Accounting Software: Guide til Kreditkort Processing Tips

Valg Credit Card Processing Software

En hurtig træk til højre, kreditkort forarbejdning software:

* Du ønsker regnskabs software, der forbinder til din bank eller forarbejdning selskab for kreditkort tilladelser og bygder
* Du skal være i stand til at integrere dine kreditkort kvitteringer med dit salg ordrebehandling, konti og tilgodehavende, indbetalinger mv
* Du har brug for støtte til både dial-up og højhastigheds internetforbindelser og sikre internetforbindelser via TCP Internet Protocol og SSL
* Du skal være ved at opbevare kreditkortnumre i en krypteret database
* Du har brug for kredit kontrol systemer med Visa og MasterCard elektronisk handel Indikator regler
* Du skal være i stand til at kontrollere flere adresser i samarbejde med dine forarbejdede kort

En guide til Kreditkort Processing Software

Kreditkort forarbejdning er blevet en integreret del af at køre en hvilken som helst virksomhed i denne dag og alder. Ikke alene har du brug for at styre gebyrstruktur af kreditkortselskaber, men du skal også omhyggeligt moniter køb, returnerer og tilbagevendende gebyrer.

Uanset regnskabs software, du vælger, skal det absolut indarbejde en kreditkort forarbejdning modul, der integrerer elektronisk kreditkort transaktion forarbejdning til dine eksisterende ressource planlægning programmer, distribution og regnskabssystemer.

Du vil være i stand til at acceptere kreditkort betalinger via salgsordren og tilgodehavender og lagre relevante data for historiske og afstemningen.

Behandling kreditkort på internettet

Online kreditkort forarbejdning bringer sin egen kompleksitet til den regnskabsmæssige verden. Du bruger muligvis en indkøbsvogn software program eller en online kreditkort forarbejdning selskab, men du stadig nødt til at integrere data kreditkort i din regnskabsmæssige modul.

I mange tilfælde vil din regnskabs software program kunne synkronisere op til din online bankkonto data - som bør trække i dit kreditkort kredit og debet. Det centrale er at sikre, at du ser de afgifter, der er forbundet med kreditkort forarbejdning service og sikre, at retten pengene kommer ind og går ud.

Et kreditkort forarbejdning tip: Ved at optimere dit kreditkort forarbejdning, vil du ende med at spare penge ved at sikre, at din pris pr transaktion forbliver stabil.

Forståelse af kreditkort Betaling Processing

Omkostningerne ved behandling af kreditkort kan være en bekymring for små virksomheder, der søger at vokse. Hver kreditkortselskabet opkræver et gebyr for at bruge deres tjenester, og nogle er større end andre.

Et kreditkort Processing Tip: Gøre nogle analyse af din kundebase. Har du en masse American Express Business kort brugere eller gør din kundebase læne mod Mastercard eller Visa? Du kan bruge dem alle på først og derefter bruge din regnskabs software til at analysere hvilke kunder bruger, hvilke kort, kan du være i stand til at stoppe ved hjælp af en tjeneste for at minimere omkostningerne pr transaktion.