9 Værste Skønhed Vaner

Selvfølgelig skal vi ikke går nogen steder uden at forskønne os selv først, men det store spørgsmål er: har vi ikke fået slapdash med årene? Mange af os formåede at afhente dårlige vaner undervejs uden at stoppe for at tro, at snavsede pensler og forældede skønhedsprodukter markant kan mindske den ønskede effekt.

9 Værste Skønhed Vaner

Det er ikke en dårlig idé at se gennem andre kvinders fejl at se, om vi virkelig får hvor vi ønsker at - så her er den opsummering af en undersøgelse i dette vigtige aspekt af vores liv.

1. Kun hygiejniske makeup pensler

Det er altid værd at bruge tid til kun at bruge ren stuff - sørg for, at denne regel omfatter dine buske og svampe. Tag et nærmere kig på dine pensler - er de klam, kage, bærer resterne af gamle pulver? Er du sikker på, at de ikke fyldt med bakterier? Hvornår har du passe dem sidst?

Hvis de har brug vask, udarbejde en løsning med et par dråber shampoo, give dem en god vask og placere dem til tørre i et godt ventileret sted, hvor mulighederne for at indsamle bakterier bliver værre.

Eller måske er det tid til at købe nye?

2. Hvilken ansigt vil du gå i seng med?

Pas du ikke falder i søvn lige efter at have et argument eller undlade at rense ud makeup disse faktorer vil producere en ødelæggende virkning gennem natten. Dit ansigt er meningen at hvile, genoprette og trække vejret i løbet af natten, hvilket ikke vil ske, hvis det er forvrænget eller kage med gamle makeup.

Når du har vågnet op give dit ansigt en tørre efter en ren og frisk fornemmelse.

3. Få dine øjenbryn i form

Hvis dine bryn formes, vil det give dit ansigt en plejes for udseende. De, der har en mono-pande, kommer til at arbejde på det med dine pincet eller tage den til en salon for at få det formet. Avid plukning for tynd - det vil give dig et overrasket udtryk.

4. Glem ikke solcreme

Sunblock er en mægtig nyttig ting, som ikke bør være på lager væk mellem ferier på stranden. Hvorfor ikke gøre det til din regelmæssig følgesvend? Det vil forhindre dig i at uddybe dine rynker. Hvis du har mørke pletter, vil de ikke få mørkere, når beskyttet af solcreme. Det gør en god generel beskyttelse for din hud, så den er blevet ældre langsommere.

Også overveje at bruge en fond eller BB creme styrket med SPF til samme formål.

5. Gå ikke forsøge ikke-godkendt ting

Hvis du læser dette, er du sandsynligvis til at læse andre tip artikler om andre websteder på udkig efter gode råd. Du er sikker på at ramme på masser af hjemmelavede ansigtsmaske opskrifter og self-made skønhed cremer. Mange af disse er sandsynligvis okay, men ikke travlt med at gøre brug af dem alle uden at kontrollere ingredienserne med en ekspert - nogle af dem kan vise sig at være for sur eller på anden måde lumsk for din hud.

6. Bring i skønhed eksperter

Når du udvikler hudproblemer som psoriasis eller acne, få rådgivning fra en kvalificeret hudlæge, finde en behandling, der hjælper og holde sig til det. Hvis du ønsker at ændre det, skal du kontakte din ekspert igen.

7. Du må ikke pop bumser

Enhver form for bumser, det være sig ribs eller whiteheaded, behøver unnerve og ødelægge dit udseende - endnu, hvis du kommer ned på dem for at udrydde bæster, du løber en risiko for at erstatte dem med små ar og mærker. Broken hud ser ikke for godt, enten!

8. Få din foundation til højre

Tag dig tid over din foundation, så det vil ikke kage. Først, før du sætter om at anvende det, vel at exfoliate at fjerne døde partikler af huden.

Du må ikke anvende en masse af det - fundament formodes at være et tyndt lag er beregnet til at gøre din hud ser glattere, men hvis du går overbord med det, vil det gå sammenklumpning på dig. Se, at det ikke bare fylde dine rynker og ansigt linjer - den måde, de vil få mere udtalt i slutningen af ​​dagen.

Blend det ordentligt, som mange kvinder desværre undlader at gøre.

Når færdig, tage en ren pulver pensel og arbejder det i cirkler, blend i grænser og fjerne udskejelser.

9. Sving din øjenvipper curler med omtanke

Kvinder, der tror på at anvende lag på lag af mascara på deres piskeslag for at gøre dem til at se fyldigere og øjne større kan nemt overdrive det og få en underlig effekt.

Brug af øjenvipper curlere tager nogle læring, og hvis du er en ekspert på dette, kan du opnå mere med lidt mascara på de steder på dine vipper.