8 Vigtige Kosttilskud til kvinder

Rejser til en udvej i Traverse City, Michigan., Faldt jeg over en anti-aging seminar foregår i spa. Værelset var fyldt med kvinder på en søgen efter et ungdommeligt udseende og hvordan at bremse aldringsprocessen. De allerede vidste om vigtigheden af ​​fugtgivende med solcreme og mange havde prøvet de nyeste anti-rynke cremer til øjne og ansigt. Men bremse aldringsprocessen kommer indefra og ud gennem en ordentlig kost af hele fødevarer og motion. Der er imidlertid otte vigtige supplementer til kvinder, der understøtter optimal sundhed og vitalitet.

8 Vigtige Kosttilskud til kvinder

1. Calcium og Magnesium

Calcium er et vigtigt mineral findes i knogler og tænder dog kvinder er mere modtagelige end mænd for at udvikle osteoporose. Der er én procent af calcium flyder rundt i blodet, som er kritisk for at støtte hjerte, muskler, normal cellefunktion, og blodpropper. Hvis det ene procent falder i blodet så kroppen vil tage calcium er det nødvendigt fra knoglerne.

Magnesium er vigtigt for at afslappe musklerne herunder hjertet. Calcium og magnesium sammen er en af ​​de bedste måder at sænke blodtrykket naturligt plus det er fantastisk til at tage natten omkring en time før sengetid for at hjælpe slappe af hele kroppen, herunder hjertet for en god nats søvn.

Kig efter et supplement, der giver calcium og magnesium i et 2: 1-forhold mellem 500 mg calcium med 250 milligram magnesium. Tag én gang om morgenen med morgenmad til at hjælpe lavere blodtryk i løbet af dagen og igen om natten omkring en time før sengetid.

2. fiskeolie (Omega 3 fedtsyrer) reducerer inflammation

Omega 3 fedtsyrer eller fiskeolie, er essentielle fedtsyrer og kan findes i laks, ørred, sild, sardiner, tun, og selvfølgelig en fiskeolie supplement. Fisk er rig på DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre) -fedtstoffer, der ikke kan foretages i kroppen. Mange kvinder får ikke nok af disse meget specielle fedtstoffer, så det er vigtigt at supplere med en god kvalitet, forurenende-fri, supplement fiskeolie. Den typiske dosis er 1000 mg dagligt for at reducere inflammation, støtter blodkar og hjerte til at forhindre hjertesygdomme.

En anden fordel for at tage Omega 3 fedtsyrer er deres evne til at forebygge moodiness, depression og forbedre hjernens funktion. Mange kvinder rapporterer en reduktion eller eliminering af smerter i leddene, som Omega 3 fiskeolie hjælper med at reducere betændelse i hele kroppen. Bemærk: Tal med din læge, hvis du tager nogen medicin, gravide eller har lidt af blødningsforstyrrelser, før du tager Omega 3 fedtsyrer fiskeolie kosttilskud.

3. Har du haft noget "Grøn" i dag?

Grønne fødevarer som spirulina, blå grønne alger, spinat, bladgrøntsager grønne grøntsager, og asparges er fulde af folat afledt af deres blade. Cellerne i vores krop har brug for denne vandopløseligt B-vitamin til at fungere ordentligt. Folat er kritisk for gravide kvinder for at forebygge fødsel abnormiteter i fosteret ligesom spina bifida og understøtter normale homocystein-niveauer i blodet.

Folat kan findes i din multi-vitamin, især prænatale vitaminer til at støtte et barns udvikling under graviditeten.

4. B-Complex til stress kroppen

B-kompleks vitaminer kan findes i hele korn, frugt og grøntsager. B-vitaminer omfatter thiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantothensyre (B5), pyridoxin (B6), cobalamin (B12), og biotin. Kød, fisk og mælk indeholder vitamin B12, men mange fødevarer er beriget med B-vitaminer.

Kravene i dagligdagen kan være stressende, især at tage sig af familie, arbejde, ægtefælle, og motion. Brænde kalorier på gym øger kvindens behov for disse meget vigtige vitaminer. Det er også vigtigt at støtte binyrerne, der hjælper med at holde balancen i alle de hormoner hos kvinder og forhindre cortisol (stress hormon) i at blive frigivet og opbevares, overvejende i underlivet. Kig efter en stress-formel, god kvalitet B-kompleks vitamin, og følg etiketten retninger.

5. Coenzym Q10 Understøtter hjertefunktionen

En række fødevarer, herunder kød og fisk indeholder coenzym Q10. Det er en kraftig antioxidant, der brændstof mitokondrierne i cellerne, sinker aldringsprocessen indefra og ud, og støtter hjertefunktionen. Nogen tager en kolesterolsænkende medicin skal være på CoenzymeQ10 fordi disse medikamenter blokere kroppens evne til at producere nogen CoenzymeQ10 eller absorbere det fra maden. Vegetarer kan finde denne antioxidant i bønner og bælgfrugter. Den typiske supplement dosering er 100 milligram dagligt og skal tages sammen med mad for bedste absorption.

6. Byg dit immunforsvar med vitamin D3

D3 findes i fødevarer som mælk dog mange kvinder ikke drikker mælk, men det kan også ske i vores kroppe, når de udsættes for sollys. Men med hver make-up linje og fugtighedscreme kapret solcreme, det gør det sværere for vores krop til at absorbere fordelene ved sollys. Plus, der ønsker solen skader på huden, ikke?

D3-vitamin bygger immunsystemet til at bekæmpe visse sygdomme, herunder osteoporose. Kig efter et tillæg med mindst 500-800 IE til at tage dagligt. Du kan finde en D-vitamin supplement, der indeholder calcium vælge en multi-vitamin, der omfatter både D3 og calcium.

7. Lutein at beskytte øjnene

Lutein findes i mørke, bladgrøntsager grønne grøntsager samt æggeblommer, forskellige frugter, og majs. Det er en kraftig antioxidant, der beskytter øjnene mod frie radikaler (toksiner, kemikalier og forurenende stoffer) beskadige øjnene, der kan føre til makuladegeneration. Lutein findes i huden, der hjælper med at beskytte mod solskader og kvinder med en familie historie af makuladegeneration bør tage lutein som et supplement. Den sædvanlige dosis er seks til ti milligram dagligt i forbindelse med mad.

8. Resveratrol for de unge på hjerte

Resveratrol er en kraftig antioxidant, der indeholder polyphenol findes i skind, frø og stilke af druer, der anvendes til at gøre rødvin. Det er blevet vist at forøge den cellulære produktivitet og levetid fører til en mere ungdommeligt udseende i huden. Resveratrol er godt for hjertet, så som et supplement, følg etiketten retninger.