9 ting du skal ikke sige til nogen, der har depression

Sandsynligvis ingen behøver selskab, støtte og bistand mere end en deprimeret ven, der er nede, mens ønsket om at sympatisere og hjælp er stærk og undertiden svært at realisere. Problemet kan opstå ret ofte, for der er noget som 10% deprimerede voksne i USA, som rapporteret af Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC).

9 ting du skal ikke sige til nogen, der har depression

Ifølge definitionen af ​​Debra Kissen, ph.d., Chicago angst behandling specialist, depression er en lang periode med apati og håbløshed vanskeligt at overvinde på din egen - som efterlader den lidende følelse hjælpeløse. Mens du forsøger at trøste din ven, kan du sige ting, der påvirker ham eller hende negativt, selvom du mente dem til at være betryggende. Her er listen over ti banale bemærkninger, der arbejder den forkerte vej rundt, vel at mærke aldrig bruge dem på en deprimeret person.

Jeg ved, hvordan du føler

Det er meget svært for din ven til at tro du virkelig deler sine følelser - også selvom du er kendt for at have haft depressive anfald selv. Depression opleves forskelligt af forskellige mennesker, minder Dr. Kissen. Din ven er usandsynligt, at overveje dette en ordentlig validering af hendes følelser. Så, ikke gøre ud du empati, fortæl din ven, at du er der for hende at vise din støtte.

Det er bare en af ​​dårlige dage, der sker for alle

Det er en grov underdrivelse, siger professor i psykologi Chris Kilmartin (med University of Mary Washington i Fredericksburg, VA). Disse "dårlige dage" bare gå på at ske, forstyrre den enkeltes arbejdsindsats, college, ødelægge relationer. Den ven har brug for at blive hørt uden forklejne sine følelser. Fortæl hende, at du ønsker at forstå, hvad hun går igennem.

Har du en god grund til at være deprimeret?

Ved at trykke fremad råd til at koncentrere sig om gode ting i de ramte persons liv er ikke sådan en god idé, når du kommer til at tænke, at det måske allerede fundet sted til din ven. Den forståelse, man har meget at være taknemmelig for, kan bringe på en følelse af skyld, som kun forværrer tilstanden, Dr. Kissen påpeger. I stedet for at opremse de Boons i livet, involverer din ven i at gøre noget sammen, helst noget hun plejede at nyde at gøre. Gå til et show eller til butikker. Hun kan sige, at hun ikke ønsker at, alligevel forsøge at overtale hende. Det vil ikke tage væk hendes depression, men aktiviteter som disse fremkalder sociale liv, som er godt for kæmper depression.

Livet er meget sværere på andre mennesker

Igen denne idé sandsynligvis have installeret sig i din vens sind, hvilket gør hende til at føle endnu værre, da hun er drevet til at tro, at hun ikke burde være følelse lavt. Desuden denne form for snak går til noget afvise alvoren af ​​personens tilstand. Du ønsker ikke at bringe i andre mennesker, siger privat psykolog fra St. Louis Helen Friedman, PhD. Du bør evince interesse i, hvad den ene kære til dig føler. Spørg om hun vil gerne tale i stedet, eller hvordan du kan hjælpe hende.

Du bør tage en hobby, få dig travlt

Det er helt sikkert velmente, men kun hvis du er klar over, at det er meget vanskeligt for deprimeret ven eller slægtning til at følge den. Alligevel depression skubber dem i den modsatte retning, indad. Sådan rådgivning, i udtalelsen fra Dr. Sally Winston, co-leder af angst og stress Disorders Institute of Maryland i Towson, er kun godt, hvis du er klar til at deltage i aktiviteten sammen med din ven. Gør det klart ved at sige noget i retning af "Lad os gå ud og gøre det sammen," hvilket viser, at være sammen med hende i hendes svære tid er ikke irriterende for dig, men er mere en social udflugt.

Det er alt i dit hoved

Det lyder meget afvisende. Husk på, at depression er en medicinsk tilstand, som ikke kan helbredes ved blot at afvise det, Dr. Friedman påpeger. Du behøver ikke sige sådanne ting til syge mennesker; ikke sige det til dem i depression. Det ville være bedre at høre hende ud uden at kommentere eller bare sige "Det er godt, at du fortalte mig alt dette." Sharing uour elskede sine følelser kan gå en lang vej for den Lidende.

Tag dig sammen og snap ud af det

Dette er en af ​​de ting, der er lettere sagt end gjort. En depressiv person kan irritere dig ved hendes tilsyneladende uvilje til at ændre hendes liv, men det er hvordan hun virkelig føler, Dr. Winston accentuerer. Depression gør alting ser værdiløse og lidet formålstjenlig, og din opgave er at forsøge at modbevise dette begreb. I stedet for at spille det ned ophold rundt og lad ikke din ven føler sig ensomme.

Hvorfor tager du ikke helbrede dig selv med antidepressiva

Selvom anti-depressivt medicin hjalp en anden bekendt, betyder det ikke nødvendigvis, at du tilbyder gode råd. Først bør du spørge, hvad din elskede har forsøgt at gøre. Derefter kan du foreslå nogle terapi uden at lyde skubbe. Fortæl hende, at du bekymre og tænker der må være en måde at få hjælp. Foreslå gennemse sites og fora, der beskæftiger sig med angst behandling.

Må ikke skade dig selv

Det er normalt nytteløst at forsøge at forhindre selvmordsforsøg ved at sige det; hvad du skal hellere gøre, er at bede din ven eller slægtning, om ideen om at skade sig selv er opstået for dem. Hvis de bekræfte dit gæt og fortælle dig, hvordan, hvornår og hvor de mente at gøre det, søge professionel hjælp ved at ringe i hendes terapeut eller at ringe 911. Du er nødt til at sørge for din elskede er sikkert og får hjælp til at komme ud fra under.