8 Workout Effektivitet Tips fra Pro trænere

Fra rep intervaller for antal sæt pr muskel til træning frekvens til typer af træning, fitness-instruktører har tendens til at være uenige om en masse ting. Men der er et par ting, som de er enige om, der vil gøre din træning langt mere effektiv.

8 Workout Effektivitet Tips fra Pro trænere

Her er otte tips fra pro trænere, som vil sikre du har den mest effektive, mest effektive træning er muligt:

 1. Træning er kun 50%

  Hvis du følger en usund kost, er du aldrig kommer til at se de resultater, du ønsker. Alle trænere er enige om, at du kan aldrig "out-træne en dårlig kost", hvilket betyder, at du aldrig være i stand til at arbejde hårdt nok til at komme i form, hvis du ikke spiser godt. Din kost er en meget vigtig del af din kondition, så sørg for, at du spiser rigtigt (tjek de Diet Artikler til pro rådgivning).

 2. Vær konsekvent

  Uanset om du arbejder ud hver dag, tog i et to-dages split, eller træne hver muskel kun to gange om ugen, konsistens er nøglen til forbedring. En rutine er en vigtig del af at få de resultater, du stræber efter, så planlægge din træning og holde sig til dem.

 3. Sove mere

  Hvordan søvn relateret til effektiviteten af ​​din træning? Nå, når du sover, din krop producerer alle de hormoner, der forårsager muskel vækst, og det gør reparationer til de muskler, der er blevet beskadiget under træningen. Den eneste måde, at du vil se en ordentlig fremskridt i muskelmasse og styrke er ved at få en solid syv til otte timers søvn hver nat.

 4. Drikke mere vand

  Dit energiniveau er ikke det eneste, til at lide, når du er dehydreret - hele din krop bremser så godt. Nogle trænere anbefaler følgende for at bestemme, hvor meget vand at drikke: tage din kropsvægt i pounds, skæres i halve, og det er antallet af fluid ounces vand du skal være tidskrævende hver dag.

 5. Stræk før og efter

  Strækker er en yderst vigtig del af din træning, som enhver træner vil være enig. Hvis du arbejder ud med kolde muskler, risikoen for skader er større. Men strækker gør også plads til dine muskelfibre at udvide, hvilket betyder strækker fører til mere effektiv muskelvækst. Varmer op før og nedkøling efter at have arbejdet ud er nøglen til at se resultater hurtigere.

 6. Vær positiv

  Hvis du er altid dyster om din krop, er du ikke kommer til at have den motivation og inspiration til at holde fast i en træning i det lange løb. Positivitet er nøglen til din succes, og som har en positiv holdning vil hjælpe dig til at holde gøre disse fremskridt på fremskridt i retning af at nå dine mål!

 7. Holder fri

  Alle trænere vil enige om, at recovery er lige så vigtig som træning selv. Når du skubbe din krop hårdt, kan det kun håndtere så meget pres, inden den bliver overanstrengt. Afhængigt af intensiteten af ​​din træning, bør du tage mindst 48 timer mellem træning - 72 timer i nogle tilfælde.

 8. Form er nøglen

  Ligegyldigt hvilken type øvelser, du gør det, vil hver træner fortælle dig, at opretholde den rette form er den vigtigste del af din træning. Lift hastighed, antal sæt, mængde vægt, og selv den type bevægelser, du gør ikke noget, hvis du ikke bruger den rigtige form.

Følg disse tips for maksimal træning effektivitet.