8 Vægttab Myter du behøver at stoppe fortæller dig selv

Vægttabet med succes og holde det ud kræver 3 områder overvejelse. Vægt-uddannelse, hjerte-kar-motion og komplette, mini-måltider med hele, uforarbejdede fødevarer hver 3. time. Desværre er der mange overbevisninger og delvise sandheder og på en måde, de ender som den endelige al sandhed kun at skuffe mange. Vi har alle faldet for en myte eller en anden i årenes løb så læs videre for afklaring og et godt helbred. Vægttabet vil komme.

Myte # 1: Du kan ikke spise noget efter 6 pm.
Som en ernæringsekspert, har denne myte drevet mig til vanvid gennem årene, fordi mange mennesker ikke komme hjem før efter 18:00 og til at bede dem om at ikke spise noget resten af ​​aftenen ikke er mulig og regulært grusom. Det er, hvad du spiser efter 6 pm, som kan få dig i problemer og forårsage mere vægtøgning.

Det vigtige ting at huske er at spise hele, mini-måltider hver 3 timer i løbet af dagen udnytte hele fødevarer, frisk frugt og grøntsager med god kvalitet protein, som vil stabilisere blodsukkeret

Fitness Myte # 2 - Du er nødt til at være øm dagen efter en træning.
Du har hørt det gamle ordsprog "Ingen smerte - ingen gevinst" dog muskelømhed føler dig måske den næste dag er fra bittesmå muskel tårer, som vil helbrede på egen hånd med lidt hvile og god kvalitet protein. Hvis du er øm længere end 2 dage, har du sandsynligvis overdid det og afhængigt af hvor meget skaden var sket, kan det tage 4-6 uger at helbrede.

Myte # 3: Abdominal crunches vil slippe af med mave fedt.
Desværre er mave fedt anlagt den af ​​mangel på vægtbærende motion og cardio plus usund, forarbejdede fødevarer og drikke. Den skulpturelle abs, du ser på folk i disse ab crunch annoncer på tv fik ikke den måde fra blot gør crunches hele dagen. De spiser hele-fødevarer hver 3 timer og løfte vægte regelmæssigt. Kroppen forbrænder fedt fra hele, bare maveregionen. Også, hvis du håndtere kronisk stress, er stress cortisol frigivet oftere som desværre ender i den nedre maveregion. Find måder at de-stress. Det betyder ikke at opgive at gøre crunches, fordi de vil gøre dig stærkere og hjælpe tone området giver dig en slankere talje.

Myte # 4: En kort 10 minutters træning vil ikke gøre en forskel i mit vægttab mål.
Du behøver ikke at tilbringe timer i gymnastiksalen for at nå dit vægttab mål. En kort træning på 10 minutter, selv to gange om dagen kan være lige så effektiv som en non-stop 30 minutter træning, men det er vigtigt at holde intensiteten høj til rev op dit stofskifte og puls. Du kan gøre en række øvelser, der er intens ligesom push-ups, sprællemænd og planken.

Myte # 5: Hvis jeg træner - jeg kan spise, hvad jeg vil.
Ja - øvelse gør brænde kalorier, men ikke nok til at gøre op for at spise pommes frites hver dag. Vægttab kræver brænde flere kalorier end du tage i. Det er bare lettere (for ikke at nævne smartere) at kontrollere, hvad du tager i. Den gode nyhed er regelmæssig træning hjælpe balance en lejlighedsvis højt kalorieindhold splurge.

Myte # 6: Løfte vægte vil give mig store muskler.
Løfte vægte er en af ​​de hurtigste måder at se vægttab resultater, fordi musklen er en aktiv væv og for hvert pund af muskler du har, vil du brænde omkring 50 kalorier mere om dagen. Så hvis du lægger på 6 pounds af muskler, vil du brænde 300 flere kalorier om dagen bare sidder her og læser denne artikel. Plus det er en af ​​de bedste måder at forebygge knogleskørhed og forblive stærk.

Fitness Myte # 7: Det er bedst at træne i den sene eftermiddag.
Enhver tid af dagen er det bedste tidspunkt til at udøve baseret på din tidsplan og livsstil. Nogle mennesker kan godt komme super tidligt, før de begynder at blive distraheret med familie og arbejde forpligtelser. Andre kan ikke forstå tanken om at komme ud af sengen klokken 5 og motion. Vælg et tidspunkt på dagen, hvor du har mest energi og planlægge din træning.

Fitness Myte # 8: Jeg skal dømme mit vægttab fremskridt skalaen.
Glem skalaen. Gå ved hvordan du ser, føler og hvordan dit tøj er passende. Som du løfter vægte og lægge på lean muskel, vil resultaterne ikke altid dukke op på skalaen. Det er ikke en nøjagtig måling af din sundhed og vægttab indsats