9 grunde Overdreven Alkohol Brug er til skade for din kost

Der er modstridende synspunkter om alkoholforbrug og dets rolle i kosten. Faktisk har det været en tro på, at alkohol aids i fordøjelsen og kan hjælpe dig med at tabe. Sandheden være kendt, dog, at der er meget vigtige grunde til, at alkohol og slankekure ikke blandes.

1. afgiver ekstra kalorier

Der er 7 kalorier for hvert gram af alkohol, og hvert af disse kalorier har absolut ingen næringsværdi. Kroppen ikke udnytte disse tomme kalorier for vitale metaboliske processer.

2. Øger kroppen fedt

I modsætning til fødevarer og drikkevarer, såsom frugtsaft, som er fordøjet i mave-tarmkanalen, er alkohol straks absorberes af maven og tyndtarmen, og leveres til hjernen og leveren. Leveren omdanner derefter alkoholen til fedtstoffer, som ender med at blive permanent lagret i kroppen.

3. svækker hæmninger

Fordi alkohol indeholder kun tomme kalorier, betyder det ikke give dig følelsen af ​​mæthed, at sundere drikkevarer giver. Hertil kommer, fordi det påvirker hjernen, alkohol løsner dine hæmninger og reducerer din viljestyrke til at modstå at spise mere. Denne effekt af alkohol gør det en fremragende aperitif. Jo mere du drikker, jo mere sulten du får, og jo større er tendensen til at spise for meget.

4. inducerer Tørst

Barer ofte tjene salt mad, såsom jordnødder, chips og saltkringler, sammen med alkoholiske drikke. Dette skyldes, salt og alkohol fremkalde tørst, gør du lyst til at drikke mere. Men kalorier fra snacks og kun de alkoholiske drikke ophobes og vil føre til overskydende pounds.

5. inducerer Hunger

Hvis du springer et måltid før de går til en fest eller bar, kan dette være i forventning om de ekstra kalorier du vil få fra alkoholen, du vil drikke. En tom mave, men vil kun forværre virkningerne af alkohol og gøre dig spise mere. Det er tilrådeligt at spise et sundt måltid før de går ud for at drikke. Den fornemmelse af mæthed vil forhindre dig i overspisning senere.

6. Årsager Overdreven vandmangel

En kendt vanddrivende, alkohol inducerer vandtab gennem øget vandladning. Kassere af fluider omfatter tab af vitale mineraler, især calcium, kalium, magnesium og zink, der er nødvendige i at opretholde væskebalancen. Denne øgede vandtab sætter også kroppen i fare for at gå ind i en tilstand af dehydrering.

7. Triggers Hyperaciditet

Alkohol stimulerer forøget sekretion af syrer i maven, der forårsager irritation og betændelse i mavens foring. Hvis du observere en afskaffelse kost eller nedsat kalorieindtag ved at spise mindre, alkohol sætter dig i risiko for at udvikle sår.

8. Øger Risiko for medicinske problemer

Talrige medicinske lidelser kan udvikle sig med overdreven alkoholindtagelse. Nogle af disse potentielt livstruende sygdomme omfatter hjertesygdomme, leversygdomme og nyreskader.

9. Påvirker Sleep

Sleep synes at have nogen rolle i slankekure. Men det er samtidig i fuldstændig hvile natten, at kroppen skaffer sig af med giftstoffer, som det har akkumuleret i løbet af dagen. Overdreven brug af alkohol kan gøre dig rastløs og din søvn lavvandede. Kan ikke nå en tilstand af dyb søvn, kan kroppen ikke effektivt afgifte.