8th Grade Graduation Party Temaer

8th Grade Graduation Party Temaer
Fejr 8. klasse eksamen med stil!

Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge 8. klasse eksamen fest temaer. Sørg for at tilgodese den kandidat og størrelsen af ​​dit budget, når du foretager din endelige beslutning.

Fejrer den store dag

Eksamen fra 8. klasse er en betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Det er vigtigt at huske, at færdiggøre 8. klasse markerer begyndelsen af ​​overgangen fra barndom til unge voksenliv, som den unge person i dit liv forbereder sig på at starte gymnasiet. At nå denne milepæl fortjener at blive fejret med en sjov og spændende graduering part at huske.

At vælge en graduering part idé, der er alderssvarende kan faktisk være en udfordring. Seneste 8th grade kandidater ikke er klar til voksne partier, men de er ikke sandsynligt, at sætte pris på børne-orienterede festlighederne enten. Når du vælger 8. klasse eksamen fest temaer, er det vigtigt at minde dig selv, at du planlægger en fest for en teenager, ikke en lille pige eller dreng.

Ideer til 8. klasse Graduation Party Temaer

Favorit tv-show Theme

Har middle school graduate i dit liv har en favorit tv-show? Hvis det er tilfældet, kan det være muligt at bruge programmet som det vigtigste tema for hans eller hendes graduering part. At vælge et tv-show forskerskolen kan lide er en god måde at sikre, at partiet er i overensstemmelse med hans eller hendes smag på dette særlige tidspunkt i livet.

 • Mulige tv-show part temaer:
  • American Idol:: Er kandidat kærlighed American Idol? Dette show nemt omdannes til en sjov fest tema. Spil soundtracks fra de sidste mange sæsoner af showet under arrangementet for at få alle i stemning. Du kan endda have en karaoke ydeevne eller konkurrence for alle, der ønsker at deltage. Børnene kan endda få et kick ud af at spille et spil Simon Says, hvis det er i forbindelse med en Idol begivenhed.
  • Hannah Montana: Er den unge teenager i dit liv får et kick ud af Hannah Montana? Selv de voksne deltagere vil nyde at lytte til musik af Miley Cyrus i hele partiet. Du kan endda smide i et par forestillinger fra hendes berømte far. Overvej serverer en menu med minder om det gamle vest traditionelle cookout fødevarer for at forblive i overensstemmelse med country musik tema.

Hobby Temaer

Er den nye kandidat har nogen fritidsinteresser, som omsættes til store fest tema ideer?

 • Hobby part tema ideer:
  • Automotive: Hvis den nye kandidat er en ung bil entusiast, der tæller ned sekunder, indtil det er tid til at få en lærendes tilladelse kan en automotive fest tema være passende. Vælg dekorationer og en menu tema, der fokuserer på honoree foretrukne biler. Hvis han eller hun virkelig kan lide biler fra 50'erne og 60'erne, dekorere den part herom, og afspille musik fra denne æra under arrangementet.
  • Musik: Er graduate en musik fan eller talentfuld musiker? Overvej at organisere en fest med fokus på hans eller hendes foretrukne typer af musik. Hvis dit budget tillader, og der er en populær lokal band, der spiller den rigtige type musik, kan du ønsker at have et levende band fest. Det vil helt sikkert blive et hit med 13 og 14-årige tilskuerne.
  • Art: Hvis kandidat er kunstnerisk, overveje at planlægge en fest, der omfatter kunstneriske aktiviteter. I stedet for at holde en traditionel fest, tage gruppen en keramik studie for en uforglemmelig get sammen. Hvis der er en kunst og kunsthåndværk viser på det rigtige tidspunkt af året i dit område, så tænk på at organisere en picnic fest nær begivenheden, så børnene kan deltage som en gruppe.

Traditionelle 8. klasse Graduation Party Temaer

Fordi graduering ceremonier typisk finde sted i foråret eller forsommeren, mange mennesker vælger at markere begivenheden med pool parter, strand sammenkomster og cookouts. Disse typer af arrangementer er altid et hit med grupper af alle størrelser.

Ær Graduate

Det, der virkelig betyder noget, når man planlægger en graduering part er, at du planlægger en sjov begivenhed, der vil lade den tidligere 8. klasses elev i dit liv ved, hvor stolt du er af hans eller hendes resultater. Hvad temaet Ligegyldigt, sørg for at tage sig tid til at klappe nyuddannet på ryggen og ønsker ham eller hende stor succes i de kommende high school år.