Ace Frehley Halloween kostume

Ace Frehley Halloween kostume


Et es Frehley Halloween kostume vil lade dig leve livet som rockstjerne, hvis det kun for en nat.

Ace Frehley Halloween kostume Design

Som lead guitarist af KISS i den oprindelige linje op af bandet, Ace Frehley var "The Spaceman", sammen med Paul Stanley "The Starchild", Gene Simmons "The Demon" og Peter Criss "The catman". Disse kaldenavne vedrører hver enkelt mands overordnede costuming stil i sort, hvid og sølv farveskema af bandet KISS.

Base

Bunden af ​​Ace Frehley kostume er en sort unitard. For at genskabe hans udseende, kan du lade unitard almindeligt eller dekorere det med rhinestones. Begge disse variationer blev anvendt til den fase kostume hele bandets karriere.

Accenter

Det er i de accenter, at Spaceman udseende begynder at komme sammen. Afhængigt af den æra, Frehley supplerende kostume stykker var enten massivt sølv eller sort, stjerne besat paneler omkranset af sølv. Du skal bruge arm manchetter og en kiste stykke. De armmanchetter skal gå fra håndleddet til lidt over albuen. Hvis du ønsker at bære alle sølv brystet stykke, er den lavet af et bredt bælte med vedhæftede stropper på kryds krydser brystet til at skabe fremtrædende skulder dækker. Den sorte og sølv udgave består af en tilsvarende bredt bælte, men for denne kostume, den vedhæftede fil er v-formet. Visning af billeder i sølv og sort og sølv design vil hjælpe dig med at genskabe dem. Oprettelse af accenter fra stoffet vil resultere i den bedste udseende, men du kan også gøre dem fra pap malet sølv og / eller sort.

Støvler

Afslut kostume med sølv knæhøjde platform støvler. Du kan købe platform støvler eller oprette boot covers til at simulere deres udseende. Hvis du ønsker en virkelig autentisk udseende, MotorCowboy, et selskab dedikeret til at skabe replika støvler, sælger Ace Frehley Dynasty støvler, men det specialfremstillede tilbehør vil sætte dig tilbage næsten 700 dollar.

Fremstillet Kostumer

Selv om ophavsret vedrører sandsynligvis forhindre selskabet i at kalde det et es Frehley kostume, kostumer Galore byder på en "70s Band Costume", der tydeligvis mønstret på guitarist. Det er til rådighed for udlejning, og kan sendes overalt i USA Du kan også være i stand til at finde lignende kostumer til leje lokalt.

Makeup og hår

Når du har samlet dit kostume, skal du følge disse trin for at fuldføre look:

  • Find en reference billede til at hjælpe dig anvende makeup præcist. For eksempel Wikipedia artikel om Kiss har konturerne af hvert bandmedlem makeup mønster.
  • Begynd med en hvid basis, der omfatter hele ansigtet.
  • Dæk dine læber med sort læbestift. Udseendet opfordrer til tykke, fyldige læber, især overlæben, så du kan få brug for at gå uden for din naturlige læbe linje at efterligne Frehley makeup.
  • Tegn omridset af stjerneform omkring dine øjne. Punkterne bør ideelt strækker sig fra hårgrænsen lavere kind. Du ønsker en linje, der er tyk nok til at være mærkbar.
  • Udfyld omrids med sølv makeup. Vær forsigtig med at anvende makeup omkring øjnene, og overholde alle produktadvarsler. Det er bedre at have lidt af bar hud omkring dine øjne, end at skade dig selv i navnet på ægthed.
  • Fremhæv dine øjenbryn med en sort øjenbryn blyant til at sikre, at de skiller sig ud mod makeup.

Frehley har lidt langhåret, skulderlangt sort hår. Midlertidig hårfarve vil give din naturlige låse den rigtige nuance. Hvis du har kort hår, en sort paryk, som denne rockstjerne paryk, vil passe regningen.

Hvis du ønsker at springe makeup og hår rutine, der er et samlerobjekt Ace Frehley maske. Men det er på lager i mange butikker, så det kan være svært at erhverve. Tjek kostume leje butikker og online auktioner, hvis du ikke kan finde det fra forhandlere.Med din Ace Frehley Halloween kostume konstrueret, vil du være klar til rampelyset.