9 Tips til Short Distance Running formular

Hvis din plan er at øge din kører afstand, så din kører formularen muligvis lidt form op. En løber har flere ting at huske på, når du kører på en vej, bane eller løbebånd. En løbers formular fremgår i de 3 S områder: holdning og forår i trin og Stride. God form, er afgørende for løberen ønsker at øge afstanden, udholdenhed og vedligeholde energi.

Disse 3 S 'er de generelle områder, hvor løberen kan se for at forbedre form. Her er i alt 9 tips til at forbedre kører formular for at øge distance og effektivitet:

Stance

  1. Momentum: Din krop skal drage fordel af sin bevægelse fremad. Stå ikke lige op. Som du bundet frem, anbefales det, at du skal læne lidt fremad. Din momentum skal guide din krop position.
  2. Ben: En vigtig del af benene i form, er knæene. Det anbefales, at knæet skal bøje lidt. En masse stress påvirkninger knæene, så en svag bøjning kan klare bedre med den omgivende. I forbindelse med den bøjede knæ er envisioning en hurtig genopretning og en blød skridt hver gang du bøje og skridtlængde.

Forår i trin

  1. Landing: Ligesom knæet, den eneste af foden tager en dunkende, så hvor det lander er afgørende. Det bedste sted at lande foden er lige nedenunder og ikke ud foran kroppen. Lige nedenunder vil hjælpe dig med at opretholde en konsekvent skridtlængde.
  2. Først ned: Mange løbere røre tæer først og andre bolde eller hælene på deres fødder. Den sidste måde at røre ned kan være den bedste, og det er flad footed. På denne måde vil spare dig fra stress.

Ekstra tip: En velsiddende løbesko er afgørende for at forbedre form.

Skridtlængde

  1. Pace: Målet er at gøre hver skridtlængde let og ubesværet. Opretholde en konsekvent fremad tempo. Prøv at øge dine skridt med henblik på at bedre din effektivitet og distance.
  2. Tid på Ground: Dit tempo vil falde jo mere tid din fod er på jorden. Dette kan bære dig ud hurtigere. Prøv at mindske tiden mellem at løfte din fod ind i den næste skridt.
  3. Kick: Ligesom kroppens holdning, skal din spark i slutningen af ​​skridtlængde har nogle sving. En lige ben sænker tempoet og skridtlængde. Arbejdet med at sparke hælen op som du skridt fremad.
  4. Arm Motion: Der er den typiske arm bevægelse, og det er din hånd i en lille knytnæve med armene pumpe frem og tilbage. Men for at forbedre kører form spørgsmål at stille er, om ikke der skal lægges vægt på den frem eller tilbage bevægelse. Mange løbere tror vægt på tilbagestående, fordi det vil opretholde den korrekte skridtlængde og holdning.

Hold din formular i tankerne, når du arbejder for at bedre dit korte distance løb. Find et behageligt form, der virker for dig. Hvis du føler din kører formular skal forbedres, sætte disse tips til at arbejde for dig.