9 Secrets of forberede lækre kødretter

Hvad hvis dit kød er overdrevet? Sådan at stege leveren, der ville forblive bløde? Hvordan til at tilberede en lækker kylling?

9 Secrets of forberede lækre kødretter

  1. Lever bliver meget velsmagende, hvis du holder den i mælk i 2-3 timer før stegning. Lever er ristede usaltet, ellers vil det være hårdt.
  2. Du kan nemt fjerne lever membran, hvis du sætter det i varmt vand i et minut.
  3. Hvis stegt lever er blevet tørre og hårde, er det nødvendigt at fylde panden med creme fraiche og løg sauce, bringe det til kogepunktet og lad det simre ved svag varme, indtil leveren bliver blødere. Leveren bør serveres med sauce, hvor det blev kogt.
  4. Hvis gryderet er for salt, kan du tilføje forskårne friske tomater i skålen, og saltet vil ikke kunne mærkes.
  5. Hvis du har lagt for meget salt i kødet, tilsæt usaltet mel eller smør sauce i skålen, og det vil absorbere ekstra salt. Creme fraiche kan føjes til stegt kød: til dette formål varm saltet kød sættes i en skål med koldt creme fraiche, er kødet afkølet og derefter opvarmet igen (helst på et vandbad).
  6. Kogt kylling vil smage bedre, hvis du salt det efter fjernelse fra væsken, og derefter sætte det i en anden gryde, dækket med et låg eller et håndklæde.
  7. Hvis et køleskab ikke er tilgængelig, kan oplagres fersk kød i løbet af en dag, hvis den er pakket ind i en tynd klud fugtet med eddike.
  8. Pølser vil ikke sprænge, ​​mens bliver kogt, hvis du punktere dem med en gaffel før dyppe dem i vand.
  9. Nogle sorter af røget pølse er ganske vanskeligt at skrælle. Men hvis du lægger pølse i koldt vand i et halvt minut, vil det ikke være vanskeligt at fjerne skræl.

Bon appetit!