9 nemme måder at snige Fitness ind i din dag

Har du hørt om den nye cykel-sharing programmer i flere store byer i USA? Undgå besværet med trafik og lejlighedsvis road-rage og hop på en bycykel i stedet. Ikke blot vil du spare tid på din pendler, hvis du bor i en travle by, vil du også spare de penge, du normalt bruger på gas, en taxa, bus eller toget.

9 nemme måder at snige Fitness ind i din dag

Men fordelene stopper ikke der. Bonus: Cykling er stor øvelse! Forskning har fundet de mennesker, der cykler for at komme fra punkt A til punkt B gevinst færre pounds end deres bil-kørsel modstykker. Men vent ... der er mere! Cykling kan tone dine Gams, få dit hjerte pumpning, stramme din kerne og give dig en energi bump, så meget, at i en undersøgelse deltagere oplevede en 65 procent reduktion i træthed. Afkald at morgenkaffe løbe og springe på cyklen for at komme til at arbejde i stedet. Du vil føle naturligt energi i hele din dag.

Pendling til og fra arbejde på en cykel er en fantastisk måde at tilføje noget motion ind i din arbejdsdag, men vi forstår, at dette ikke er en praktisk tilgang for alle. Så vi har samlet otte mere enkle, nemme måder at snige i motion:

  • Hvis du arbejder i et anlæg, der har flere etager, tage trappen i stedet for elevatoren.
  • Hold et par håndvægte eller kedel bolde på din arbejdsplads (hvis du arbejder på et kontor, kan du holde dem under skrivebordet). Tag en 10 til 15 minutters pause til at gøre nogle styrketræning.
  • Brug din frokostpause som en tid til at klemme i en lidt fysisk aktivitet. Bruge halvdelen af ​​din typiske lunchbreak gå en tur rundt på arbejdspladsen eller omkring kvarter. Du vil ikke kun høste de fysiske fordele ved motion (forbedret kondition, øget muskel toning, øget fleksibilitet), vil du også opleve psykiske fordele. Du vil være mere fokuseret og mindre stresset, så du kan tackle den anden halvdel af din dag.
  • Hvis du tager en bus til at arbejde eller til at køre ærinder, stå et stop før din sædvanlige drop-off. Du kan tilføje yderligere 10 til 15 minutter Walking hver dag, og at ekstra motion kommer op i løbet af en uge.
  • Har nogle gymnastik hver dag. Calisthenics er øvelser, der bruger din egen kropsvægt - tænk lunges, push-ups, tricep dips, squats, hæl rejser, ben elevatorer og crunches. De fleste calisthenic øvelser kan gøres hvor som helst og kræver ikke en fancy gym medlemskab eller særligt udstyr, selvom du kunne amp op intensiteten ved at holde vægte eller vedhæftning vægtede arm eller ben bands, mens du udfører dem.
  • Ved at vente i kø i supermarkedet eller banken, flex og engagere dine muskler, mens du står der. Flex dine mavemuskler, lårene, din kalve, eller en hvilken som helst muskel gruppe, du ønsker at tone. Disse små tricks vil hjælpe dig med at opretholde stærke muskler, og også hjælpe med at forhindre kedsomhed.
  • Park langt væk fra din destination. Jeg er sikker på du har hørt dette tip før, men det virkelig virker. Hvis du er ude eller kører ærinder, park i rummet længst væk fra bygningen, eller parkere flere blokke væk og gå til din destination.
  • Hvis du arbejder et kontor job, springe de upersonlige e-mails og telefonopkald og gå til dine kollegers kontorer eller kabiner i stedet. Du vil sikkert få en meget mere dygtig med in-person, diskussioner, og i løbet af dagen, du vil walking mere, brændende flere kalorier, end du ville trykke "send email" fra dit skrivebord.

9 nemme måder at snige Fitness ind i din dag

6 måder at gøre udøve en vane