Acai Side Effects

Acai Side Effects

Acai bær er den nyeste og hotteste vægttab dille, men før tur til denne nyeste trend, det er godt at være opmærksom på, om acai bivirkninger bør rejse bekymring. Producenter af acai piller og saft hævder frugten er et 100 procent naturligt og en sikker måde at tabe al den vægt, du ønsker, og lover du vil blive sundere generelt. Men for alle disse fordele uden bivirkninger næsten sunde for godt være sandt. Den store nyhed er, at forskerne attesterer, at acai bær er helt sikker og havnen ingen kendte bivirkninger. Imidlertid opstår potentielle problemer med den måde, hvorpå Dieters bruger acai bær og kosttilskud. Her er et kig på, hvorfor acai er sikker og de sundeste måder at bruge frugt.

Ingen skadelige virkninger forbundet med Pure Acai

Acai har ingen bivirkninger, fordi det er helt naturligt og ikke en medicin. Acai er frugt og spise acai eller drikke acai juice er ikke farligere end at spise æbler eller drikke æblejuice. På grund af dette, acai er endnu sikkert i store doser og i pilleform. Medmindre du har en allergisk reaktion på frugt, acai selv er helt uskadelige.

Når der opstår problemer

Mange Dieters har for nylig besluttet at gå på 100 procent acai kostvaner eller renser. Dette er, når problemerne opstår normalt, hvis de kommer til. Ved at faste på en sådan måde, du berøve kroppen af ​​vigtige næringsstoffer og vitaminer. Hvis dette sker i en længere periode, kan følgende negative bivirkninger forekomme:

  • Fejlernæring
  • Hovedpine
  • Stomachaches
  • Svimmelhed
  • Besvimelse
  • Svaghed og træthed
  • Kvalme

Desuden, hvis du har en underliggende tilstand, såsom anæmi eller diabetes, kan fastende føre til mere alvorlige konsekvenser.

Sikkerhed for Acai Kost og faster

Ernæringseksperter mener normalt i en af ​​tre vigtigste skoler til at tænke, når det kommer til fastende eller frugt renser:

  1. Det er acceptabelt at gøre med måde, hvis du har brug for at tabe en betydelig mængde af vægt og er ellers sundt.
  2. Det er ikke acceptabelt, fordi du sulter din krop af vigtige næringsstoffer. Dette kan blive farlige over en længere periode, især for dem med sundhedsmæssige forhold. Det er aldrig en god ide at risikere denne mulighed.
  3. Ikke alene er det ikke acceptabelt, men det er mod hensigten. Når du går på en hurtig din krop synes det er sultende, så når du begynder at spise igen din krop øjeblikkeligt gemmer alle fedt du indtager, da det er at foregribe en anden kommende hungersnød. Det er en overlevelsesmekanisme at holde os i live og godt. Dette er faktisk en måde at få vægt eller opretholde vægt i det lange løb.

Du vil uden tvivl finde en god antallet af ernæringseksperter, der fremmer hver tankegang. Men før du starter nogen acai hurtigt bør du se din læge for at sikre, at du er rask nok til det og diskutere, hvorvidt det er en god mulighed for dig.

Acai Side Effects
Pure acai piller er sikre.

Skjulte farer

Igen, acai af sig selv (selv i pilleform) er helt sikkert. Men nogle acai pille fabrikanter blande acai ekstrakt med andre syntetiske kemikalier og kost medicin, som kan skjule mulighederne for yderligere alvorlige bivirkninger. Fabrikanterne anføre alle ingredienser i deres piller, så sørg for at læse ingredienserne. Må ikke bare antage, at du køber ren acai.

Tal med din læge om Acai kost programmer

Acai har en fremragende sikkerhedsprofil. Men hvis du bruger acai og acai piller med andre ingredienser, kan det udgøre visse risici. Det er vigtigt at tale med din læge, før du starter nogen acai kost program.