forhøje angst. Hold det ægte.

Simon Says

Lytte til Kørselsvejledning Made Easy: Yngre børn elsker spil, der kræver deltager til det, de hører, ved at følge de regler, der præcist. "Simon Says" er en af ​​de bedre kvalifikationer opbygning lytter spil du kan spille med yngre børn. De konkurrerer mod sig selv som de praksis lyttefærdigheder. Det er en win-win
for alle.

Akkord Lottery

Skriv ud gøremål på sedler og fold dem i halve. Læg dem i små beholdere. Opdel beholderne i "indendørs" og "udendørs" kategorier. De gøremål, der tager den mindste mængde af tid at gå ind i en farvekodet beholder og de gøremål, der tager en masse tid gå ind i en anden beholder. I løbet af ugen hvert barn trækker to gøremål at fuldføre ud over at gøre sengen og optagning tøj. I weekenden kan du vælge fra beholderen, der har de tidskrævende gøremål. Indstil en timer til 15 minutters intervaller og arbejde støt indtil akkord er gjort for begge kategorier.

The Magic Krukker

The Magic Krukker er meget kraftige for yngre børn i forvaltningen
adfærd. Her er, hvordan de arbejder:
Få to identiske krukker. Mayonnaise krukker fungerer perfekt. Fyld en krukke
til toppen med øre. Lad den anden krukke tom. Anbring dem side om side på
en hylde, der er inden for rækkevidde af den voksne. Hver dag er for
barn at opretholde god kontrol og derved beholde alle pengene i den fulde
penge krukke. Når reglerne er brudt, kan du enten vælge at administrere en
konsekvens eller nå ind i den magiske penge krukke og fjerne en håndfuld småpenge.
Deponere småpenge i den tomme krukke. På et overblik, kan barnet se, hvordan
meget de har tabt ved at gøre de forkerte valg.

Holde kursen

Når "skifte gear" fra en afslappet rutine ind i en mere meget struktureret en, forventer, at AD / HD adfærd vil forværre før det bliver bedre. Dette er en normal reaktion at ændre. Inden 30 dage, hvis du har været konsekvent, bør du begynde at lægge mærke markant forbedring.

Collaborative adfærd betaler sig

Samarbejde bringer samarbejde. Sæt dig ned med dit barn eller børn, og blive enige om et sæt regler for alle at følge. Når børn har input til processen er de mere villige til at overholde reglerne. Skriv reglerne i køkkenet eller alrummet. Hver dag markere succeser for hvert barn, der følger reglerne. Visuelle referencer er uhyre vigtige for AD / HD individer.

Ledelsesmæssige Styles

Stedet for forældre at begynde at styre udfordrende opførsel af børn med en gennemgang af deres ledelsesstil. Gennemgå hvordan du som forælder, håndtere kriser og trods.
Har du gentager dig selv igen og igen?
Er du uorganiseret og der fyldes op regler som du gå?
Har du tendens til at "give efter" på offentlige steder til et barns krav til overs dig selv en scene?

Skriv et sæt realistiske, målbare mål og sætte en intention om at holde med dem. Gennemgå dine mål ofte at minde dig om, hvor du er, hvor langt du er kommet, og hvad du har gå til venstre for at erobre.