9 mest ønskede Valentinsdag gaver til kvinder

Jo mere speciel anledning jo mere ivrig du bliver, at din nuværende mødes i anledning - og hvis du er heldig, med en hævn! Med Valentinsdag på tærsklen, at få en perfekt gave bliver tricky, for du skal finde en, der skulle udtrykke dine følelser og matche den nøjagtige karakter af dit forhold. Det er nogle opgaver, så en slags retningslinjer ville være velkommen, især dem, hvor gave muligheder var foranlediget af kvinder. Her er din Valentinsdag bedste tips.

9 mest ønskede Valentinsdag gaver til kvinder

9. Beauty Gift Basket

Det er en pæn måde at komplimentere damens skønhed og oprette den rigtige aromatiske stemning med en gave som parfumerede stearinlys eller oliefyr. Glæden ved denne gave mulighed er, at der er så mange ting at vælge imellem. Du kan tage op kits i din egen og omfatter ting, der skal bruges på den festlige aften skaber stemningen til dig to.

8. Valentins Chokolade

Chokolade til Valentinsdag er den nuværende, du kan ikke gå galt med (mere, så hvis du ved, hvad slags chokolade din kæreste kan lide bedst). Det gør en ideel følelse erklæring; bare vælge den bedste form og den bedst egnede dæksel pic, og du kan være sikker på, at det vil blive accepteret og spises med fornøjelse.

7. Smykker

En pendant eller et armbånd prydet med hjerte / to hjerter vil aldrig gå galt, der kan altid findes stykker, der er om den rigtige størrelse, pris og form. At se din elskede iført din kærlighed gave til dage og måneder senere vil være en behagelig påmindelse om den lykkelige dag.

9 mest ønskede Valentinsdag gaver til kvinder

6. foretrukne blomster

En af de store gave muligheder, når du ikke ønsker at gå for vidt, eller som bare ikke sikker på præcis, hvor langt har dit forhold skred frem, er blomster. Med en plushy bamse og et stort hjerte kastet i, vil du rammer den rigtige tone. Den eneste ting at tjekke på forhånd er din kærestes præference i blomster, for at undgå at lave alt for traditionelt et valg.

5. Gadgets for kvinder

Tror ikke, at en gadget / enhed er en mænds slags gave. Tilbehør til din partners iPhone eller iPad (overveje farven!) Eller et bedre kamera vil være fint, og du kan nemt finde noget med en fantasifuld design, der vil blive husket som din nuværende, når der anvendes.

4. En særlig romantisk dato

Hvis du ønsker at føle jeres hjerter flagrende sammen i samme rytme på Valentinsdag, vil en romantisk date være din bedste satsning. Der er grænseløs plads til opfindelse, fra et dyrt måltid i en klassiske restaurant, du aldrig har taget hende til før at besøge igen de mindeværdige steder af din bryllupsrejse eller romantisk fortid. De adornments kan omfatte at sende en formel invitation forhånd, at købe en kjole, tilbehør eller en speciel smykke, der skal bæres af den lejlighed.

3. Lingeri og tøj

En gave, der er den sværeste at vælge, men sandsynligvis den bedste værdsat er beklædningsgenstande og lingeri. Du kan udtrykke en bred vifte af følelser, fra de hotteste dem til noget mere diskret og elegant.

9 mest ønskede Valentinsdag gaver til kvinder

2. Giv designer tilbehør som en gave

En anden gave, der rammer mærket er et designer tilbehør. En pose måske ikke synes at være blandt de bedste Valentine gaver, men det er noget, som din kæreste / kone er sikker på at værdsætte og sport. Du ville gøre klogt i at gå til mærker som Marc Jacobs, Stuart Weitzman, Kate Spade, og Prada.

1. Diamant smykker - Den perfekte Valentins gave til en kvinde

Der er ingen bedre gave idé end diamantsmykker at gøre Valentinsdag gnistrende smuk og ekstra romantisk. En diamant brik er en uovertruffen symbol på din påskønnelse og hengivenhed for den bedste kvinde i dit liv. Det vil tage nogle overvejelser om ikke at overdrive eller underdrive dine følelser med hensyn til priser og entydighed af perle. En diamant er normalt forstås, at du er sammen for evigt.

Ekstra Option: Valentins Gave til Wives

Hvis du har været gift i lang tid, og din kone er fodret op med hjem gøremål, vil den bedste Valentines gave til hende være tid - den tid, hun kunne bruge på sig selv uden at tænke på børn, hjem osv Du kan gøre det forbereder en slags en håndlavet "familie officielle" certifikat yde hende en hel dag ud, når hun kan glemme alle hendes hjem pligter og gøremål og tilbringe dagen på hvad kan tage hendes fancy. Du kan vælge sin dag-off sammen eller bare lade hende vælge hvilken som helst dag, når hun føles det. Lad hende vide, at du vil have hende til at komme ud af den rutinemæssige uanset hvor travlt hun kan være i tilfælde af at hun kan have skrupler over det. En fantastisk tilføjelse vil give hende en gratis hånd med penge på den dag!

9 mest ønskede Valentinsdag gaver til kvinder

Hvis du har noget at tilføje til denne liste over mest ønskede Valentins gaver til kvinder, er du velkommen til at dele dem nedenfor i kommentarerne!