$ 91,500 for en Hermes-T-shirt

Hvad er det maksimale beløb, du er parat til at betale for en T-shirt? Det viser sig, at der er mennesker, der er parate til at betale 91.500 kroner for sådan en simpel stykke tøj.

$ 91,500 for en Hermes-T-shirt

Denne sum penge er angivet på etiketten af ​​den nye Hermes T-shirt. Denne trøje er ikke syet fra nogen yderst sjælden bomuld eller silke. Den er lavet af ægte krokodille læder! Dette design idé blev født i Hermes brand og blev præsenteret under showet af mænds forår-sommer kollektion. Det nye er til salg nu.

Hvem ønsker at købe det? Madonna? Efter alt, hun er en milliardær nu. Medlemmerne af den kongelige familie og sheiker? Ganske muligt. Det vigtigste er at huske på, at hvis du køber en T-shirt med forsendelsen service, bliver du nødt til at betale otte tusinde dollars af skat. I alt betyder det næsten 100 tusind dollars for en T-shirt.

De rygsække præsenteret af søstrene Olsen synes ikke så dyre nu, med deres pris på 50 tusind dollars. Og en Birkin taske skabt af Hermes huset koster en ubetydelige sum penge i forhold til T-shirt - bare omkring 20 tusind dollars.