9 Falske vægttab fødevarer

Vi hører ofte, at du har brug for at spise dette eller at fødevarer til at tabe sig, men er det sandt? Du vil finde 9 fødevarer, fejlagtigt betragtes som hjælpere, mens tabe sig. Mange af dem indeholder for meget sukker eller andre ubrugelige ting.

9 Falske vægttab fødevarer

1. Æg

Ernæringseksperter hævder, at æggene er fulde af omega-3 fedtsyrer, som reducerer kolesterol. Omega-3 fedtsyrer er det kemiske stof, der er involveret i dannelsen af ​​myelinskeder af de nerver, der hjælper nerveimpulser at bevæge sig langs vores nerver. Også disse fedtsyrer styrke karvæggen og forhindrer dannelsen af ​​aterosklerotiske plaques. Imidlertid har undersøgelser vist, at omega-3 fedtsyrer findes i æg, som ikke har en positiv virkning på kroppen. Det viser sig, at man kun skal læse sammensætningen af ​​produktet at se dette. Kun tre typer af omega-3 fedtsyrer er virkelig nyttige: EPA; DMA; ALA. Og de mest nødvendige dem for kroppen inkluderer Omega-3 fedtsyrer findes i røde fisk.

2. rødbede

Denne rodfrugt indeholder C-vitamin, folinsyre, fiber, antioxidanter, der bekæmper kræft. Men sukkerroer indeholder meget oxalat og oxalsyre salt. Overdreven indtagelse af sukkerroer kan føre til nyresten sygdom. Desuden, roer, især kogte dem, er kendetegnet ved højt glykæmisk indeks, hvilket betyder, at de fører til øget appetit.

3. frugtyoghurt

Fedtfri yoghurt betyder ikke, at det er nyttigt. På emballagen, står der, at yoghurt indeholder sukker, majssirup eller kunstige sødemidler. Det er det samme med lavt fedtindhold frossen yoghurt, som kan indeholde 20 ounce sukker eller 1/2 potter.

Et godt alternativ er at tage almindelig yoghurt og tilføje skåret frugt.

4. Brød

Du kan tro den populære myte: Jo flere kerner, du har, jo mere nyttigt brødet være. Imidlertid nytten af ​​produktet ikke afhænger på basis af korn del i brødet. Det afgørende er, hvordan kornet formales før et brød. Den mest nyttige brød fra hvedemel eller hele hvedemel.

5. Gulerod

Denne grøntsag indeholder en masse af fibre og beta-caroten, så det kan anvendes til behandling af forstoppelse, og for at forbedre synet. Men gulerødder indeholder en masse sukker. Den friske produkt indeholder kun 30 kalorier per 100 gram, men, når kogt, gulerod fiber opdeles i simple sukkerarter. De er meget let at fordøje, gennem maven direkte ind i blodet, og fra blodet, går den til problemområderne. Så spise gulerødder, især når de er kogt, ikke vil bidrage til at tabe vægt.

6. Fruit Juice

Selv en frugtsaft 100% omfatter sukker og fruktose. Det er kendt, at store mængder af fruktose føre til fedme og forhøjet kolesterol.
Et godt alternativ er at forberede frugtsaft af dig selv eller bare spise frugt.

7. Dybfrost

Der er intet galt med frosne grøntsager eller frugt. Men de fleste frosne fødevarer fejlagtigt antages at være "light" og "nyttige." Dette er faktisk en forarbejdede fødevarer, som indeholder en masse sukker.

Et godt alternativ er at tilberede mad til "kommende dag" om morgenen eller om aftenen.

8. Fastfood Salater

Du vil ikke tabe på grund af sukker, der findes i bladene af salat og croutoner lavet af hvidt mel.
Nogle gange er det bedre at bestille en dobbelt cheeseburger end kylling salat.

Alternativ er at lave dine egne salater.

9. Korn Morgenmad

Korn er kendt for at være sund og nærende, er de anbefales til vægttab. Men læse den pakke af dine morgenmadsprodukter: de indeholder masser af sukker og salt, og alle de vitaminer og mineraler i produktet har en kemisk oprindelse.

Faktisk bør de fødevarer, der virkelig hjælper med at tabe fremskynde metabolisme.