Abdominoplasty får populært blandt Moms

Et stærkt ønske om at slippe af med "mors mave" efter fødslen er den væsentligste årsag til populariteten af ​​maveplastik blandt amerikanske kvinder. I dag er et stigende antal mennesker appellerer til plastikkirurger.

Abdominoplasty får populært blandt Moms

Baltimore Sun rapporterer om en indbygger i Baltimore, der gik til skønhed klinik efter fødslen af ​​fire børn. Mor til mange var træt af at have en mave, der lignede "et oppumpet dæk", så hun besluttede at gennemgå maveplastik at stramme huden. Damen var så tilfreds med de resultater, hun brugte flere penge på brystforstørrelse og fedtsugning på siderne af hendes krop. Nu er hun stolt fortæller journalister, at hun ser meget bedre end i en alder af 19.

Den nyvalgte præsident for American Society of Plastic Surgeons, Dr. Robert Murphy, siger maveplastik og lignende procedurer er blevet meget bedre accepteret af samfundet, hvilket forklarer en stigning i deres popularitet. I dag er disse procedurer kaldes mor makeover i USA

Foreningen har indspillet en vækst i efterspørgslen efter brystforstørrelse 35% i de seneste 10 år, har løft af brystet bliver 69% mere populære, og maveplastik har fået 70% flere kunder. På mange måder er denne vækst skyldes de skønhed klinik appeller fra unge mødre, der ikke kan slippe af med nogle ubehagelige eksterne ændringer, der er sket med deres krop efter fødslen.

Ifølge Dr. Murphy, er denne metode stigende popularitet på grund af de såkaldte kvinders radio. Hvis en kvinde har haft maveplastik, og hendes udseende har gjort indtryk på sine kvindelige venner, vil de andre kvinder også gå til klinikken. Moms ønsker ikke at skjule deres krop under baggy tøj og flov, hver gang de går til stranden. De har lært, at det er muligt at have deres prænatale proportioner tilbage.